1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chala Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 264
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,998
Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

SELÇUKCUM BENDE MERAKLA BEKLİYORUM BU ARADA BEN HÜSEYİN BALÇAVADAN SELAMLAR

Etiketler

efe_chevy' Alıntı:
SELÇUKCUM BENDE MERAKLA BEKLİYORUM BU ARADA BEN HÜSEYİN BALÇAVADAN SELAMLAR
Hüseyin yukarda İzmirden olduğunu ve CJ6 sahibi olduğunu yazmışsın. Tereddütte kalmıştım acaba senmisin diye... Yanılmamışım :smiley:
Bu arada geçen cumartesi kargoda bi gecikme olmuş umarım kusuruma bakmamışsındır. Normalde öğlen 1-2 arası gelirdi kargo... Depoda bi sorun yok dimi? Ben görmedim ama babam çok beğenmiş :smiley:

çok geçmiş olsun selçuk, kendine dikkat etmen lazım.

benim işin acelesi yok, radyatörü aldım zaten. sen eğer fırsat bulabilirsen yukarda detayını yazdığım jantlara bakabilirsin. arayınca bulunmuyor meret :smiley:

çine'ye geçerken senin yanına da uğrayıp bi çayını içerim artık.

Her zaman beklerim. Gönlünde muhabbetle gelene kapımız her zaman açıktır...
Hatta çinede Murat ustanın yerini bilmiyosan sana yolda eşlikde edebilirim.

gercekten bir efsane olacak . orta konsolu cok beyendim bende düsünüyodum bana cok fikir verdi biraz fikir calmam alınmassınız umarım

Oto Gürbüz' Alıntı:
Her zaman beklerim. Gönlünde muhabbetle gelene kapımız her zaman açıktır...
Hatta çinede Murat ustanın yerini bilmiyosan sana yolda eşlikde edebilirim.

eyvallah selçuk, çok sağol. 97 veya 98 de gitmiştim ama mutlaka çok değişmiştir. çine de parçacı osman ustayı hatırlıyorum o zamandan. halil usta vardı jeepci,bir de sabahattin öncel, o da tente döşeme işi yapıyordu. ordaki dostlara seni de ekledim, iyi oldu.

kuzne' Alıntı:
gercekten bir efsane olacak . orta konsolu cok beyendim bende düsünüyodum bana cok fikir verdi biraz fikir calmam alınmassınız umarım

teşekkür ederim kuzne arkadaşım,
fikir çalmak ne demek, seve seve tüm fotoları paylaşırım tabi ki. konsol gerçekten tam istediğim gibi oldu, tavsiye ederim. :smiley:

slmlar selçuk depoda bir sorun yok geç kalması önemli değil de benim bir arkadaşım cj5 aldı roll bar ve üstüne bikinili branda istiyor nasıl yaparızben seni tekrar rahatsız ederim

chala' Alıntı:
bu arada bir süredir krom jant arıyorum. 15' x 10 ' ebatlarında , iç ofset, üçgen delikli. eskiden mangels çok bulunurdu, şimdi fabrikası kapandı, üretimi durdu diyorlar.hatasız çıkma jant ta olabilir. bu konuyla ilgili ilan panosuna not bıraktım, bir yerde buldum, fiyatı yüksek geldi. konuyu takip eden arkadaşların bu konuda yardımlarını bekliyorum. :smiley:

benim cj nin üzerinde görünen 8' jantları üzerine para verip 10' jantla takas edebilirim, veya takassız alabilirim, aklınızda bulunsun.

araç boyadan çıktı, güzel oldu, ama dodikler hoşuma gitmedi. ustam çok güzel olacak demişti ama renkler ve zevkler meselesi.. o kadar olsun artık. hele bi ankara ya getireyim bi çaresine bakıcaz artık. elimde eski fotolar var ve onlarda hiç hoşuma gitmedi ama bi kaç tane paylaşayım yarın.

G%F6r%FCnt%FC009_.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.