1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,674

Etiketler
Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor

Yapma ile başedemezsin, soketler vs. bi dünya iş açar başına, derme çatma olur. Bence üstüne düş orjinal tesisatı al.
bozdukları araç 4x2 idi, en fazla arazi lambaları vs. ilavesi yapman gerekir. hatta arkaya kadar olan kısmıda al, sende yoksa.1500 fazla değil,yapacak adam çok daha fazlasını ister bence.

Çalınan tesisat elden geçirilmiş, montaja hazır hale gelmişti.. adama ödemenin yarısını da peşin yapmıştım.. yapma tesisatı kesinlikle kabul etmiyorum zaten.. illa bir yerden patlak verir..
Akşama kadar işlerimi halledenilirsem belki bahaneyle sizleri de ziyaret etme imkanım olur..

Çok teşekkür ederim..
Camları kaportacıdan alıp boyacıya götürdüm.. camlardan biri çatlamış.. öylece taktırıp sonra değiştiricem..

Yavuz abi irtibat kurduk, yarın gelip sökücez oradaki araçtan tesisatı.. çok teşekkürler..

şakamı bu yoksa gözlerime inanayımmı? vay arkadaş ya en sonunda ya aracı boyamışlar ve toplamaya başlamışlar Valla helal olsun kardeşim sabrına başkada bişey demiyorum ben olsam çoktan son iki yılı cezamı çekerek geçiriyodum içerde..ayrıca renk konusunda inanılmaz bir seçim yapmışsın.... çıkar şu aracı artık görelim caddelerde..

saygılarımla..

Teşekkürler.. orijinalden biraz çıktık ama güzel olduğuna inanıyorum..
Şu an Ankaradayım.. tesisatı söktük.. zibidilerin 5 liralık arsızlığı yüzünden 1000 lira ek ödeme.. :(

20140917_120803.jpg

poorangel' Alıntı:
Çok teşekkür ederim..
Camları kaportacıdan alıp boyacıya götürdüm.. camlardan biri çatlamış.. öylece taktırıp sonra değiştiricem..

Yavuz abi irtibat kurduk, yarın gelip sökücez oradaki araçtan tesisatı.. çok teşekkürler..

Boşver zaten oda sana nazarlık olsun :smiley:

Son anda katil olmamak için zor sabrettim.. sol arka kapının üstünde kabarıklık gördüm.. çağırdım ustayı, dedim bu ne.. cevap vermeye yüz yok.. dün çıkacak araba ancak bu gün çıkabildi..

Kapının üst direği soyulup macunlandı, takozlandı, yoklaması, takozu ,astarı atıldı.. paydos dediler.. dedim hayırdır nereye, malzeme bittş sabah yapıcaz dediler..
Saat 10a kadar vaktiniz var dedim.. şimdiye kadar giderken aklıma bile gelmezdi, bu gün silahsız gideyim dedim.. 11de tam varmak üzereyken arada abi araç bitti dedi..
Yine birkaç hata çıkarttım ama basit şeylerdi ve elketrikçi akşam doğru getirirsen aracın yerini ayarlamış olurum dediği için umursamadım..

20140919_140516.jpg

20140919_140524.jpg

Nihayet :smiley: Boyacıdan çıktınız ya Tolga Bey bu iş biter evvelallah. Azimden çok sabrın zaferi olacak bu araç :smiley: Gözünüz aydın olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR