Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dodikler fiber galiba? resimdeki parlaklıktan olsa gerek bi ara metel sandım... metal olarak bunları yapmak oldukça zor.. ama metalin yeride başka. fiberden bushwacker döken arkadaşlar var ...ucuza gelirdi..
yaman ticaretten , fiberden dökülmüş bushwacker aldım, yerli imalat. aldığımda gayet güzeldi ama ustam bana bırak, daha güzel yapıcam deyince tamam dedim, çünkü ustam diğer işlerde çok iyi işler çıkarmıştı, ama bu kötü oldu, ustamada kızamadım, iyi niyetli ve becerikli, fazladan masraf olacak sadece . aracın başında olamadığım için yapacak birşey yok, ustamında bende o kadar kredisi var, birşey demedim
evet 10' jantlar görüntüyü değiştirecek, ofset değerine göre flanş takıp takmayacağım karar vereceğim, bi yerden istediğim jantı buldum sayılır, yakında belli olur.
şuan benim aracın üzerinde 10" jant var... yeni mickey thomson sipariş ettim ama gümrükten bir türlü giriş yapamadılar... eğer jantlarım yakın zamanda gelirse benimkileri size tavsiye ederim
satılık ilanı vermedim.... sadece siz öyle bir arayışa girince aklıma geldi... aracımın forumda resimleri var fakat jantlar detaylı görünüyormu bilmiyorum bi inxcelemem lazım