1982 land rover series 3

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sesezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 401
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,863

Etiketler
Ynt: 1982 land rover series 3

Takamadım. Tavan sepeti ile ilgili yeni sepet yapıp yapmamakta kararsız kaldim. Onun kararını verince yapicam 2 kere iş çıkmasın istedim.

Araç dosemecide yavaş yavaş yapılıyor bi kaç foto ekleyeyim. Bu arada tavan sepetini cikarttim. Böyle daha iyi oldu sanki

uploadfromtaptalk1409599959687.jpg

uploadfromtaptalk1409599972640.jpg

uploadfromtaptalk1409599984367.jpg

uploadfromtaptalk1409599996278.jpg

uploadfromtaptalk1409600009534.jpg

Araç şu an on tarafı 3 kişilik. Usta 2 kişiliğe çevirecek ve fotosunu gösterdiğim bi cubby box yapacak. İdolum umut abinin arabaya yakın bi hava yakalayacağız

umut401' Alıntı:
Sepetaiz direk daha iyi olmuş sormaya gerek yok. Bir de o uzayı gösteren tampon sislerini söksen süper olacak.
Umut abi onlarida sokucem ama fırsat olmadi. Ceyran hattı var kısa devre yapipta sıkıntı yaşamak istemiyorum. Sanayiye gittiğim bi ara orda sokerim.

erdal484' Alıntı:
Far korumalıkta tak bence
Kaput seri 2 kaputu orjinal kaputu da depoda mevcut. Defender stepne taşıyıcı aldığımda kaputu orjinali ile degiatircem inşallah
umut401' Alıntı:
Çukur değil, gözüküyor. Ayrıca bu modelde yumurta kaput olmalı, 80 öncesinin ince kaputu var değişmişler sanırım...

Ynt: 1982 Land Rover Series 3

sesezgin' Alıntı:
Kaput seri 2 kaputu orjinal kaputu da depoda mevcut. Defender stepne taşıyıcı aldığımda kaputu orjinali ile degiatircem inşallah
Haa iyi o zaman. Zaten kaputta stepne boktan bişey, 100 kg olur kaput açamazsın. Stepnetaşıyıcı bakayım istersen hurdacılara gittiğimde. Sıfır kanırtmaca ama çıkması ne kadar hiç fikrim yok.

umut401' Alıntı:
Haa iyi o zaman. Zaten kaputta stepne boktan bişey, 100 kg olur kaput açamazsın. Stepnetaşıyıcı bakayım istersen hurdacılara gittiğimde. Sıfır kanırtmaca ama çıkması ne kadar hiç fikrim yok.
Teşekkür ederim abi. Dar sokaklarda baya bi sorun kaputtaki stepne belki görsel olarak güzel ama kullanışlı değil. Liste de var ama ondan daha acil makaslar var. Burçlar amortisörler baya yipranik durumdalar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR