Arama sonuçlarınız

1. platinserkan

NİSSAN USTAMIZI BULDUM...

Ynt: Nissan Ustamızı Buldum... istanbul avrupa yakası navara ustası arıyorum.yetkili servislerden bıktım.müşteri hiç servise arızayı bulma konusunda yol gösterip,birde üzerine çuval dolusu para verirmi :) yardımm

2. platinserkan

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar navaracılar bize özel sticker önerisi.
  3. platinserkan

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar 1.yakıt sistemin bir şekilde hava alıyor.baglantıları kontrol ettir.yakıt deposundan pompaya girnceye kadar.2.yakıtında su varbiraz draın edin.

4. platinserkan

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar pazar günü bende çanakkale yi gezmeye gideceğim.şehitlerimizi saygıyla anmaya.ordan ver elini bozcaada üzüm-şarap olayı yani :)
  5. platinserkan

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar aramıza hoşgeldiniz.

6. platinserkan

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar temmuz son haftası istanbul bodrum antalya üçgeninde kıyı kıyı köylerden daglardan başlıyoruz cümbür cemaat bakalım ne olacak eta ve mevkileri aralarda burdan veririm :)

7. platinserkan

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar boş ver kardeş sen beğendiysen sorun yok.beyenmiyen almasın :)
  8. platinserkan

Navara lar geri çağırılıyor ..

Ynt: Navara lar geri çağırılıyor .. böyle birşey başına gelen oldumu acaba.burada paylaşırlarsa sevinirim.
  9. platinserkan

Dizel ve Benzinli Araçlarda Carbon Clean Sahtekarlığı...

Ynt: Dizel ve Benzinli Araçlarda Carbon Clean Sahtekarlığı... :)

10. platinserkan

Araç Motoru Lastiğe Girdi!

Ynt: Araç Motoru Lastiğe Girdi! çok enteresan bir çalışma.

11. platinserkan

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları süpermiş :)
  12. platinserkan

Büyük İhtimalle son kar yağışı...

Ynt: Büyük İhtimalle son kar yağışı... fotograflar süper :)

13. platinserkan

GPS ile Araç Performansınızı Ölçün

Ynt: GPS ile Araç Performansınızı Ölçün ilginç
  14. platinserkan

Hangi Marka Navigasyon?Neden?

Ynt: Hangi Marka Navigasyon?Neden? bencede piranha
  15. platinserkan

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar hosbulduk bende yenı geldım bangkoktan.1-2 gun oldu.makına guzel olmus kazasız belasız kullan ınsallah.imrendım valla.sımdılık ben aracın kasasına p/s sıde kasa yaptıracam ama element trade ile fiyatta anlasabılırsek :) daha buralardaysan göruşelım bos zamanlar...

16. platinserkan

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar resımdekı gıbı kutuların fıyatını ögrenebılırmıyım acaba tam da aradıgım gıbı çok uygun duzenlı.
  17. platinserkan

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar hayırlı olsun turgay makına guzel olmus.ne zaman geldın gemıden bu arada gorusemıyoruz :)
  18. platinserkan

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar :) aa olurmu daha milli eğitim ve saglık bakanlığınada kaynak lazım bunlar iyi günlerimiz.sonuçta satacak millet bu araçları bir dahada almayacak.bu araçları üreten şirketler düşünsün artık :)haa unutmadan diyanetede kaynak ayırsınlar malum trafik kazaları ölümler...

19. platinserkan

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar benim araştırdığım kadarıyla hobi amaçlı husisi araç olarak kullanılan şahıs adına kayıtlı araçlarda k2 istenmiyormuş.tabi bundada bazı yoruma açık noktalar var bana göre.zamanla bu konu da bir netliğe kavuşur bence.yoksa bu pick up lar ve panelvan tarzı araçların...
  20. platinserkan

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar benim memurum işini bilir :))))))))))))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri