1982 land rover series 3

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sesezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 401
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,865
Ynt: 1982 land rover series 3

Resimdeki gibi ön tampona boru kaynayıp sis farı takmayı düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum ...

uploadfromtaptalk1410333657366.jpg

Etiketler
Ynt: 1982 Land Rover Series 3

sesezgin' Alıntı:
Resimdeki gibi ön tampona boru kaynayıp sis farı takmayı düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum ...
Benim yorumları biliyorsun:smiley:)) Serieslerin orta havuzunu seviyorum, çok yakışıyor. Orayı sadece vinçle biraz kapatmak gerek bence, fazlası güzelliği saklıyor. Eğer portbagaj yapacaksan oa tak, takmayacam sisler kaçtı bana diyorsan bunun gibi yap napalım.

Port bagaj yapacağım abi camel trophy tarzi. 4 tane sis farı var elimde 2 tane böyle takarim 2 tanede port bagaja diye düşünmüştüm. Ama şu an düşünce aşamasında. Ondan önce makaslar ve amortisör var
umut401' Alıntı:
Benim yorumları biliyorsun:smiley:)) Serieslerin orta havuzunu seviyorum, çok yakışıyor. Orayı sadece vinçle biraz kapatmak gerek bence, fazlası güzelliği saklıyor. Eğer portbagaj yapacaksan oa tak, takmayacam sisler kaçtı bana diyorsan bunun gibi yap napalım.

Ynt: 1982 Land Rover Series 3

sesezgin' Alıntı:
Port bagaj yapacağım abi camel trophy tarzi. 4 tane sis farı var elimde 2 tane böyle takarim 2 tanede port bagaja diye düşünmüştüm. Ama şu an düşünce aşamasında. Ondan önce makaslar ve amortisör var
Acele etme o zaman o zamanı bekle... 4 tane sis takar bakarsın portbagaja nasıl diye.

Geçen hafta yarilan lastikten dolayı yeni lastik takımı aldim. Ölçüleri 7.50"16. Gayet güzel oldu.

uploadfromtaptalk1410630406257.jpg

uploadfromtaptalk1410630425156.jpg

uploadfromtaptalk1410630441713.jpg

Umut Serdar tıpkı senin gibi aracı orjinaline uygun topluyor. Ağır offroad da yapmayacağı için gerçekten hayata Dönüyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

umut401' Alıntı:
Araba bakınca bağ oldu direk, bir Series daha hayata döndü ;D
Senin ki kadar iyi toplanmasada abi kendi çapımda orijinalliği bozmadan birşeyler yapmaya çalışıyorum.
Bugün üzerinden çıkan lastiklerden birini stepne olarak kullanmak için arkadaşın tamirhanesine mevcutla değiştirmek için gittim. Stepneyi söktük ve süpriz stepne janti yamuk
Tamir için bıraktım haftaya alacağım.
Makaslar ve egzos için fiyat aldım. Makas burçları amortisor lastikleri ve egzos flanşı ve boğazı işçilik dahil 250 tl dediler. Sonra atiker lpg servisine uğradım. Gaz beyni bakımı ve ayarı için 50 tl fiyat aldım. Ama önce egzosu halletmemi söylediler. Bu hafta yapılacaklar bunlar. Bu arada evrene mesaj gönderen sis farlarını sõktüm

burakuysal' Alıntı:
Umut Serdar tıpkı senin gibi aracı orjinaline uygun topluyor. Ağır offroad da yapmayacağı için gerçekten hayata Dönüyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Burak abi

Ağır off roadda ezemicem dediğin gibi bu arabayı. Çok rahat bi araba olmasa da uzun yol ve kamp için topluyorum.

Teşekkür ederim abi senin ki kadar profesyonelce olmasa da benimki de kendi çapında toplanıyor ışte. Sizden göre göre yapıyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.