O okreg Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 12 Mar 2011 #1 Merhaba 1 ay önce 2007 model GV 5K sahibi oldum. Aldığımda yan basamaklar vardı, bende ön koruma taktırmak istiyorum Hangi tip ön koruma uygundur ? İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? hayırlı sürüşler okreg
Merhaba 1 ay önce 2007 model GV 5K sahibi oldum. Aldığımda yan basamaklar vardı, bende ön koruma taktırmak istiyorum Hangi tip ön koruma uygundur ? İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? hayırlı sürüşler okreg
T Teppka Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 0 16 Mar 2011 #2 Ynt: GV 5K Ön koruma Hayirli olsun. Ben bu modelden taktim: Suzuki Serviste taktigim icin pahaliya patladi, piyasada 200tl civarinda. Ceki demire ve kasaya delik yapmadadn baglaniyor. Istediginizde sokulebiliyor. Tampon delmeye gerek yoktur. Boyle de bir model var ancak kaput acmaya engel olacaktir: Taktiktan sonra bu modeli da gordum merak ediyorum gerci hangisi daha guzel Selamlar
Ynt: GV 5K Ön koruma Hayirli olsun. Ben bu modelden taktim: Suzuki Serviste taktigim icin pahaliya patladi, piyasada 200tl civarinda. Ceki demire ve kasaya delik yapmadadn baglaniyor. Istediginizde sokulebiliyor. Tampon delmeye gerek yoktur. Boyle de bir model var ancak kaput acmaya engel olacaktir: Taktiktan sonra bu modeli da gordum merak ediyorum gerci hangisi daha guzel Selamlar
bahadir70 Kamp I Mesajlar 116 Tepkime Puanı 0 Yer Osmaniye 22 Ağu 2011 #4 Ynt: GV 5K Ön koruma Merhaba, Ben de 2009 G.V. icin on kotuma ariyorum ancakk krom olanlarindan. Bilgisi olan arkadaslar, lutfen yardimci olur musunuz?
Ynt: GV 5K Ön koruma Merhaba, Ben de 2009 G.V. icin on kotuma ariyorum ancakk krom olanlarindan. Bilgisi olan arkadaslar, lutfen yardimci olur musunuz?
H hknhcs Yeni Üye Mesajlar 15 Tepkime Puanı 0 8 Eyl 2011 #5 Ynt: GV 5K Ön koruma Örnek bir ön koruma,