Göktuğ merhaba,bir konuda bilgi almak istiyorum,aracında şarj dinamosu ne kullandın,ben kendi aracımda 6 sis lambası ilave edince üzerindeki şarj dinamosu yetmez oldu,90-110 amper arası önereceğin şarj dinamosu var mıdır?(bu arada aküde 90 amper mutlu marka)
Göktuğ merhaba,bir konuda bilgi almak istiyorum,aracında şarj dinamosu ne kullandın,ben kendi aracımda 6 sis lambası ilave edince üzerindeki şarj dinamosu yetmez oldu,90-110 amper arası önereceğin şarj dinamosu var mıdır?(bu arada aküde 90 amper mutlu marka)
bendeki 60 amper sanıyorum şarj dinamosu,ben önce şarj dinamosunu değiştireyim diyorum,mercedes sprinterınkini önerdiler ama ne derece doğru olur bilmiyorum,olmazsa kırmızı veya sarı optimaya geçiş yaparım diyorum
Lastikler ankara gelmiş. 35x10,50x15 super swamper bogger göktug bey lastık fıyatlarını ogrenebilirmiyiz
Beraberinde headers, jantlar (siyah krom) , kupa takozları ve çamurluk fiberleri de gelmiş. Yükseltme kiti XJ için olan gelmiş sanırım yanlışlıkla 2 hafta erlendi..
Antep, Kayseri Sivas K.Maraş tan tanığımız arkadaşlar var. Sağlam araçlar çıkmaya başladı buralardan. Bu konuda coğrafya olarak en şansız sanırım antep. Ama K.Maraş 70 km ;D
jeep28' Alıntı:
bendeki 60 amper sanıyorum şarj dinamosu,ben önce şarj dinamosunu değiştireyim diyorum,mercedes sprinterınkini önerdiler ama ne derece doğru olur bilmiyorum,olmazsa kırmızı veya sarı optimaya geçiş yaparım diyorum
ben cj ye başka marka ne taktıysam kustu hep. O yüzden çok yüksek şarj dinamosu kayışlara çok yük bindiriyor. Birde bu iş havuz problemine benziyor. Giren ve çıkan su miktarı gibi..
Fiyat konusu çok değişken. Önemli olan lastikleri Türkiye'ye sokabilmekte. BUnun için ithalatçı firmalarla da konuşabilirsiniz..
Başından beri yapılışını çok keyifle izledim...
Emeğiniz boşa gitmedi; çok güzel bir eser çıktı ortaya...
İyi günlerde kullanın kazasız belasız...
Bol çamurlu günler
Başından beri yapılışını çok keyifle izledim...
Emeğiniz boşa gitmedi; çok güzel bir eser çıktı ortaya...
İyi günlerde kullanın kazasız belasız...
Bol çamurlu günler