1982 land rover series 3

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sesezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 401
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,857

Etiketler
Ynt: 1982 land rover series 3

4 cekere gecicem diye arabadan inip camur olacaksam gic gerek yok :p

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tabiki psikolojik degil kis geldiginde yagmur yagdiginda hepinizi gorucem ben :smiley: gerci series ler o kadar hizli gitmiyo sizin kafaniz rahat :p ne virajda savrulursunuz nede arabadan inip 4 cekere alirsiniz :p bide taklasi meshur diyolar ne diosun sesezgin :smiley:)? Burak abi iyi bilir 2 teker burak dicez artik :smiley:

ibrahim_ipek' Alıntı:
Psikolojik mi bilmiyorum ama virajlarda 4x4 olmasa savururacak gibi .. l.

ibrahim IPEK
Abiler bizim arabalar aerodinamiği sınırlı veya hiç olmayan araçlar. Virajda da savurur sakin kullanmazsan takla da atar Serieslerinde direksiyon boşluğu var kamyoncu gibi direksiyon salliyoruz
oguzhan3434' Alıntı:
Tabiki psikolojik degil kis geldiginde yagmur yagdiginda hepinizi gorucem ben :smiley: gerci series ler o kadar hizli gitmiyo sizin kafaniz rahat :p ne virajda savrulursunuz nede arabadan inip 4 cekere alirsiniz :p bide taklasi meshur diyolar ne diosun sesezgin :smiley:)? Burak abi iyi bilir 2 teker burak dicez artik :smiley:

umut401' Alıntı:
Seriesi Series gibi kullanırsan takla atmazsın. Defender ruhu ile kullanırsan ne tavan kalır ne senkromeç kalır ne aks. Ki Defender taklası adlı bir de konumuz vardır forumda sevgili Defender sever kardeşlerim ;D ;D ;D
umut abi şuana kadar arabayı o kadar zorladım beni yolda bırakmadı takla olayına hiç girmedik seriesimle ama 6 sene oldu sadece 1 tane aks kırdım oda normal :smiley:)))))

erdal484' Alıntı:
umut abi şuana kadar arabayı o kadar zorladım beni yolda bırakmadı takla olayına hiç girmedik seriesimle ama 6 sene oldu sadece 1 tane aks kırdım oda normal :smiley:)))))
Erdal 3 ayda tamponu yamulttum. Debriyaj alt merkezini bozdum bi de kayış kopardım

Tamponunu da ben yamulttum ama senin hatandı ya Dağın BAŞINDA kalacaktın ya da tamponu halatı düşünmeden çekecektik.

Simdi bu kadar yaziyorum saka yapiyorum alinmaca gucenmece olmasin sevdigimden saydigimdan takiliyorum land grubundaki adamlari seviyorum ya :smiley: adam gibi adamlar burda

burakuysal' Alıntı:
Tamponunu da ben yamulttum ama senin hatandı ya Dağın BAŞINDA kalacaktın ya da tamponu halatı düşünmeden çekecektik.

Abi senin canın sağ olsun ya altı üstü bi tampon

oguzhan3434' Alıntı:
Simdi bu kadar yaziyorum saka yapiyorum alinmaca gucenmece olmasin sevdigimden saydigimdan takiliyorum land grubundaki adamlari seviyorum ya :smiley: adam gibi adamlar burda

Estağfurullah oğuzhan abi bu landın kullanması keyifli olduğu kadar muhabbeti de keyifli

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR