bugün wrangler tj için olanlardan sipariş vermek için aradımda şnorkelde tadilat yapman gerekebilir gibi bişeyler söylediler emin oluyum dedim.
teşekkürler cevap için bu arada takıldıgım yerlerde senin garajdan kopya çekiyorum
bugün wrangler tj için olanlardan sipariş vermek için aradımda şnorkelde tadilat yapman gerekebilir gibi bişeyler söylediler emin oluyum dedim.
teşekkürler cevap için bu arada takıldıgım yerlerde senin garajdan kopya çekiyorum
en gıcık olduğum noktalardan birisi bu... Adam araç yapacağım diye konu açıyor. 3 tane fotoğrafla konu bitiyor. geriye kalan 200 mesaj çok güzel oldu..100 tanesi de X servis yapınca en iyisidir.. ben yaptım oldu havası.. reklam amaçlı garaj konularını sevmiyorum.. umarım onlarada örnek olur.. zaten bu gidişle artık ustalara iş yaptırmayacağız. amerikada ki gibi herkes evinin garajında atölye kuracak..
en gıcık olduğum noktalardan birisi bu... Adam araç yapacağım diye konu açıyor. 3 tane fotoğrafla konu bitiyor. geriye kalan 200 mesaj çok güzel oldu..100 tanesi de X servis yapınca en iyisidir.. ben yaptım oldu havası.. reklam amaçlı garaj konularını sevmiyorum.. umarım onlarada örnek olur.. zaten bu gidişle artık ustalara iş yaptırmayacağız. amerikada ki gibi herkes evinin garajında atölye kuracak..
kesinlikle katılıyorum. ben kızdım yapabileceğim şeyleri kendim yapıyorum mesela elektirik tesisatını kendim halledicem büyük kısmını en azından, aracı kendim parçaladım ustaya bıraksam hala parçalanma aşamasındaydı eminim buna. yerim alet edavat her şeyim var tamirci değilim ama elim azcık anahtar tutuyo kendi yaptığım işlerden en azından keyif alıyorum. umarım benim garajda burası gibi başkalarına yardımcı olur.
en azından parçalansa bile kendim ettim kendim buldum dersin. O kadar para verip bozulunca sonra da yaptırmak için tekrar para veriyorsan. bu işte bir yanlışlık var deriz..
bitmez...
2004-2008 arası CJ miz vardı 3 yıldır onu unutamadım. hala sahibindene bakarım acaba satılık ilanı verilir mi diye. Ne zaman bir CJ görsem içim kıpır kıpır olur.CJ aşkı bitmez, platonik olarak bile karşıdan baka baka devam eder
Aslında araç tam anlamıyla bitmedi.. 10 aydır kullanıyorum. Şimdilik sorun yok. Ama eksik yönleri var.. Bunları da planlamaya başladım.. İlk fırsatta yapılacaklar..
1-Ön diferansiyel için kilit
2-Rollcage
3-Gümüş gri renk değişimi.. (zaten yarısını çizdim)