Arama sonuçlarınız

1. H

Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları 100 km de kaç litre yaktığını gösterebildiği gibi bir de 1 litre yakıt ile kaç kilometre gideceğini de gösterebiliyor sanırım..

2. H

2006 ve üstü modeller nasıldır?

Ynt: 2006 ve üstü modeller nasıldır? Yeni makyajlı kasa Suzuki Grand Vitara, yaklaşma uzaklaşma rampa aşma açıları hiç de fena değil,
  3. H

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri Rize Çamlıhemşin Ayder yaylasında

4. H

grand vitara 1,9 dizel 2. el

Ynt: grand vitara 1,9 dizel 2. el Ben de bu ikilemde çok kaldım, sıfır dacia duster mı 2.el suzuki grand vitara mı ? Kararımı verdim, ve 20 gün önce 2009 suzuki grand vitara makyajlı kasa aldım, memnunum şimdilik,
  5. H

Rizeye gidiyorum.. yer önerisi olan ?

Ynt: Rizeye gidiyorum.. yer önerisi olan ? Artvin Borçka Maçahel vadisi,

6. H

GV 5K Ön koruma

Ynt: GV 5K Ön koruma Örnek bir ön koruma,

7. H

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri cruise control olmaması
  8. H

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Bu eksikliklerden sonra 2.el Suzuki Grand Vitara 1.9 dizele yöneldim,, :-[
  9. H

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Tavan lambasının olmaması da bir eksi olarak sayılabilir. Aklıma gelen diğer bi eksi de almak için sıra beklemek gerek. ::)

10. H

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Dacia Duster alternatifsiz bir araçtır. Biri bana motor hacmi 1600 cc altında, dizel ya da mazotlu, 4x4, bozuk yollarda rahat gezebileceğim, iç kalitesi iyi olan bir araç sölesin hemen gidip alayım.

11. H

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları Dacia Duster 4x2 bir TV programında http://www.youtube.com/watch?v=8iPcy8RLKA0
  12. H

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Hiç kimse Duster off road aracıdır demiyor zaten.

13. H

Duster İçin Aluminyum Karter Koruma Montajı

Ynt: Duster İçin Aluminyum Karter Koruma Montajı Öncelikle Teşekkür ederim. Tamer beyin yazısını okudum ve tekrar paylaşmak istedim. ''Öte yandan altına fabrika çıkışında AB normlarında olabilmesi için bazı önemli kısımlarına wax, koruyucu vs. sürülmüştür. Altın tamamını paslanmaya karşı...
  14. H

Duster İçin Aluminyum Karter Koruma Montajı

Ynt: Duster İçin Aluminyum Karter Koruma Montajı Bayiler araç altı yalıtımıyla ilgili yardımcı oluyorlar mı acaba? Ne tür yalıtım tasiye edersiniz? Bilgisi olanlar yazarsa teşekkür ederim.
  15. H

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Trabzonlu arkadaşlardan 61. sayfa şovu bekliyoruz... ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri