Rizeye gidiyorum.. yer önerisi olan ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,115

RedlinE

Land CRUISER VX 80 HDJ-1
Yer
İstanbul
Beyler 20 sinde rizeye dogru yolculuk başliyor. Nihayet lazrail'le bir Rize yapmak nasip olcak. İki araba ailelerle beraber gidiyoruz.
Rize bolgesinde beni bildigim bazi yoreler var. Ama benden çok daha iyi arkadaşlarimiz var forumda sizlerden öneri bekliyorum.

Gezilerimiz Rize çayeli odakli olacak malum ev orda eş dost arkadaşlarda genelde gunu birlik dusunuyorum. Ha şuda olabilir bir yaylaya çikariz orda güzel bir konaklama vardir geri donmeyiz ikinci gün devam eder doneriz gibi

Evet beyler önerileri bekliyorum. Gelen onerilere göre lastik takacagim arabaya normalde radyal lastiklerle gitmeyi dusunuyorum.

Etiketler

Ynt: Rizeye gidiyorum.. yer önerisi olan ?

Klasik yerleri soylerler. Madem siki bir araçla gidiyoruz keyfını çikaralim dedim. bakalim artik.
Varmi sende niyet duşcekmisin oralara

RedlinE' Alıntı:
Klasik yerleri soylerler. Madem siki bir araçla gidiyoruz keyfını çikaralim dedim. bakalim artik.
Varmi sende niyet duşcekmisin oralara
aslinda izoff eylulun 2.haftasi bir gezi yapiyor ama benim durum kritik,olmazsa ben ekim gibi giderim oralara
yol ustunde corum civari saniyorum giderken saginda sivrikaya yada benzeri bir isim, ,petrol ofisi tesisleri orada yemekler guzeldir kamyoncu isi pidesi hele super tek gecerim
yada tosya yi cikarken kuyu kebabi yapan bir yer var orasi da olabilir

cayeli buyukkoy de caycilar cay fabrikasi var,sahiplerinden Fatih kose bulabilirsen selamimi soyle AYder de kuspuni pansiiyonun sahibi arkadasidir ,kalirsin orada

RedlinE' Alıntı:
Beyler 20 sinde rizeye dogru yolculuk başliyor. Nihayet lazrail'le bir Rize yapmak nasip olcak. İki araba ailelerle beraber gidiyoruz.
Rize bolgesinde beni bildigim bazi yoreler var. Ama benden çok daha iyi arkadaşlarimiz var forumda sizlerden öneri bekliyorum.

Gezilerimiz Rize çayeli odakli olacak malum ev orda eş dost arkadaşlarda genelde gunu birlik dusunuyorum. Ha şuda olabilir bir yaylaya çikariz orda güzel bir konaklama vardir geri donmeyiz ikinci gün devam eder doneriz gibi

Evet beyler önerileri bekliyorum. Gelen onerilere göre lastik takacagim arabaya normalde radyal lastiklerle gitmeyi dusunuyorum.

Ben geçen ay oralardaydım. Aşağıdaki linki tıklarsanız size faydalı olabilecek yerler görürsünüz. İyi tatiller

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78372.20

Altan abi yolumun uzeri tabiki soylerim.

Kerim bey okumam mi tabiki okudum.

Merhaba dostlar..
Rize Off Road @ Rescue Team Derneğimiz kurulmuştur. Sayfası tasarım aşamasında fakat facebook sayfası aktif haldedir. Siz değerli dostlarımızı önce facebook sayfamıza ve etkinkiklere bekliyoruz. Doğu karadenize ne şekilde olursa olsun yolu düşen tüm dostlar bize ulaşsın lütfen. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
http://www.facebook.com/pages/R%C4%B0ZE-OFF-ROAD-KURTARMA-TAKIMI/210762928965089?sk=wall

mucahıt abı at lastıklerın varmı bence at kullan cunku mt lerle yol bıtmıyor ben mtlerle stanbula gelıp gerı donme hatasını bır kere yaptım ınsan maffoluyor

mücahit kardeş iyi yolculuklar ramazan bayramını 3 günü yola çıkacağın bende arhaviye artvin karagöl otaraflarda olacağım o tarihlerde olursan belki karşılaşırız toyotadan sonra suzukiyi deniyeceğiz karadenizde

Öncelikle hayırlı yolculuklar.

zaten Rizelisiniz (Hemşeriyiz) sanırım Mücahit bey bu yüzden yazacağım yerleri görmüş olma ihtimaliniz var. Çok extreme yerler aramadığını düşünerek yazıyorum.

Artvin Arhavi Menşuna şelalesi (yamacına varıldıktan sonra 1-2 km patika yoldan tırmanış yapmanız gerekir ve şelale yanında pikniklik çardak yeri var)

Rize Çamlıhemşin Palovit şelalesi (Pikniklik düz alanı var, zil kale yi geçtikten sonra solda tabelasını bulacaksınız)

Rize Pazar Hemşin Gito yaylası (Yaylada çok hoş bir pansiyon vardır, inanılmaz bulut denizinin üstünden manzaralar görülür)

Rize ikizdere 7 göller (ikizdere den yukarı ovit yaylasını 3-4 km geçtikten sonra solda tabelası var son noktalarda arazi şanzımanı gerekebilir. Yol bitecek aracı zirvede bırakıp 1 km kadar açağıda göle yürümeniz gerekecektir. rakım 330 dür sağlam kıyafetler gerekir)

Rize Kavron yaylası (Ayder yaylasından yukardadır kaçkar dağının eteği yukarı kavronda güzel bir göl ve pansıyon bulunur)

Trabzon Uzungöl demirkapı yaylası (rakım 2900 dür. uzungölden sonra birkaç saat sürer. güzel bir göl vardır kımse duymasın balıkta çok :smiley: fakat biz tutmayız...

Rize güneysudan yukarı handüzü yaylası mütiş manzarası vardır.

Rize güneysu Dağ camii dağın tepesinde nezaman yapıldığı bellı olmayan mütiş manzaralı çardaklarla çevrili bi mekandır.

Aydermiş, zilkale imiş, uzungöl müş gibi artık herkesın bıldıgı tur otobuslerının cıktıgı yerlerı yazmıyorum. 10 Eylüle kadar izede olacağı sonrasında bende istb dönüyorum sizlere elimizden geldiğince yardımcı olabilirim. Facee book tan ekledim sizi. Saygılarımla .. Rize Off Road & Rescue spor klübü derneği...

7 göllerin rakımını yanlışlıkla 330 yazmışım. bir sıfır eksik olmuş. Oranın rakımı 3300 dür. bu yerlerle ilgili fotograflara ve videolara face book taki sayfamızdan göz atabilirsiniz. Saygılar.

https://www.facebook.com/pages/R%C4%B0ZE-OFF-ROAD-KURTARMA-TAKIMI/210762928965089

ATMACA53' Alıntı:
Öncelikle hayırlı yolculuklar.

zaten Rizelisiniz (Hemşeriyiz) sanırım Mücahit bey bu yüzden yazacağım yerleri görmüş olma ihtimaliniz var. Çok extreme yerler aramadığını düşünerek yazıyorum.

Artvin Arhavi Menşuna şelalesi (yamacına varıldıktan sonra 1-2 km patika yoldan tırmanış yapmanız gerekir ve şelale yanında pikniklik çardak yeri var)

Rize Çamlıhemşin Palovit şelalesi (Pikniklik düz alanı var, zil kale yi geçtikten sonra solda tabelasını bulacaksınız)

Rize Pazar Hemşin Gito yaylası (Yaylada çok hoş bir pansiyon vardır, inanılmaz bulut denizinin üstünden manzaralar görülür)

Rize ikizdere 7 göller (ikizdere den yukarı ovit yaylasını 3-4 km geçtikten sonra solda tabelası var son noktalarda arazi şanzımanı gerekebilir. Yol bitecek aracı zirvede bırakıp 1 km kadar açağıda göle yürümeniz gerekecektir. rakım 330 dür sağlam kıyafetler gerekir)

Rize Kavron yaylası (Ayder yaylasından yukardadır kaçkar dağının eteği yukarı kavronda güzel bir göl ve pansıyon bulunur)

Trabzon Uzungöl demirkapı yaylası (rakım 2900 dür. uzungölden sonra birkaç saat sürer. güzel bir göl vardır kımse duymasın balıkta çok :smiley: fakat biz tutmayız...

Rize güneysudan yukarı handüzü yaylası mütiş manzarası vardır.

Rize güneysu Dağ camii dağın tepesinde nezaman yapıldığı bellı olmayan mütiş manzaralı çardaklarla çevrili bi mekandır.

Aydermiş, zilkale imiş, uzungöl müş gibi artık herkesın bıldıgı tur otobuslerının cıktıgı yerlerı yazmıyorum. 10 Eylüle kadar izede olacağı sonrasında bende istb dönüyorum sizlere elimizden geldiğince yardımcı olabilirim. Facee book tan ekledim sizi. Saygılarımla .. Rize Off Road & Rescue spor klübü derneği...

Benim önerim, yukarıda bahsedilen yerlere gitmek için sabah mümkün olduğunca erken yola çıkın. Zira nerede ise her ö.sonra yağmur yağıyor, sis basıyor. İyi gezmeler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR