1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chala Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 264
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,997

Etiketler
Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

benim hoşuma gitmedi, araç ankara ya gelince değişticem, resimlerde cıkmayan 4. dodik hatalı olmuş, canımız sağolsun.

dodikler fiber galiba? resimdeki parlaklıktan olsa gerek bi ara metel sandım... metal olarak bunları yapmak oldukça zor.. ama metalin yeride başka. fiberden bushwacker döken arkadaşlar var ...ucuza gelirdi..

yaman ticaretten , fiberden dökülmüş bushwacker aldım, yerli imalat. aldığımda gayet güzeldi ama ustam bana bırak, daha güzel yapıcam deyince tamam dedim, çünkü ustam diğer işlerde çok iyi işler çıkarmıştı, ama bu kötü oldu, ustamada kızamadım, iyi niyetli ve becerikli, fazladan masraf olacak sadece . aracın başında olamadığım için yapacak birşey yok, ustamında bende o kadar kredisi var, birşey demedim :smiley:

10" jantları takınca daha hoş durucağını sanıyorum dodiklerin, ofset oranı artacağı için lastikler dodikleri doldurucaktır ;)

evet 10' jantlar görüntüyü değiştirecek, ofset değerine göre flanş takıp takmayacağım karar vereceğim, bi yerden istediğim jantı buldum sayılır, yakında belli olur.

krom jantmı takıcaksınız?birde 35 takarken orjinal makasları ve küpelerimi kullandınız sadece kupadanmı yükselttiniz cjyi?

şuan benim aracın üzerinde 10" jant var... yeni mickey thomson sipariş ettim ama gümrükten bir türlü giriş yapamadılar... eğer jantlarım yakın zamanda gelirse benimkileri size tavsiye ederim

satılık ilanı vermedim.... sadece siz öyle bir arayışa girince aklıma geldi... aracımın forumda resimleri var fakat jantlar detaylı görünüyormu bilmiyorum bi inxcelemem lazım

araç değil ama jantlar bire bir aynı ;)
[attachment=1]

big_5881103_428424_n7io402.jpg

a nladım ama konu sahibinin istediği jantlar sanırım üçgen delikli olacaktı bu jantların fiyatı uygun olursa belki bende talip olabilirim..!!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR