1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ccanlioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,505
Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

PICT1233.JPG

PICT1234.JPG

PICT1235.JPG

PICT1238.JPG

PICT1239.JPG

Etiketler

coşkun bey merhaba şu canavara hayat ver artık bırak plastik arabayı şu öndeki demir domuzluk adı herneyse alahaşkına sök şunu aracın yüzü gözü açılsın

hayırlı uğurlu olsun. ben de aynı yollardan geçiyorum şuan. 1982 cj8 projesi /antalya/durali usta başlıklık konu. ben biraz daha zorlu bir yoldayım sanırım. komple motor elektrik , kaporta boya jant lastik yükseltme vs vs. yardımcı olabilceğim bir konu olursa seve seve.

kolay gelsin

Çok teşekkür ederim.
O lastik, elektrik, mtor ksmını bitirdim şimdi, boyadan sonra koltuk ve döşeme başlayacak...
Yardım teklifiniz için çok naziksiniz, yardım şart değil tanışmak isterim. Sizce sakıncası olmazsa Pazartesi sanayide olacağım kısmetse benim GSM: 0555 512 8585
C.C.

tabiki ben de isterim fakat şuan iş gereği gazipaşadayım. ancak salı günü geleceğim.pazartesi kaçabilirsem ararım. engin ertopuz 0 532 381 03 70

Sayın CANLIOĞLU
İyi günler heyecanla takip ediyoruz.
Sizde bu heyecan,istek ve sabır olduktan sonra
mutlu sona ulaşacağınıza gönülden inanıyorum.

Saygılar

Batuhan Tüten

hamza33' Alıntı:
MERAKLA TAKİPTEYİZ...
saruhan' Alıntı:
Sayın CANLIOĞLU
İyi günler heyecanla takip ediyoruz.
Sizde bu heyecan,istek ve sabır olduktan sonra
mutlu sona ulaşacağınıza gönülden inanıyorum.

Saygılar

Batuhan Tüten
Çok teşekkür ederim.
İyi seneler
C.C.

Renk Audi İbis beyazı olacak; Deniz tavsiye etmişti...
Üst kupa için karasızım; yarı mat olacak ama pütürlü mü olsun yoksa altı gibi düz mü?
Pütürlüyü temiz tutmak zor araya giren toz, çamur, kireç hem siyahta kendini gösterecek hem de zor temizlenecek. Üstelik örnek arabamda da pütürsüz gibi geldi bana...
İmdaaaattttt....
C.C.[attachment=1]

IMG_3774.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR