1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chala Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 264
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,885
Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

IMAG0046.jpg

IMAG0038.jpg

IMAG0037.jpg

Etiketler

aracın boyalı halini ben de sadece fotolardan görebildim, izmir e gidip canlı görme fırsatım olmadı henüz. turizm- pazarlama işinde çalıştığım için hiç zamanım olmuyor, sezonun en yoğun günlerini yaşıyoruz.

resimlerden görebildiğim kadarıyla boyada sıkıntı yok, güzel olmuş. başlarda hangi renk, hazır mı karma mı çok tereddütüm vardı ama güzel iş olmuş. aracın elektirik- tesisat işleri de bitti, 2-3 gün içinde marşa basılıp son kontrolleri ve ayarları da yapılacak. ustalarım tamamdır işimiz bitti dediği anda izmir e gidip aracı alacağım, sonra ver elini çine.

çine de paspaslar, döşemeler, tente ve birkaç ıvır zıvır işten sonra yeniden hayata dönmüş efsanenin keyfini çıkarmaya başlayacağım ankara da. az kaldı :D

çok güzel oluyor.bitmiş halini fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum.

11 SAYFAYI neredeyse bir nefeste okudum çok güzel oluyor bitmiş ve çamurlu halini heyecanla bekliyoruz :eek:

Konuyu takip ediyorum aracınız gerçekten çok güzel oluyor çogu gitmiş azı kalmış kendi bekleyişlerimi hatırlıyorumda allah kolaylık versin ilk kullanmanızda kendininizle gurur duyacaksınız ...

bence jantlarınızı tornada göbeğini ters çevirtin ve ofset oranı artsın 10 inç jant almaya veya yaptırmaya gerek kalmaz hem tornada bu işi ucuza yapıyorlar bende jant aldım 8 inç üçgen delik eski sahibi ters çevirtip kumlatıp siyaha boyatmıi ve ofseti inanılmaz artmış bence sizde öyle yaparsanız lastikleriniz dodiklerinizi dolduracaktır..

3 yıl yatan bu hurdadan çıkacak janım güzellikten artık eminim,çok para'dan çok harcanan emek dahada çok,son halini yeni fotoları sabırsızlıkla bekliyorum.şimdiden bol keyifli kilometreler diliyorum

Çağla abi selamlar.

renk konusunda seni kutlarım, çok hoşuma gitti. çok güzel bir renk seçmişsin. senin garaja yeni girenler ilk sayfalardaki hurdayı gördükten sonra işin buraya gelebileceği konusunda karamsar olabilirlerdi ama sonuç harika gözüküyor. kendine özgü bi keyif araması oldu, umarım keyfini çıkarırsın.

(Abi özelden mesaj atmıştım, dönmedin)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR