1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asilhector Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 594
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,119
Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

senin rengininde çok güzel olacagına eminim turuncuda çok güzel bi renk siyah aksesuarlarıda güzel gösterir bıranönce boyanmış halini bekliyoruz

Etiketler

Gunaydin Deniz,

Biran once bitmesini istesemde bizim sanayide tek kaportaci ve boyaci oldugundan araya giren gunluk kucuk islerin ve siradaki buyuk isleride dikkate alacak olursam Ustalar benim araci 2 aydan once bitirebileceklerini zannetmiyorum bitirirlerse benim icin buyuk surpriz olur Hayirlisi olsun.

Flanş konusunda bizim de bir çalışmamız var. 1.5 inç çelikten sns de kesilmiş (balans problemi yok) flanşlar yaptırıyoruz. 4 tane 500 civarı mal oluyor. Vinç konusunda ise warn M8000 vinç bulduk. Halatı yeni, kumanda tertibatı yeni bir şekilde tablası dahil 1000 TL yi bulacak maliyeti..

Selam Goktug,

Hayirdir yeni projemi var vinc flanslar falan, vincin Hayirli Ugurlu olsun.

Benim mecburen arka defransiyelim normalden 30 cm daha genis oldugundan onlere 4'' veya 5'' ( 10 cm ) flans takmam gerekli Marmariste istedigim olculerde tanesini 100 tl ye demirden yaptiracak Arkadas ama balans sorunu olabilir ve Arkadasta arada kalir diye yaptirmaya cekiniyorum, butceyi asmamak icinde vinc isini ertelemem gerekli ama vincin yerini nasil olsa ugrasiyorum sonradan tampona hasar vermeyelim diyerek simdiden hazirladim.

Selamlar Arkadaslar,

Bu gun hardtopu yerinden sokup kaporta dogrultma ve hardtopun kaynak girmeyen bolumlerinide kaynaklamak icin soktuk eger bir engelleme cikmazsa pazartesi artik kaporta isine kesin olarak el atip bitirecek Ustamiz gerci alistigimdanmidir neden bilemiyorum bana hayal gibi geliyor ve bu asamaya gelebildigimize hala inanamiyorum.

Hardtopun CJ uzerinden soklumus halinden goruntuler ilk soktugumuzde hardtopsuz halini gorunce nekadarda ozlemisim acik halini demeden gecemedim.

cjcalsmalar014medium.jpg

cjcalsmalar010medium.jpg

cjcalsmalar013medium.jpg

cjcalsmalar012medium.jpg

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Selamlar jeep4x4,

resmen el emeği göz nuru

Gercektende oyle oldu CJ de elimin degmedik yeri kalmadi herhalde.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Selamlar Arkadaslar,

Bu gun Nuri Usta kaporta ve kapilarin yarim kalan kaynaklarini tamamlarken bende bos durmadim, on makaslari sabitlemeden dolayi kisa kalan safti sokup 5 cm daha uzatmak icin tornaya gonderdim sonrasinda on makas takozlariyla kupa terazi kollarinin kulaklarini hazirlayip kaynakladim.

cjcalsmalar015medium.jpg

slm umarım aracınız istediginiz gibi ortaya çıkar çok güzel bir ugraşı kendiniz tasarlıyosunuz anlasılan güzel bir verim almanız dilegiyle sonucunu bende merakla bekliyorum kolaygelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR