1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ccanlioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,508

Etiketler
Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum

ccanlioglu' Alıntı:
Sağolasun Hemşerum... :D
C.C.

ne demek sevgili hemşerim, zor karar anlarında net görüş bildirmek zorda olana en güzel yardımdır...

Peki şimdi de ben sana sorayım;

Dağa taşa da gidiyorum, tek araba olarak da kullanmak istiyorum,

97 5.2 ZJ'mi

2001 WJ 4.7'mi??

hadi cevap verin bakalım : ))

Kabini siyah yapmayın derim siyah hem tozu çok gösterir hemde eğer üstünü açmayacaksanız yaz sıcağını olduğu gibi içeriye verir .

İnşallah gönlüne göre bir cj olur. Herkese kolay gelsin.

marmariscj7' Alıntı:
Kabini siyah yapmayın derim siyah hem tozu çok gösterir hemde eğer üstünü açmayacaksanız yaz sıcağını olduğu gibi içeriye verir .

Üstünü açıp açmamakta kararsızım; açacakmış gibi planlayıp sonra karar vereceğim. Ancak kabin içinde cam yünü ile ısı ve ses yalıtımı planlıyorum; aynı şekilde zemin ve göğüste de kendinden yapışkanlı neopren bir malzeme buldum 0.7mm kalınlığında, üzerinide ya alimunyum ya da otobüslerde kullanılan yanmaz malzeme ile kaplayacağım...
İlginize teşekkürler ama komple beyaz bu büyüklükte bir araçta çok çiğ durur kanaatindeyim..

cok güzel oluyor calısmalarınız. yan kapıları nerden temin ettiniz . benimde ihtiyacım var

Coşkun bey kabini beyaz değilde daha başka renkte düşünebilirsiniz mesela gri gibi veya mavinin tonlarından birisi hoş olabilir.Ayrıca taban izalasyonunu çok iyi yapmalısınız en ufak bir su sızması tabanda paslanmalar oluşturur.

kuzne' Alıntı:
cok güzel oluyor calısmalarınız. yan kapıları nerden temin ettiniz . benimde ihtiyacım var
Maceranı ta kendisi o :D :D :D
Önce İstanbul'dan baktım, sonra Ankara'dan ve sonunda aracımın eski sahibinin aracılığı ile kapıları ile beraber Marmaris'ten buldum...
Üstü açık bir şekilde yanımda eşim olduğu halde gürültülü, soğuk ve konforsuz bir yolculukla gittik Marmaris'e ama dönüşte değdiğine karar verdik.Arzu ederseniz bir araştırırım ama size sadece kapılar mı lazım... eğer öğle ise bande fiber camsız var... İlk resimlerde görebilirsiniz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR