Ynt: 1982 land rover series 3
![](//emoji.tapatalk-cdn.com/emoji1.png)
Teşekkür ederim Emre abimrdnmz' Alıntı:Maşallah... Maşallah...
![](http://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji1.png)
Teşekkür ederim Emre abimrdnmz' Alıntı:Maşallah... Maşallah...
Oğuzhan abi defendercilerde 4"2 ye geçmek için nasıl hub takarim diye uğraşıyoroguzhan3434' Alıntı:4 cekere gecicem diye arabadan inip camur olacaksam gic gerek yok
Sent from my iPhone using Tapatalk
Emre abi hepimiz mutlu olmak için kullanıyoruz araçlarımızı. Şaka bi yana bazen bende uşeniyorum inip hubları kilitlemeyemrdnmz' Alıntı:Yooo kim demişben 4x4 gayet mutluyum
![]()
Abiler bizim arabalar aerodinamiği sınırlı veya hiç olmayan araçlar. Virajda da savurur sakin kullanmazsan takla da ataribrahim_ipek' Alıntı:Psikolojik mi bilmiyorum ama virajlarda 4x4 olmasa savururacak gibi .. l.
ibrahim IPEK
oguzhan3434' Alıntı:Tabiki psikolojik degil kis geldiginde yagmur yagdiginda hepinizi gorucem bengerci series ler o kadar hizli gitmiyo sizin kafaniz rahat
ne virajda savrulursunuz nede arabadan inip 4 cekere alirsiniz
bide taklasi meshur diyolar ne diosun sesezgin
)? Burak abi iyi bilir 2 teker burak dicez artik
umut abi şuana kadar arabayı o kadar zorladım beni yolda bırakmadı takla olayına hiç girmedik seriesimle ama 6 sene oldu sadece 1 tane aks kırdım oda normalumut401' Alıntı:Seriesi Series gibi kullanırsan takla atmazsın. Defender ruhu ile kullanırsan ne tavan kalır ne senkromeç kalır ne aks. Ki Defender taklası adlı bir de konumuz vardır forumda sevgili Defender sever kardeşlerim ;D ;D ;D
Erdal 3 ayda tamponu yamulttum. Debriyaj alt merkezini bozdum bi de kayış kopardımerdal484' Alıntı:umut abi şuana kadar arabayı o kadar zorladım beni yolda bırakmadı takla olayına hiç girmedik seriesimle ama 6 sene oldu sadece 1 tane aks kırdım oda normal)))))
Kayış yıpranmıştırda kopmuş debriyaj alt merkezi nasıl başardın debriyaj boşamı gidiyor hidrolik mi kaçırıyorsesezgin' Alıntı:Erdal 3 ayda tamponu yamulttum. Debriyaj alt merkezini bozdum bi de kayış kopardım![]()
Abi senin canın sağ olsun ya altı üstü bi tamponburakuysal' Alıntı:Tamponunu da ben yamulttum ama senin hatandıya Dağın BAŞINDA kalacaktın ya da tamponu halatı düşünmeden çekecektik.
Estağfurullah oğuzhan abi bu landın kullanması keyifli olduğu kadar muhabbeti de keyiflioguzhan3434' Alıntı:Simdi bu kadar yaziyorum saka yapiyorum alinmaca gucenmece olmasin sevdigimden saydigimdan takiliyorum land grubundaki adamlari seviyorum yaadam gibi adamlar burda