1982 land rover series 3

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sesezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 401
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,851
Ynt: 1982 land rover series 3

Dün akşam bi test sürüşü yaptık. Motordan gelen sıcaklık baya azaldı ama egzos sıcaklığı hala aynı gibi nasıl çözeceğiz acaba ?

Etiketler
Ynt: 1982 Land Rover Series 3

sesezgin' Alıntı:
Dün akşam bi test sürüşü yaptık. Motordan gelen sıcaklık baya azaldı ama egzos sıcaklığı hala aynı gibi nasıl çözeceğiz acaba ?
Egzoz olduğuna eminmisin? Şanzıman tünelinden geliyordur. Fazla da abartma, o sıcaklık kışın çok işine yarar:smiley:)))))))))?

İkitelli org san de makascı buldum. Usta gerçrkten iyi. Benimkine baktı iyi durumda gerek yok birşey yapmaya dedi. Çakal olsaydı para almak için uğraşırdı.

burakuysal' Alıntı:
İkitelli org san de makascı buldum. Usta gerçrkten iyi. Benimkine baktı iyi durumda gerek yok birşey yapmaya dedi. Çakal olsaydı para almak için uğraşırdı.
Burak abi cumartesi sabah birlastayim kismetse

sesezgin' Alıntı:
Şoför koltuğunun altındaki avadanligi içten kaplasam bituselfle bi faydası olur mu ?
Az biraz olur ama normal insan evladı arabası gibi bir ısı yalıtımı bekleme hiçbir zaman. Kışın soğuk yazın sıcak üfürecek. Egzoz olduğuna eminsen egzoz/kasa arasına ısı yansıtan plakalardan takabilirsin belki.

umut401' Alıntı:
Az biraz olur ama normal insan evladı arabası gibi bir ısı yalıtımı bekleme hiçbir zaman. Kışın soğuk yazın sıcak üfürecek. Egzoz olduğuna eminsen egzoz/kasa arasına ısı yansıtan plakalardan takabilirsin belki.
O kadar fazla bi beklentim yok ama ne kadar azaltsam kardır hesabı

sesezgin' Alıntı:
O kadar fazla bi beklentim yok ama ne kadar azaltsam kardır hesabı
Beklentilerini olabildiğince minimumda tutacaksın, hayat görüşünü bu yönde iyileştiriyor bu araba insanın. Minimum sürat, minimum sessizlik, minimum yağ damlatma, minimum konfor, minimum masraf gibi:smiley:)))))

Torpidonun altt kısmı nasıl sokuluyor dün bütün vidalari soktum ama yerinden hiç oynamadı bence fazla kurcalamaya cesaret edemedim elimde kalmasin diye direksiyonla gösterge tablası arasında 1.5 cm bi boşluk var onu da halletmek lazım gözüme takılıyor hep

Serdar torpidoya acele etme. Kalkmış suni derileri yapıştır. Bende özel deri boyası var. Onunla boyarsan yepyeni oluyor.

ImageUploadedByTapatalk1406795193.256063.jpg

ImageUploadedByTapatalk1406795208.907287.jpg

Torpidonun kaplamasiyla sorunum yokta arkasına bituself yapacaktım bide gösterge tablasiyla alt kısım arasında boşluk var alt kısmı yukarı kaydırmak lazım

acele etme gel bir ara benimkine bak sonra bazı şeylere karar ver. Benim aracın birçok şeyi hiç ellenmemiş orjinal halinde...
en azında düzeltirken de orjinaline sağdık kalarak düzeltmekte fayda var...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR