Benim yorumları biliyorsun)) Serieslerin orta havuzunu seviyorum, çok yakışıyor. Orayı sadece vinçle biraz kapatmak gerek bence, fazlası güzelliği saklıyor. Eğer portbagaj yapacaksan oa tak, takmayacam sisler kaçtı bana diyorsan bunun gibi yap napalım.sesezgin' Alıntı:Resimdeki gibi ön tampona boru kaynayıp sis farı takmayı düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum ...
umut401' Alıntı:Benim yorumları biliyorsun)) Serieslerin orta havuzunu seviyorum, çok yakışıyor. Orayı sadece vinçle biraz kapatmak gerek bence, fazlası güzelliği saklıyor. Eğer portbagaj yapacaksan oa tak, takmayacam sisler kaçtı bana diyorsan bunun gibi yap napalım.
Acele etme o zaman o zamanı bekle... 4 tane sis takar bakarsın portbagaja nasıl diye.sesezgin' Alıntı:Port bagaj yapacağım abi camel trophy tarzi. 4 tane sis farı var elimde 2 tane böyle takarim 2 tanede port bagaja diye düşünmüştüm. Ama şu an düşünce aşamasında. Ondan önce makaslar ve amortisör var
sesezgin' Alıntı:Resimdeki gibi ön tampona boru kaynayıp sis farı takmayı düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum ...
Teşekkür ederim Erdal.erdal484' Alıntı:Güle güle kullan abi
Senin ki kadar iyi toplanmasada abi kendi çapımda orijinalliği bozmadan birşeyler yapmaya çalışıyorum.umut401' Alıntı:Araba bakınca bağ oldu direk, bir Series daha hayata döndü ;D
Burak abiburakuysal' Alıntı:Umut Serdar tıpkı senin gibi aracı orjinaline uygun topluyor. Ağır offroad da yapmayacağı için gerçekten hayata Dönüyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk