Egzoz olduğuna eminmisin? Şanzıman tünelinden geliyordur. Fazla da abartma, o sıcaklık kışın çok işine yararsesezgin' Alıntı:Dün akşam bi test sürüşü yaptık. Motordan gelen sıcaklık baya azaldı ama egzos sıcaklığı hala aynı gibi nasıl çözeceğiz acaba ?
Burak abi cumartesi sabah birlastayim kismetseburakuysal' Alıntı:İkitelli org san de makascı buldum. Usta gerçrkten iyi. Benimkine baktı iyi durumda gerek yok birşey yapmaya dedi. Çakal olsaydı para almak için uğraşırdı.
O halde sana en uygun aracı almışsın gerçektensesezgin' Alıntı:Sanzimandan gelen ses azaldı bu egzos sesi. Sıcağı hiç sevmiyorum bi çare bulmam lazım![]()
Az biraz olur ama normal insan evladı arabası gibi bir ısı yalıtımı bekleme hiçbir zaman. Kışın soğuk yazın sıcak üfürecek. Egzoz olduğuna eminsen egzoz/kasa arasına ısı yansıtan plakalardan takabilirsin belki.sesezgin' Alıntı:Şoför koltuğunun altındaki avadanligi içten kaplasam bituselfle bi faydası olur mu ?
O kadar fazla bi beklentim yok ama ne kadar azaltsam kardır hesabıumut401' Alıntı:Az biraz olur ama normal insan evladı arabası gibi bir ısı yalıtımı bekleme hiçbir zaman. Kışın soğuk yazın sıcak üfürecek. Egzoz olduğuna eminsen egzoz/kasa arasına ısı yansıtan plakalardan takabilirsin belki.
Beklentilerini olabildiğince minimumda tutacaksın, hayat görüşünü bu yönde iyileştiriyor bu araba insanın. Minimum sürat, minimum sessizlik, minimum yağ damlatma, minimum konfor, minimum masraf gibisesezgin' Alıntı:O kadar fazla bi beklentim yok ama ne kadar azaltsam kardır hesabı![]()
Aynensesezgin' Alıntı:Minimum maliyet maksimum keyif![]()