1982 land rover series 3

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sesezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 401
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,859

Etiketler

Ynt: 1982 land rover series 3

Bugün seriesimi bahçeşehir birlas ayhan ustaya bıraktık. ön şaft komple. 6 tane rot başı, 4 tekerin bilyalari keceleri değişecek. Motorda yağ kaçağı tespit etti büyük ihtimalle benzin otomatigi denildi bakılıp oda değişecek. Arka sol amortisor yağ kaçırıyor ona da bakılacak gerek görülürse değişecek. Şimdilik bunlar yapılacak.

Ynt: 1982 Land Rover Series 3

Serdar amortisörleri çift taraflı değiş. Hatta hepsini değiş gitsin masraf etmişken devede kulak kalır. Direksiyon boşluğu yine de geçmeyebilir bu masrafla kutuda varsa birşey ama rotlar ve amortisörler değişip makaslar ve burçları da elden geçince bayağı tok oluyor araç... Ön şaft ekstra bonus olmuş, hayırlısı...

Onları da yaptırmayı düşünüyorum ama bütçe meselesi abi sonucta. Pazartesi malzeme listesi çıkacak maliyete göre amortisor ve burçları eklerim.

Yoklukta gidebilcek iç güveysinden hallice bi tavan sepetim var

uploadfromtaptalk1407703798111.jpg

Aracimi bugün bahçeşehir birlastan teslim aldım. ön şaft komple değişti. Rot başları değişti. Direksiyon boşluğu alındı. Yağlar kontrol edildi. Eksiği tamamlandı. Teker bilyalari ve keceleri değişti ve rot ayarı yapıldı. Fren bakımları ve ayarları yapıldı. Aracim yolda şu an daha iyi daha güvenli gezmesi daha az.

Sırada makas ve amortisor bakımı var. Sonra elektrik işlerimiz yapılacak. Bu arada dal kıran ve kum paketi yapabilirim.

Bugün dalkıran yapımı için malzemeleri ve 2 adet mapa aldım. Hepsi yaklaşık 45 tl tuttu. Bu hafta sonu yapmayı planlıyorum.

uploadfromtaptalk1408137352301.jpg

Aracı 520 km mesafe uşaktan getirdim tık demedi araziye girdik toplam 10 km yol gidemeden kayış koptu. Haftasonu keşan mecidiyeye gittik 570 km asflat yol 30 km arazi yaptık tık demedi bu sabah işe gelirken manifoldun orda bi su tıpası paslanmış kırıldı. Arabanın kısa mesafe ile ilgili bi sorunu var galiba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR