Dacia Duster Resimleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 170
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 106,265

Etiketler
Ynt: Dacia Duster Resimleri

harika fotoğraflar , daha başka sayfalarda da gördüm sanki bu fotoları ve çok tartışma vardı.
neden bir fotoğraf bu kadar çok tartışma yaratıyor ki ?

siz anlamazsınız celal bey , ümit bey sadece resim yollar , nerede yapılabilir deyince tıssss , yaptıran var mı derseniz atarlar ona göre :smiley::smiley::smiley:

eee hani moderatörler yahu ?

ben kyenipazar

naber seko ?

aynı yerde 3 kere takla tehlikesi , tatil dönüşü takla tehlikesi , maslak takla tehlikesi ? aman koç aman...

allah hepimizi korusun

di mi gogo ?

bu nasıl forum ya ? ne yazısı bunlar ? duster mı çarpışma mı nedir bu sayfaların hali ?

Rize Çamlıhemşin Ayder yaylasında [attachment=1]

sgv dd.jpg

Yukarda, ilginç ajıte-provake mesaja bak, koparak geliyor maşallah... ;) bilader, yeni üye olmuşun, saldıray olmuşun, hayırdır... adam orjınal resımlerı koymuş, napacadı oraya mı götürcek senı ınandırmak için... çok umruna mılletın de ınandırmak... bu kadar önyargı, fanatızm, radıkalızm nedir... karşıysan-sevmıyosan gırme sayfaya, huzurlu ol, huzur bozma... sayfayı sırke-parka çevırme ayp yanı... :-[ ??? ...

Ayrıca, Dusterin varda, devirme rıskı mı atlattın,..4x4-yuksek araçla aşırı hız yapar, vıraja hızlı dalarsan, uçmaman hata olur zaten...kurtulduğuna göre Duster yınede guvenlıymış demekki... dimi... eleştirdikçe batma boşver... mılletın keyfının zevkının tercıhının kahyası olma... huzurlu ol...huzur bozma... herkesin aklı gözu düşüncesi var... başkasının yardımına gerek yok... vesselam... ;)

KpVqK.jpg

Duster resimleri başlığını görünce,bende eklemede bulunmak istedim.Bir kaç gün öncesi dostumuzun aracına yaptığımız bagaj ve bugün yaptığımız bagaj paravanı uygulamamıza ait resimleri eklemek istedim.esenkalın.

dacia_duster_aluminyum_bagaj_2.jpg

dacia_duster_aaluminyum_bagaj.jpg

bagaj_paravani_ercmarine.JPG

duster_bagaj_paravai_ercmarine.JPG

sis farı yuvalarındaki parlak krom parçaları nereden ve kaça temin ettiniz acaba

belirttiğim gibi araç dostumuzun.fakat yanılmıyorsam ELIA'dan yurt dışından sipariş ile tedarik ettiklerini hatırlıyorum.

bilalr' Alıntı:
Yukarda, ilginç ajıte-provake mesaja bak, koparak geliyor maşallah... ;) bilader, yeni üye olmuşun, saldıray olmuşun, hayırdır... adam orjınal resımlerı koymuş, napacadı oraya mı götürcek senı ınandırmak için... çok umruna mılletın de ınandırmak... bu kadar önyargı, fanatızm, radıkalızm nedir... karşıysan-sevmıyosan gırme sayfaya, huzurlu ol, huzur bozma... sayfayı sırke-parka çevırme ayp yanı... :-[ ??? ...

Ayrıca, Dusterin varda, devirme rıskı mı atlattın,..4x4-yuksek araçla aşırı hız yapar, vıraja hızlı dalarsan, uçmaman hata olur zaten...kurtulduğuna göre Duster yınede guvenlıymış demekki... dimi... eleştirdikçe batma boşver... mılletın keyfının zevkının tercıhının kahyası olma... huzurlu ol...huzur bozma... herkesin aklı gözu düşüncesi var... başkasının yardımına gerek yok... vesselam... ;)
Bilal bey selamlar,
mesajınızı yazarken eğer "alıntı" yaparak cevaplarsanız iyi olur. zira, ben cevabınızın hangi mesaja ait olduğunu anlayamadım. iyi tatiller dilerim, reha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR