1982 land rover series 3

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sesezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 401
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,862

Etiketler

Ynt: 1982 land rover series 3

Şase bağlantıları aynı değil. Bizim tamponlar series e uymaz. Tadilat gerekir, boyası bozulur. Bence :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

burakuysal' Alıntı:
Takoser ile görüş Serdar. Hem çok güzel hem çok uygun bence.

Orjinalliği pek bozulsun istemiyorum açıkçası. Uygun fiyatlı bi series tamponu bulursam onu takabilirim. Yoksa gittiği yere kadar devam
Umut abi bana ankara da bakacak insallah bulur
mrdnmz' Alıntı:
Hakan usta yı ara aynen. Burak hocam doğru diyor...

dturan' Alıntı:
Şase bağlantıları aynı değil. Bizim tamponlar series e uymaz. Tadilat gerekir, boyası bozulur. Bence :smiley:

Debriyaj üst merkezi bozulmuş sanmıştım ama alt merkez bozulmuş. Üst merkez ve alt merkezi değiştirdik. Üst merkez orjinali alt merkezi ise bmc taktık. Vites geçişlerimiz baya rahatladı. Bi de lamba kapaklarını değiştirdim. Lambaların koruma tellerini de alacağım. Ruh hastası yaptı bu araba beni. Durdukça yapacak biseyler arar oldum

uploadfromtaptalk1412351217692.jpg

uploadfromtaptalk1412351230000.jpg

Kırmıcılar yakışmış :smiley: ortayada nazar boncuğu lazım.jantınıza taş değmesin dileklerimle.güzel olmuş hayırlı olsun gülegüle dönsünler:smiley:)

ozo' Alıntı:
Kırmıcılar yakışmış :smiley: ortayada nazar boncuğu lazım.jantınıza taş değmesin dileklerimle.güzel olmuş hayırlı olsun gülegüle dönsünler:smiley:)
Teşekkür ederim. Daha iyileri size nasip olur inşallah.
Stepne kılıfı da dikildi ama gidip alamadım. Koltuklara da kılıf yaptıracağım kamuflajlı. Hep umut abinin yüzünden özendiriyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR