1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asilhector Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 594
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,163
Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Selamlar Hakki Serdar bey,

Oncelikle İlgi ve Alakaniz icin Tesekkur ederim.
Sagolun, dogrudur cogunu kendim tasarlayip uyguluyorum, birde bizim isin haricinde su ufak isler gelip bizi engellemese cok daha cabuk bitecek CJ ama olmuyor iste, 2 gundur hic 1 sey yapilmadi desem yeridir, boyacimiz gerekli tum malzemeleri aldi bekliyor, Hayirlisi olsun ne diyelim, soyduk soyduk kuyruguna geldik artik biraz daha Sabir.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Etiketler

Son 2 gundur yapilan islemler, kapilarin saclari kaynaklandi, camurluk kenarlarindaki ek yerler guclendirildi, tampona takilacak lambalarin yuvalari acildi ve tampon uzerindeki bar ile ceki demiri sabitlendi.

cjcalsmalar025small.jpg

cjcalsmalar026small.jpg

cjcalsmalar027small.jpg

selamlar, roll cage yapcak misiniz buna? bence araba bu kadar soyulmusken guzel ve saglam bir rollcage hayat kurtarici olabilir, koltuklari da cage'de baglarsaniz iyice profesyonel ve saglikli bir sey olur.

Selam torlak_t nickli Arkadas,

Elimde imkanim arti yanimda yapmak istediklerimden birazcik olsun anlayan yardimci bir Elamanim olsa neler yapacagim aslinda ama kisitli malzeme ve imkanlarla ancak biraz ondan biraz bundan yarim yamalak bugune dek bu kadarini yapabildim oncelikli hedefim artik yarim kalanlari tamamlayip CJ yi toparlamak cunki ruhen ve bedenen cok yoruldum ama bu Heves ve Heyecan var oldukca ilerde mutlaka rolcage ve cesitli calismalarada el atmadan rahat uyuyabilecegimi dusunemiyorum Hayirlisi olsun.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Dun ve bu gunki calismalardan birkac kare.

Motor kaputun havalandirma bolumu tamamen kaynaklanirken kaputun orta bolumunude belki olur ya gun gelir kaput ustune cikmak gerekir diyerek ekstradan profil atarak kaputun merkezinide desteklemis olduk.

cjcalsmalar015small.jpg

cjcalsmalar017small.jpg

cjcalsmalar018small.jpg

Gunduzleri diger islerden firsat bulamayan Nuri Usta nasil olduysa dun gece gec saatlere kadar calisarak kupanin gerekli yerlerini komple cekerek kaynak islerininde cogunu bitirdi.
Arkaya birde gomme geri vites lambasi ekledik.

cjcalsmalar019small.jpg

Bende bos durmayip yarim biraktigim yeni model CJ rubicon tipine uyarladigim yuvarlak cam cerceve kenarlarini bitirdim.

cjcalsmalar020small.jpg

cjcalsmalar021small.jpg

kolaqy gelsin,sonucunda mutlu günlerde kullanmanızı dilerim aracınızı :smiley:

Selamlar Mustafa,

Sabir diye diye Sabirda kalmadi artik gelecek aya CJ mutlaka bitmesi gerek cunki yayladaki evimizin insaatina baslayacagim 2 sini 1 arada goturemem bunlar yetmezmis gibi Kaymakamlik kupa maclarinda gecmis yillardaki gibi yine benim teknik direktorlugu yapmami Gencler zorunlu tuttu Onlarida kiramadim OK dedim ne yapacagim sasirdim kaldim Hayirlisi olur İns.

Kaportanin ince rutuslerini yapmaktan yoruldugumu goren Celil Usta sen biraz dinlen ben devam edeyim diyerek ben dinlenene dek gecti isin basina Sagolsun.

cjcalsmalar006medium.jpg

cok güzel gidiyo dostum devam .) ;) bende ön tanpona basladım resimler bu aksam insallah yüklerim.el emeyi göz nuru bir baska oluyo :smiley: kolay gelsin :smiley:

bayağı bir emek harcıyorsunuz zahmetli ama zevkli resimlerin devamını bekliyoruz...

Selamlar,

Oncelikle İlgi Alaka ve guzel Temennileriniz icin Tesekkur ederim.

Kuzne calismalarini yakindan takip ediyorum guzel gidiyor lakin yemek resimlerinide koymussun bu saatte istahimi kabarttin gidip zamansiz bir seyler yemek zorunda kaldim.

Erol bey gozlerimi kaynak aliyor bu yuzden ne randumanli calisma yapabildim nede resim koyabildim ben calismayincada is olmuyor aksiyor.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri