dopamin' Alıntı:Coşkun bey güle güle kullanın gayet güzel görünüyor ama bir eksiği var onu siz biliyorsunuz neyse zevkler tartışılmaz hayırlısı sağlıcakla binin
ccanlioglu' Alıntı:Hiçbir şeyine karışmayan eşim söktürmedi böyle korkunç gözüküyormuş
Napcan... Ses çıkarmasın diye bizde ödün veriyoruz bazen
ilkantek' Alıntı:Ohooo Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Yahu abi soran olmasa ekleyeceğin yokmuş resimleri bizde burada resim bekliyoruz ...
ali fuat yongacı' Alıntı:Merhaba....Son derece sade......zevkli ve şık bir cj 8 olmuş..Arka camların sürgülü tip olması harika.....Tebrik ederim doğrusu......Güle güle kullanın...Paylaşımlarınız için çok teşekkürler......Hoşçakalın..
ccanlioglu' Alıntı:Teşekkür ederim; içime tam anlamı ile sinmedi ve henüz dört dörtlük bitmedi, bu yüzden foto eklemek içimden gelmedi...
İçi için yer ve yan kaplamalar alındı ancak standart CJ yağmurda içerisi dışından çok ıslanıyor Çözüm bulundu da yapılamadı bir türlü... Sanayide bir tek benim aracın acelesi yok herkesin işi çok acele Bahanede hazır "Abi rahat zamanımızda yapalım içimize sinsin Sen titiz adamsın burnumuzdan getirirsin güzel olmazsa" Ben bile kendimin huysuz olduğuma inandım psikolojik baskı altındayım resmen
C.C.
ccanlioglu' Alıntı:Sağolasın Murat; Seninki ne alemde sattın mı?
Ünal kardeşim; Babamın bana en büyük mirası arkasından kimsenin kötü konuşamamsı oldu... Ben de bu yolda gitmeye çelışıyorum alan arkadaşım bir "Allah razı olsun" derse en büyük ka'rım olur. Kime kısmet olursa kazasız Be'lasız iyi günlerde kullanır İnşallah...
Belki de Ben geri alırım Hala sokakta CJ görünce içim bir tuhaf oluyor kolay değil Ustalarla kavga gürültü geçen 5 Aylık bir emeğim var çok özendim O'nu yaparken; ama gördün gözümün içne baka baka kazıklandığım bölümler olmuş Neyse sayende bayaa yol aldım araba toplama konusunda eeeee bir müsibet bin nasihatten iyiymiş ama yine çok kemikli çıktı... Tek marşla Antalya'dan İstanbul'a geldi hem de baskı balatasız Dört gözle Laredo'yu bekliyorum... Ben yokum ama Sen bir garage açıver de bari Ben de resimlerini göreyim Gözüm bir an bile arkada değil ama heyecanımı anlatamam neler oluyor acaba oralarda diye... ooooo ne çok yazmışım çenem düşmüş
Sağlıcakla Kal kardeş
C.C.