Dacia Duster Resimleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 170
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 106,267
Ynt: Dacia Duster Resimleri

5N8X5.jpg

1OlOA.jpg

04jkP.jpg

XWEJm.jpg

d7B7j.jpg

1r5eu.jpg

2Crop.jpg

Tbce5.jpg

6djTm.jpg

PP5Tc.jpg

Etiketler

LOZ2v.jpg

z0d8A.jpg

ws6AQ.jpg

GD85B.jpg

2xZuO.jpg

Jvel2.jpg

B5ugG.jpg

ybtFg.jpg

um6Bg.jpg

eSjAt.jpg

Ayrıntılar burada: http://www.rallyeaichadesgazelles.com/galerie_2011/index.php?category_id=84

Ellerinize, kollarınıza sağlık, paylaşımlar için çok teşekkürler.
Fotoları görünce neredeyse "Dünya'da Duster almayan bir tek ben kaldım" diye düşünmeye başladım valla :D

bulnes' Alıntı:
Fotoları görünce neredeyse "Dünya'da Duster almayan bir tek ben kaldım" diye düşünmeye başladım valla :D
:D

bulnes' Alıntı:

:smiley: Yok yok yalnız değilsiniz bende bekliyorum hala :smiley:
Ümit bey çok güzel çalışmalar yapıyor ama hiç düşünmüyor olan var olmayan var :smiley: İnsanın canı çekiyor yani...
Allah hepimize kazasız belasız güzel günler nasip etsin inşallah...

burakcagatay' Alıntı:
Ümit bey çok güzel çalışmalar yapıyor ama hiç düşünmüyor olan var olmayan var :smiley: İnsanın canı çekiyor yani...

Amin :smiley:

burakcagatay' Alıntı:

Amin arkadaşım, valla işte ben 5-6 ay beklemedeyim mecburen durumlarımdan dolayı. Artık o zamana kadar ne olur ne olmaz bilemeyiz tabi.
Ama şu an kesin gider alırdım.

Sanırım 2012 Dacia Duster Resimleri

Yeni iç dizaynı, otomatik vitesi, hoş bir kokpit ile yeni Duster. En kısa zamanda Türkiye'de olur inşallah.

4112652.jpeg

f69392e6fa67c0d7b695ed98b9cb2afd_orig.jpg

4112649.jpeg

Otomatik de çıkardı ya, tutabilene aşk olsun :D Türkiye'ye gelirse piyasayı siler süpürür. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR