Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,297

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

bmwarda' Alıntı:
4-5 saat calısmadıgında araba ilk hareket ederken sanki mazot gelmiyormus gibi yapıp mazot bastıgım halde devir saati yukselmiyor ve ardından sönüyor sonra calıstırıyorum ve hiç bir problem yok cihaza baglandıgındada herhangibi bir hata kodu cıkmıyor filtreyi degistirdigimde sabah calıstırdıgımda yapmadı daha sonra bu aksam ilk defa yaptı bir turlu cözemedim :smiley:

1.yakıt sistemin bir şekilde hava alıyor.baglantıları kontrol ettir.yakıt deposundan pompaya girnceye kadar.2.yakıtında su varbiraz draın edin.

darktreys' Alıntı:
evet resmi varmı

görünürde değmemesi lazım ama neden değiyor bilmiyorum... Direksiyonu sağa kırınca temas var özellikle geri giderken tema daha da fazla oluyor...

001.jpg

002.jpg

red34' Alıntı:
günaydın arkadaşlar... :smiley: valla Erkan ım sana anlatmaya gerek yok sende bölgeyi biliyorsun zaten....ama öyle 3-4 günle bitecek gibi değil oralar.....en az 6 ay lazım bana.... hatta gel 1 sene yapalım ki girmediğimiz delik kalmasın.... ;D

Ah be abi,seninle bir ömür varım ben ;D

günaydın arkadaşlar... :smiley: Erkan ım saol kardeşim tşk ederim....sevdiğim kardeşlerimle her zaman beraberim zaten....

torhan' Alıntı:
öyleyse yükseltme şart değil mi ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-nissan-navara-d40-icin-arka-makaslar-haric-40mm-yukseltme-kiti-55756123/detay/

bide getle yapabilirsin sindede aynı yüksekliği elde edersin ama fiyat farkı 10 katı felan

darktreys' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-nissan-navara-d40-icin-arka-makaslar-haric-40mm-yukseltme-kiti-55756123/detay/

bide getle yapabilirsin sindede aynı yüksekliği elde edersin ama fiyat farkı 10 katı felan

40 mm az diyilmi daha cok yukselme sansı varmı acaba

günaydın arkadaşlar... :smiley: kolay gelsin....Doğuş bir daha söylüyorum getle yükseltme olmazzzzzzzzzz...öğren bunu artık ... ;) bu iş profesyonel olarak yapmak istiyorlarsa yurt dışından kit getirmeleri lazım ama fiyatları yüksek bunu da belirt lütfen ....Türkiye de yapılan kitler çakmadır ve randıman vermez... her seferinde ustaların esiri olursunuz ....bunu da belirt ki arkadaşlar yanlış birşey yapmasınlar...insanlar paralarını harcıyorlar....birde sinirlerini bozmasınlar.....bütün bunları bildiğin halde halen getti metti yazıp duruyorsun yaw....etme eyleme...ama seni yine de seviyorum ... ;) kolay gelsin....

red34' Alıntı:
günaydın arkadaşlar... :smiley: kolay gelsin....Doğuş bir daha söylüyorum getle yükseltme olmazzzzzzzzzz...öğren bunu artık ... ;) bu iş profesyonel olarak yapmak istiyorlarsa yurt dışından kit getirmeleri lazım ama fiyatları yüksek bunu da belirt lütfen ....Türkiye de yapılan kitler çakmadır ve randıman vermez... her seferinde ustaların esiri olursunuz ....bunu da belirt ki arkadaşlar yanlış birşey yapmasınlar...insanlar paralarını harcıyorlar....birde sinirlerini bozmasınlar.....bütün bunları bildiğin halde halen getti metti yazıp duruyorsun yaw....etme eyleme...ama seni yine de seviyorum ... ;) kolay gelsin....
peki kitlerle ilgili bir site varmı incelemek için yurtdısında

benim ismen bildiğim yok ...ama arkadaşlarda bu bilgiler mevcut zannedersem....eğer arac navara ise direkt olarak amerika dan getirtmeniz lazım...benim aracımdaki kit oradan geldi ve 6 senedir tık demedi....eğer sayfayı biraz okursanız arkadaşların yazdığı site isimleri var yanılmıyorsam...kolay gelsin.....

red34' Alıntı:
benim ismen bildiğim yok ...ama arkadaşlarda bu bilgiler mevcut zannedersem....eğer arac navara ise direkt olarak amerika dan getirtmeniz lazım...benim aracımdaki kit oradan geldi ve 6 senedir tık demedi....eğer sayfayı biraz okursanız arkadaşların yazdığı site isimleri var yanılmıyorsam...kolay gelsin.....

Bülent abi facebookdaki DSIOD grubuna ekledik seni gel şamata büyük :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR