1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ccanlioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,545
Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum

Sy Canlıoğlu
Mutlu sona ulaşmışınız,tebrik ediyorum ve kazasız belasız kullanmanız dileklerimle
Saygılar
Batuhan

Etiketler

Coşkun bey güle güle kullanın gayet güzel görünüyor ama bir eksiği var onu siz biliyorsunuz neyse zevkler tartışılmaz hayırlısı sağlıcakla binin

dopamin' Alıntı:
Coşkun bey güle güle kullanın gayet güzel görünüyor ama bir eksiği var onu siz biliyorsunuz neyse zevkler tartışılmaz hayırlısı sağlıcakla binin

Hiçbir şeyine karışmayan eşim söktürmedi :D :D :D böyle korkunç gözüküyormuş :smiley: :smiley: :smiley:
Napcan... Ses çıkarmasın diye bizde ödün veriyoruz bazen :D :D :D

ccanlioglu' Alıntı:
Hiçbir şeyine karışmayan eşim söktürmedi :D :D :D böyle korkunç gözüküyormuş :smiley: :smiley: :smiley:
Napcan... Ses çıkarmasın diye bizde ödün veriyoruz bazen :D :D :D

Aman abi ben söylememiş oluyum emir büyük yerden demir mi? ne demiri kim?

Ohooo :D Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Yahu abi soran olmasa ekleyeceğin yokmuş resimleri bizde burada resim bekliyoruz ... :D

Merhaba....Son derece sade......zevkli ve şık bir cj 8 olmuş..Arka camların sürgülü tip olması harika.....Tebrik ederim doğrusu......Güle güle kullanın...Paylaşımlarınız için çok teşekkürler......Hoşçakalın..

ilkantek' Alıntı:
Ohooo :D Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Yahu abi soran olmasa ekleyeceğin yokmuş resimleri bizde burada resim bekliyoruz ... :D
ali fuat yongacı' Alıntı:
Merhaba....Son derece sade......zevkli ve şık bir cj 8 olmuş..Arka camların sürgülü tip olması harika.....Tebrik ederim doğrusu......Güle güle kullanın...Paylaşımlarınız için çok teşekkürler......Hoşçakalın..

Teşekkür ederim; içime tam anlamı ile sinmedi ve henüz dört dörtlük bitmedi, bu yüzden foto eklemek içimden gelmedi...
İçi için yer ve yan kaplamalar alındı ancak standart CJ yağmurda içerisi dışından çok ıslanıyor :smiley: Çözüm bulundu da yapılamadı bir türlü... Sanayide bir tek benim aracın acelesi yok herkesin işi çok acele :D :D Bahanede hazır "Abi rahat zamanımızda yapalım içimize sinsin Sen titiz adamsın burnumuzdan getirirsin güzel olmazsa" Ben bile kendimin huysuz olduğuma inandım :smiley: psikolojik baskı altındayım resmen :smiley:
C.C.

ccanlioglu' Alıntı:
Teşekkür ederim; içime tam anlamı ile sinmedi ve henüz dört dörtlük bitmedi, bu yüzden foto eklemek içimden gelmedi...
İçi için yer ve yan kaplamalar alındı ancak standart CJ yağmurda içerisi dışından çok ıslanıyor :smiley: Çözüm bulundu da yapılamadı bir türlü... Sanayide bir tek benim aracın acelesi yok herkesin işi çok acele :D :D Bahanede hazır "Abi rahat zamanımızda yapalım içimize sinsin Sen titiz adamsın burnumuzdan getirirsin güzel olmazsa" Ben bile kendimin huysuz olduğuma inandım :smiley: psikolojik baskı altındayım resmen :smiley:
C.C.

:smiley: iyiymiş vallahi..
İçinize sinmeyecek bir yanı yok gayet orjinal bir cj olmuş bence :smiley: Ben böylesini daha çok seviyorum açıkçası..

Coşkun Abi selamlar,
İşte emeklerin hayat bulduğu güzel fotoğraflar :D çok güzel olmuş CJ nazar değmesin, maşallah... Güzel günlerde kullanman dileklerimle.. murat
not: Beyaz da ayrı güzel olmuş yani ;)

araç istanbulda şimdi :smiley:) coşkun kardeşime laredo hazırlanıyor gene şık ve sade diyebileçeğimiz bir şekilde ...bu arada bu aracın baskı balata set olarak değişti devirdaim ön şaft gene sıfır olarak değişti son bir şey kaldı oda grank kasnağı :smiley:) cünki coşkun arac satılırken kimse bişe demesin diye ne gerekiyosa yapalım alanada yüzümüz mahcup olmasın dedi böyle araç satan insanlarda var :smiley:))

Sağolasın Murat; Seninki ne alemde sattın mı?
Ünal kardeşim; Babamın bana en büyük mirası arkasından kimsenin kötü konuşamamsı oldu... Ben de bu yolda gitmeye çelışıyorum alan arkadaşım bir "Allah razı olsun" derse en büyük ka'rım olur. Kime kısmet olursa kazasız Be'lasız iyi günlerde kullanır İnşallah...
Belki de Ben geri alırım :smiley: Hala sokakta CJ görünce içim bir tuhaf oluyor kolay değil Ustalarla kavga gürültü geçen 5 Aylık bir emeğim var çok özendim O'nu yaparken; ama gördün gözümün içne baka baka kazıklandığım bölümler olmuş :( Neyse sayende bayaa yol aldım araba toplama konusunda eeeee bir müsibet bin nasihatten iyiymiş ama yine çok kemikli çıktı... Tek marşla Antalya'dan İstanbul'a geldi hem de baskı balatasız :smiley: Dört gözle Laredo'yu bekliyorum... Ben yokum ama Sen bir garage açıver de bari Ben de resimlerini göreyim :smiley: Gözüm bir an bile arkada değil ama heyecanımı anlatamam neler oluyor acaba oralarda diye... ooooo ne çok yazmışım çenem düşmüş :D
Sağlıcakla Kal kardeş
C.C.

Yok abi satmadım bende kendi çapımda ufak bişeyler yaptım disco ya artık satmam sanırım :D kaporta boya döşeme şanzıman. Bu arada Laredo hayırlı olsun abi kazasız günlerde kullan inşallah
Benim konu bi göz atmak istersen, tavsiyelerini de beklerim Coşkun abi selamlar.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84354.40

ccanlioglu' Alıntı:
Sağolasın Murat; Seninki ne alemde sattın mı?
Ünal kardeşim; Babamın bana en büyük mirası arkasından kimsenin kötü konuşamamsı oldu... Ben de bu yolda gitmeye çelışıyorum alan arkadaşım bir "Allah razı olsun" derse en büyük ka'rım olur. Kime kısmet olursa kazasız Be'lasız iyi günlerde kullanır İnşallah...
Belki de Ben geri alırım :smiley: Hala sokakta CJ görünce içim bir tuhaf oluyor kolay değil Ustalarla kavga gürültü geçen 5 Aylık bir emeğim var çok özendim O'nu yaparken; ama gördün gözümün içne baka baka kazıklandığım bölümler olmuş :( Neyse sayende bayaa yol aldım araba toplama konusunda eeeee bir müsibet bin nasihatten iyiymiş ama yine çok kemikli çıktı... Tek marşla Antalya'dan İstanbul'a geldi hem de baskı balatasız :smiley: Dört gözle Laredo'yu bekliyorum... Ben yokum ama Sen bir garage açıver de bari Ben de resimlerini göreyim :smiley: Gözüm bir an bile arkada değil ama heyecanımı anlatamam neler oluyor acaba oralarda diye... ooooo ne çok yazmışım çenem düşmüş :D
Sağlıcakla Kal kardeş
C.C.

Coşkun bey yeni aracın hayırlı olsun güle güle kullan cj yi satmışsınız doğruluk hazinedir er yada geç mükafatı alınır

hazırlanacak laredo :smiley:

100_1423 (1).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR