bmwarda' Alıntı:sabah tamirci geldi cihaza bagladık herhangibi bir hata yok ama tekleme ve sönme yine yaptı orjinal mazot filtresini bulup taktım bakalım sabah devam edecekmi arıza
euro disel kullanıyorum hep carbon clean yaptırmadım hiçdarktreys' Alıntı:carbon clean yaptırdınızmı daha önce? veya enjektörler sökülüp takıldımı ? eurodiesel yani düşük kükürtlü yakıtmı kullanıyorsunuz ? yoksa direk kırsal motorinmi ? kırsal motorin koyduysanız kurum yapmışlar kesin. zaten kurumda arıza cihazında cıkmaz. üst kapak vs sökülünce görebilirsiniz yağlı bir tabaka şeklinde.
bmwarda' Alıntı:dün orjinal mazot filtresini taktık bugun sabah test ettim hiç bir problem kalmadı demekki nissan navaraya yan sanayi bir sey takmamak lazım
4-5 saat calısmadıgında araba ilk hareket ederken sanki mazot gelmiyormus gibi yapıp mazot bastıgım halde devir saati yukselmiyor ve ardından sönüyor sonra calıstırıyorum ve hiç bir problem yok cihaza baglandıgındada herhangibi bir hata kodu cıkmıyor filtreyi degistirdigimde sabah calıstırdıgımda yapmadı daha sonra bu aksam ilk defa yaptı bir turlu cözemedimdarktreys' Alıntı:araba nasıl tekliyor bir daha detaylı anlatırmısınız
bmwarda' Alıntı:4-5 saat calısmadıgında araba ilk hareket ederken sanki mazot gelmiyormus gibi yapıp mazot bastıgım halde devir saati yukselmiyor ve ardından sönüyor sonra calıstırıyorum ve hiç bir problem yok cihaza baglandıgındada herhangibi bir hata kodu cıkmıyor filtreyi degistirdigimde sabah calıstırdıgımda yapmadı daha sonra bu aksam ilk defa yaptı bir turlu cözemedim
pompadan olsa cihazda cıkması lazım diyilmi ?darktreys' Alıntı:araç tekleme yapınca durdurun filtrenin üstünden elle pompalayın 2-3 dakika sonra yola devam edin tekleme yapmazsa pompadandır