1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ccanlioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,508

Etiketler
Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum

geçerken bi kolaygelsin diyelim :smiley:
slm çok yol kat etmissiniz coşkun by çogu bitmiş herzamanki gibi çogu kalmış :smiley:
nacizane önerim ve gözlemlerimi paylaşmak isterim bence mat beyaz tercih ederdim kupa mat beyaz harttap mat siyah jantlar mat siyah diger tüm aksesuarlar mat siyah en az 35 lastik neyse yaa bu listeye yaz yaz bitmez :smiley:
sanayide sabahladıgım günler geldi aklıma bir dogumdan farkı varmı en az 8 9 ay sürer bir evladınız olur azmin ve paranın gücü
allah bagaşlasın diyelim ne diyelim kolay gelsin yardımcı olabilecegimiz her konuda burdayız unutmayın :smiley:

Önce teşekkürler;
Sonra yavv audi beyazını siz önerdiniz diye arattım servisten buldum :smiley:
Lastiklere şu an dokunamayacağım...
ancak ivedilikle yapılması gerekenleri halledeceğim işlerimin yoğunluğundan, kaç gündür gidip bakamadım bile ne yaptılar diye...
Sağlıcakla kalın...
Not: Çocuk büyütmek ne zormuş :D :D :D
C.C.

evedilaz' Alıntı:
geçerken bi kolaygelsin diyelim :smiley:
slm çok yol kat etmissiniz coşkun by çogu bitmiş herzamanki gibi çogu kalmış :smiley:
nacizane önerim ve gözlemlerimi paylaşmak isterim bence mat beyaz tercih ederdim kupa mat beyaz harttap mat siyah jantlar mat siyah diger tüm aksesuarlar mat siyah en az 35 lastik neyse yaa bu listeye yaz yaz bitmez :smiley:
sanayide sabahladıgım günler geldi aklıma bir dogumdan farkı varmı en az 8 9 ay sürer bir evladınız olur azmin ve paranın gücü
allah bagaşlasın diyelim ne diyelim kolay gelsin yardımcı olabilecegimiz her konuda burdayız unutmayın :smiley:

İşlerim yüzünden hala aracın yanına gidemedim. Bu sabah telefon geldi üç gün olmuş boya biteli yarın ustayla gidip yürüteceğiz ve döşeme, elektrik işleri başlayacak...
Umarım 15 gün içinde aracıma kavuşacağım ve bir daha asla bırakmayacağım :D :D :D (Allah muhtac etmesin)
C.C.

arac cok güzel oluyor sabit kapılar bendede var ama bende abuldugunuz kapılardan arıyorum en cok yakışan kapı modeli rica etsem tabi mümkünse aklınızda olsun . arac icin celik tanpon vinc ve port bagaj düsünüyosanız yardımcı olmaktan zevk duyarım tekrar kolay gelsin

.

cj bagaj.jpg

ne oldu bu araç bitmiş resimleri yok .bayadır resimde yüklenmemiş göremedimmi yoksa

tamamen değil ama bitti sayılır...
Tabii ki içime sinmeyen bir sürü şeyle beraber :(
Siz ne kadar titizlenirseniz "Murphy" o kadar çok işliyor...
Elim gidip dam gibi foto bile çekmek gelmedi içimdem :(
Ustalar ne isterse dönüyor dolaşıyor başınıza kalıyor....
İlginize teşekkür ederim...
C.C.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR