grand vitara 1,9 dizel 2. el

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kryktltrk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,350
Ynt: grand vitara 1,9 dizel 2. el

gokhan5234' Alıntı:
yardımcı olayım sıfır yada yan sanayı ıstıyorsa ıstanbul aksarayda genctokel den bulabılırsın eger ıkıncı el ıstıyorsan sıtemızınde uyesı exper serkanda bulabılırsın onda jımmy parcalarrıda mevcut oldugunu bılıyorum

Merak etmeyin parça konusunda Serkan Bey'i aramaktan kanka olmuştuk :D Bahsettiğim parça birkaç kez ankara'ya gitti ama yenisi almaktan başka çare bulamadılar, hala o şekilde kullanıyor. Hatta Trabzon'daki servisi bu bahsedilen parçayı söküp takma ve yapamama parası olarak 350TL fiyat almaktan dolayı Suzuki merkeze şikayet ettik ve sonra parayı aldık tabi. Hatta şöyle birşey de oldu, bahsettiğim arkadaşın ön sol hubs'ı çalışmamaya başladı gittik servisten 700TL gibi cüzi bir fiyata ;D aldık geldik Rize'ye. Ertesi gün diğeri de çalışmamaya başladı. Tekrar Trabzon tabi. Servisteki usta demesin mi bize "Aslında yeni bir hubs değişince diğerinin de değişmesi gerekir uyumsuzluk olabiliyor diye, size çok masraf çıkmasın diye söylemedik" Tam bir kan emici bunlar. Dolayısıyla Suzuki'den soğudum hele ki elektronik olanlardan. Kardeşimde bulunan 2006 model Jimny'yi de bu yüzden sattık. İleride sürprizler çıkarmasın diye

Etiketler

Koray kardeş, ben de senin gibi çelişkileri yaşadım. Ama sonuçta Suzuki Vitara V6 motor araca karar verdim. Türkiye'de sayılı adet var ama performans süper. Ayrıca 126 beygirlik güç ile diğerlerini geride bırakıyor. Tavsiye ederim. Bu arada benim aracımı bir test etmeni öneririm. Sağlıcakla kal...

Dediğiniz şartları Suzuki G Vitara 1.9 DDIS araç fazlasıyla karşılar, sorun da yaşamazsınız.

Bir aracın parçalarının ucuzluğundan bahsediliyorsa o araca yaklaşmamak lazım. Bir aracın uzun süre parça ihtiyacı olmadan sadece rutin bakımlarla yürümesinden bahsediliyorsa o aracı almalısınız. Türk milleti olarak biz beyaz şahin kültürü ile yetişmişiz. Manuel cam indirme kolu senede 5 kez kırılır ama o 10 tl dir bizim için parçası ucuzdur. Ama 15 sene aynı kolla kullanılan toyotanın aynı parçası 35 tl dir ve fahiş fiyattır. O nedenle geçmişinde arazi aracı ağırlıklı araç üretip iyi işler çıkarmış bir marka dururken ilk kez arazi aracı çıkarmış bir markanın geleceği bilinmeyen bir modelini arazi amaçlı almak pek doğru bir seçenek değildir. Burada cevap yazan arkadaşlar arazi ağırlıklı araba kullandıklarından dolayı birinci üretim amacı arazi olmayan bir aracı tavsiye etmeyi ben dahil tercih etmezler. Ayrıca bu forumda anlamsız şekilde bazı markalar için kavga edilme aşamasına gelindiğini görüyorum. Zaten o nedenle de o konuları okumuyorum. Siz aracın özelliği neyse yazın, varsa fotolarını ve mümkünse araziden çekilmiş etkinlik fotolarını koyun nereye ne kadar çıkar yazın bırakın da değerlendirmeyi okuyanlar yapsınlar. Takım tutar gibi araba tutmak pek anlamlı gelmiyor bana. Ayrıca geçmişinizde bu tür bir kaç araba ile deneme de olsa tecrübeniz yoksa diğer araç hakkında da bence olumsuz bir şey yazmayın.

Saygılarımla

Tekrar yazayım, Sıfır alacaksanız Duster 4x4 . Eğer 2.el alacaksanız bu fiyatlara alacağınız birçok alternatif araç var başka markalara da bakmanızı tavsiye ediyorum. Mesela Toyota veya Mitsubishi ;)

bende 2010 suzukı 1.9 dizel var, duster öve öve bitiremeyen arkadaş için söylüyorum, iki arabayıda aynı idda üzerine yan yana getirdik suzukı nın H (asvalt) lastikleri ile 300 tork gücü lastiklere yüklendiğinde güçün ne demek olduğunu anlıyorsunuz ki duster toz yutmakla yetindi, A (ARAZİ) lastikleri takıp araziye çıkıldığında ise duster hali gülünc kareler oluşturdu. bu aracları birbirleri ile kıyaslamak bile doğru değil, boşa kürek çekme kardeşim bu kadar kıskanacağına al suzukı keyfine bak

Selamlar dacia bir kere suzuki nin sikleti değil ,baksana kilosu bile tutmuyo :D 2009 v-dizel vitara sahibiyim aracımdan her türlü memnunum fakat dacia ile kıyaslanmasından rahatsız oldum segmenti farklı araçları kıyaslıyorsunuz bence onu suzuki swit ile kıyaslamak lazım.

Ben de bu ikilemde çok kaldım, sıfır dacia duster mı 2.el suzuki grand vitara mı ?

Kararımı verdim, ve 20 gün önce 2009 suzuki grand vitara makyajlı kasa aldım, memnunum şimdilik,

bu SUV ne demek onu da bilmiyorum...,

Hem asfalt hem arazi şartlari için tasarlanmış her ikisinden de bir miktar ödün verilmiş araç demek. Genelde güvenlik ön planda tutulup arazi kabiliyetinden daha çok ödün verilmiştir.

SELAMLAR
2 aracı karşılaştırmak yanlış suzuki vitarayı al yada jimny sadece yükselt gerekli koruma önlemlerini al git istediğin yarışya yarış .Ha kazanırsın kaybedersin o ayrı ama bu araç buna uygun şimdi daciayı al gir baklalım nolcak ,lk bumpta dağılır dağılmazsada kalır aradaki farkı belirtmek için yarışı örnek verdim yine söyliyim dacia forster yada frelander tarzı bir araçtır onuda bir takım üstün özellikleri var mutlaka ama iş arazi meselesi ise duster master hikaye :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR