1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chala Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 264
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,994
Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Selamlar Cagla,

Bumudur evet budur iste, Ustamin ellerine ve Emegine Saglik cok guzel 1 is cikarmis, baslatmis oldugumuz bu trendin İns. devami gelirde, Amerikanlarin sonradan CJ lere uyarladiklarini orjinalmis gibi kabullenerek binlerce dolarlarimizi elimiz mahkum kaptirmaktan kurtulurda, Yurdum İnsani Ustalarimiza ve dolayisiyle Ulkemize katkida bulunuruz.
Cagla guzel isler cikartiyorsunuz, durmak yok aynen devam, yolunuz acik olsun ve kolay gelsin.
Daschboard yani torpidoda degisiklik yapma planlarinda varsa, elimde 1 kac guzel model var istersen buradan onlarida ornek olarak paylasabilirim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Etiketler

efe_chevy' Alıntı:
Selam ÇOK GÜZEL BİR İŞ ÇIKARIYORSUNUZ BENİM SİZDEN BİR RİCAM OLACAKTI BEN İZMİRDE OTURUYORUM BENİMDE CJ6 VAR DEVİRDAİM VE TERMOSTAT KAPAĞI ARIZALI BUNLARI İZMİRDEN NASIL TEMİN EDEBİLİRİM YADA AYDIN ÇİNE DE BULABİLECEĞİM BİR PARÇACI FALAN VARMIDIR :smiley:

daha yeni gördüm. parçacı : 2834. sk. no:21, 1. sanayii, izmir. lütfü: 0232 449 97 77.

usta : osman usta 0232 486 89 95 , 3. sanayi, izmir.

her ikisine de selamımı söylerseniz faydalı olacaktır. kolay gelsin.

asilhector' Alıntı:
Selamlar Cagla,

Bumudur evet budur iste, Ustamin ellerine ve Emegine Saglik cok guzel 1 is cikarmis, baslatmis oldugumuz bu trendin İns. devami gelirde, Amerikanlarin sonradan CJ lere uyarladiklarini orjinalmis gibi kabullenerek binlerce dolarlarimizi elimiz mahkum kaptirmaktan kurtulurda, Yurdum İnsani Ustalarimiza ve dolayisiyle Ulkemize katkida bulunuruz.
Cagla guzel isler cikartiyorsunuz, durmak yok aynen devam, yolunuz acik olsun ve kolay gelsin.
Daschboard yani torpidoda degisiklik yapma planlarinda varsa, elimde 1 kac guzel model var istersen buradan onlarida ornek olarak paylasabilirim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

bu konuda yüzümüzün gülmesi için usta çok önem kazanıyor. daha önce ara konsol yapalım dediğim başka bir usta ne gereği var hazırları satılıyor, alıp takarız, kim uğraşacak şimdi demeye getirmişti lafı. belki becerisine güvenemediği için. şimdiki ustam herşeyi yapabileceğini öylüyor.

dashboard konusuna gelince , arka sayfalarda açıklamıştım, kilometre saatinin sağındaki yağ ve şarj saatlerini aynı dikey eksen üzerinfe 2 santim yukarı alıp ona göre krom levha kestireceğim. sizin bir öneriniz varsa mutlaka dikkate alırım. elinizdeki modelleri paylaşırsanız sevinirim.

saygılar.

güzel çalışma oluyor, kolay gelsin.
konsol denemelerinin kolayla yapılamamsı isabet olmuş.:smiley:
ayrıca önlerin kutu arkaların şişe'ye uygun yapılması ince düşünülmüş bir detay:smiley: tebrikler.

abi senin ustan burada bukadar sevildiğini ve popüler olduğunu bilse çok duygulanırdı mutlaka ;D ;D ;D

serkan35' Alıntı:
mantıklı olanı bira ile yapılması ;D ;D ;D
ustanızı çok sevdim gerçekten

drclnie' Alıntı:
Usta cok yaratıcı ;D ;D ;D ;D

Rüstem ÖNEL' Alıntı:
konsol denemelerinin kolayla yapılamamsı isabet olmuş.:smiley:
ayrıca önlerin kutu arkaların şişe'ye uygun yapılması ince düşünülmüş bir detay:smiley: tebrikler.

gezenmen' Alıntı:
abi senin ustan burada bukadar sevildiğini ve popüler olduğunu bilse çok duygulanırdı mutlaka ;D ;D ;D

gerçekten. ilginç. yakında ustam için burada fun club kuracağım. ;D ;D
ayrıca ilk fırsartta o biraları içince mi bukadar ustalaştığı konusunu araştıracağım. (önler kutu, arkalar şişe.)

Merhaba Cagla,

Dashboard torpido modellerini ihtiyaci olan CJ cilerinde kolaylikla bulabilmesi ve modellerin konu aralarinda kaybolmamasi icin yeni konu actim buradan http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49462.new#new bakabilirsin.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

ATİ79' Alıntı:
heyecanla takip ediyorum. inş herşey gönlünüzce ve istediğiniz gibi olur..

teşekkür ederim, çok sağolun.

geçen hafta aracın birkaç sorununu daha çözdük. daha önce yeni aldığım standart dodiklerin yerine geniş dodik alıp gönderdim. ustam dodikleri inceledikten sonra şurasını şöyle keselim, burasını böyle keselim, şurdan böyle yapıştıralım şeklinde tam da anlamadığım bir tarif verip yeni dodikleri daha da yenileştirmeye talip oldu. beğenmezsen yenisini alıp takıcam dedi. ayıp ediyosun dükkan senin dedim. bence o kadar iyi bi sonuç çıkmayacak ama ben de bi denemek istedim. en kötü yeni bi takım daha alırız..

yine geçen günlerde usb girişi olan , ön paneli çıkabilen bir ses sistemi aldım. ürünle adapte gayet güzel hoperlörleri de var. aracım cıkınca sanırım tam bir keyf arabası olacak.

birkaç parça ve aksesuar daha gönderdim. çok yakında montaj aşamasını ve fotoları ekliyecem. belki haftaya izmir e gidip yeni resimler de ekliyebilirim.

bu arada bir süredir krom jant arıyorum. 15' x 10 ' ebatlarında , iç ofset, üçgen delikli. eskiden mangels çok bulunurdu, şimdi fabrikası kapandı, üretimi durdu diyorlar.hatasız çıkma jant ta olabilir. bu konuyla ilgili ilan panosuna not bıraktım, bir yerde buldum, fiyatı yüksek geldi. konuyu takip eden arkadaşların bu konuda yardımlarını bekliyorum. :smiley:

chala' Alıntı:
teşekkür ederim, çok sağolun.

geçen hafta aracın birkaç sorununu daha çözdük. daha önce yeni aldığım standart dodiklerin yerine geniş dodik alıp gönderdim. ustam dodikleri inceledikten sonra şurasını şöyle keselim, burasını böyle keselim, şurdan böyle yapıştıralım şeklinde tam da anlamadığım bir tarif verip yeni dodikleri daha da yenileştirmeye talip oldu. beğenmezsen yenisini alıp takıcam dedi. ayıp ediyosun dükkan senin dedim. bence o kadar iyi bi sonuç çıkmayacak ama ben de bi denemek istedim. en kötü yeni bi takım daha alırız..

yine geçen günlerde usb girişi olan , ön paneli çıkabilen bir ses sistemi aldım. ürünle adapte gayet güzel hoperlörleri de var. aracım cıkınca sanırım tam bir keyf arabası olacak.

birkaç parça ve aksesuar daha gönderdim. çok yakında montaj aşamasını ve fotoları ekliyecem. belki haftaya izmir e gidip yeni resimler de ekliyebilirim.

güzel ve keyif alacağınız bir araba olacaktır.ben buna eminim ;)

Çağla bey kusura bakmayın birkaç gündür ağır bir faranjit geçirdiğim için yataktan kalkıp dükkana gidemiyorum.
Birkaç parça sormuştunuz ilgilenemedim özür dilerim gerçekten. Üç gündür bilgisayarın başına bile anca oturabildim. Murat ustayla güneşlikleri konuşmuştum bu arada fakat döşeme için oraya gideceğinizi yazmışsınız o yüzden "toptan bir fiyat çıkarırız daha hesaplı olur" dedi Murat usta. Bu arada Boğaç beyin başlığındaki ( http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52384.20 ) resimleri inceleyip döşeme işçiliğinin kalitesi hakkında bir fikre varabilmişsinizdir umarım...
Gecikmeden dolayı tekrar özür dilerim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR