1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,683
Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor

Zımparasını bu gün bitirip astarlıycaz..

20140909_111604.jpg

20140909_111616.jpg

20140909_111620.jpg

Etiketler

saat 12 de dükkandan ayrıldım, 3buçuk saat olmuş, geldim gram ilerleme yok.. dükkana girdim işe başladı.. sabah akşam başında durmak gerekiyor herhalde..
Bu arada elektrikçiye uğrdım, 10 gün sonra anca başlarım diyor.. ve 1,5 - 2 ay önce dükkanına hırsız girmiş.. benim farlar, far çerçeveleri ve elektrik tesisatı yok.. :( göstergeleri vermiş miydim hatırlamıyorum.. depoyu kontrol edicem.. umarım vermemişimdir de bari onlar gitmemiştir..

Bedevilikte sınır tanımıyorum sanırım..

Bu araba da ömrünün yarısını o dükkanda yatarak geçirdi.
İş bitince müzeye kaldırmak lazım.

Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Kardesim helal paraysa dusunme hersey yerine gelir

Sent from my iPhone using Tapatalk

sakyuz' Alıntı:
Bu araba da ömrünün yarısını o dükkanda yatarak geçirdi.
İş bitince müzeye kaldırmak lazım.
Boyacıdan bi çıksın.. gına geldi artık..

cahidim' Alıntı:
Kardesim helal paraysa dusunme hersey yerine gelir

Sent from my iPhone using Tapatalk

O konuda hiç şüphem yok.. dağda bayırda alın terimle kazandım..
Sürenin uzaması sıkıntı..

Astar atıldı.. yarın ufak bi macun işi daha var.. sol arka kapıda, kapı kolunun altı.. ince bi kat macun yapılacak.. sonra astarlı yerler siyah boyanacak.. erken biterse yarın boyayı attırayım diyorum, öbür türlü bir gün daha sarkacak..

20140909_183336.jpg

20140909_183324.jpg

20140909_183314.jpg

Kaporta işini anlıyorum ancak bir boyanın bu kadar uzun sürmesi olacak iş değil gerçekten. Çalınan elektrik aksamlar için usta umarım "git sen al" yaklaşımında bulunmaz. Renk olarak mükemmel bir seçim olmuş bu arada, bu kadar işten sonra beyaza boyatırsanız diye korkmuştum doğrusu :smiley:. Neyse kış gelmeden bitecek gibi duruyor, en sevdiğim kasa Suburban'lardan biri daha hayata dönüyor. Kolay gelsin..

Ali Sarı 0312 3964782 ara, 3 hafta kadar önce 4x2 bir suburban söktüler hurdaya. Tesisatı ayırmışlardı.

Yavuz abi gün içerisinde irtibat kurucam.. teşekkürler..

Uğur abinin mekanındayım şu an.. limuzin torpidosu plastiklerini kaplıyor.. ihtiyacı olanlara duyrulur her tür desen var.. birkaç denemesinin fotoğraflarını da ekliyorum.. her türlü malzemeni üzerine 5000 civarında farklı desen uygulaması yapabiliyor..

1410336308576.jpg

1410336402243.jpg

1410336607078.jpg

1410336629928.jpg

Tolga Bey, kolaylıklar diliyorum. Bu kaplamayla ilgili ayrıntıları bulabileceğimiz bir site ya da herhangi bir kaynak var mıdır acaba?

bu kaplama işi bana da lazım olabilir detaylı bilgi alacağımız iletişim bilgisi alabilir miyim

bu arada kolay gelsin

YavuzÇ.' Alıntı:
Ali Sarı 0312 3964782 ara, 3 hafta kadar önce 4x2 bir suburban söktüler hurdaya. Tesisatı ayırmışlardı.

İrtibat kurdum, farlar (sıfır), parklar, sinyaller, stop lambaları, gösterge (komple çerçeveli) ve tüm elektirik tesisatına 3000tl istedi.. sonra diğer malzemelerin depoda ve kaportacıda olduğunu tespit ettim ve sadece elektirik tesisatı için fiyat istedim 1500 dedi..
Elektirikçimle konuşamadım ama fiyat öıkma tesisat için bana çok geldi..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR