1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chala Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 264
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,944
Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Selamlar, konuyu yeni okudum sanırım bir süredir konuya msj atılmamış dolayısıyla aracınızın son durumu hakkında bilgim yok fakat, sizin tam istediğiniz gibi üçgen delikli, 15x10 ölçülerinde offset'ini kendiniz belirleyebileceğiniz jantlar için Kenan Çarpışantürk ile görüşmenizi tavsiye ediyorum. Kendileri el yapımı jant konusunda bildiğim kadarıyla rakipsizler ve çok tecrübeliler zira kendileride yarışmaktalar. En ağır şartlarda bile zarar görmeyecek olan yarışlarda kullanılan custom ölçülerde jant için Kenan abiyle ya da oğlu Arfi ile görüşürseniz size yardımcı olacaklardır, fiyatlarıda gayet hesaplı gibi geldi bana, umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu arada bu, forumda ilk mesajım, bir proje üzerindeyim ve yakında ayrıntıları paylaşmak için döneceğim :smiley:

Kenan Çarpışantürk Gsm : 0532 244 88 64

Arif Çarpışantürk Gms : 0532 769 00 68

IMG_0498.jpg

Etiketler

cj5 arazi canavarı' Alıntı:
Yükseltme yapıcaksan makaslarla oynamadan makas baglantılarını defransiyelin özerine taşı daha iyi netice alırsın. ( firen borularını uzatman ve defransiyellere hafif acı vermen gerekir ve sonuç mukemmel hiç bir yere surtme olmaz ) şimdiden kolay gelsin...

evet bu da bi çözüm ama o zaman difransiyalleri biraz döndürüp açı vermek gerekiyor, havalandırma hortumlarında ve mafsallarda sıkıntı olacağı yorumları var forumda. önce bi ankara ya getireyim, gerisine bakıcaz.

paraglinesinan' Alıntı:
ustacım eline sağlık çok güzel işler yapıyorsun.
uzun zamandır sizi takip ediyorum.
biran önce aracın son halini görmek istiyorum.sabırsızlıkla bekliyorum.kolay gelsin.

teşekkür ederim, sağolun, haftaya güzel fotolar ekliycem.

volkee' Alıntı:
Selamlar, konuyu yeni okudum sanırım bir süredir konuya msj atılmamış dolayısıyla aracınızın son durumu hakkında bilgim yok fakat, sizin tam istediğiniz gibi üçgen delikli, 15x10 ölçülerinde offset'ini kendiniz belirleyebileceğiniz jantlar için Kenan Çarpışantürk ile görüşmenizi tavsiye ediyorum. Kendileri el yapımı jant konusunda bildiğim kadarıyla rakipsizler ve çok tecrübeliler zira kendileride yarışmaktalar. En ağır şartlarda bile zarar görmeyecek olan yarışlarda kullanılan custom ölçülerde jant için Kenan abiyle ya da oğlu Arfi ile görüşürseniz size yardımcı olacaklardır, fiyatlarıda gayet hesaplı gibi geldi bana, umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu arada bu, forumda ilk mesajım, bir proje üzerindeyim ve yakında ayrıntıları paylaşmak için döneceğim :smiley:

Kenan Çarpışantürk Gsm : 0532 244 88 64

Arif Çarpışantürk Gms : 0532 769 00 68

ilginize teşekkür ederim, jant aramaya başladığım ilk günlerde karşıma hep çarkışantürkler çıktı, onlarla da konuştum. çok ilgili ve işlerini iyi yapan insanlar belliki. ama 8'' yapıyorlar, 10'' üretimleri yokmuş maalesef. dediğiniz gibi fiyatlarıda gayet mantıklıydı.

konuyu takip eden eden tüm dostlara selam.

uzun süredir işlerimin çok yoğun olmasından dolayı garaja girip gelişmeleri sizlerle paylaşamadım, az kaldı, haftaya hepsini telafi edicem. izmir de aracın tüm işleri bitti, haftaya teslim almaya gidicem büyük bi aksilik olmazsa. izmir den çine, çine de döşeme tente işleri, sonra ver elini başkent.

bir hafta daha idare edicez artık..

Ne zaman konuştunuz bilemiyorum ama, ben geçen hafta oradaydım, 15x10 inch jant yaptırıyorum kendilerine mitsubishi L200 için, tekrar görüşürseniz belki faydası olabilir, ya da imkanınız varsa yerinde görüşseniz yardımcı olacaklarını sanıyorum.

arif beyle görüştüm, evet yapıyorlarmış, şu anda cj için ellerinde sipariş varmış, foto gönderecek bana. haydi hayırlısı.

Evet çok sevindim adınıza, ilk mesajımdaki fotoda jant göbekleri için olan modellerin resmini koymuştum, sanırım istediğiniz model orada var, oradaki foto Arif'in atölyesinde çekildi..

IMAG0042.jpg

terzi söküğünü dikemezmiş dedikleri işte böyle birşey, arkada görülen eski ford uzun yıllardır kaportacım Necati ustadaymış, aracın üzerinde ne kaportra kalmış, ne boya, hatta bazı yerleri telle tutturulmuş, şaka değil, ha ,iş görüyor mu? evet..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.