Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 543,865

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

sabah tamirci geldi cihaza bagladık herhangibi bir hata yok ama tekleme ve sönme yine yaptı orjinal mazot filtresini bulup taktım bakalım sabah devam edecekmi arıza

inanırmısınız sabah 8 den beri arabayla ugrasıyordum 25 saat sonra bitirebildim arabayı sonunda. presle takarken keçeye zarar verdik yenisini bulana kadar göbeğim çatlağı be sonunda taktım yerine. arka dif yağı değişti şimdi yağ kaçağı vs kalmadı. 1 hafta içinde birşey olmazsa birdaha kaçak olmaz zaten ama hala şüpheneliyorum aracı fazla zorlayamıyorum. resimeri sonra ekleyeceğim. sabah dağalrdayız.

bmwarda' Alıntı:
sabah tamirci geldi cihaza bagladık herhangibi bir hata yok ama tekleme ve sönme yine yaptı orjinal mazot filtresini bulup taktım bakalım sabah devam edecekmi arıza

carbon clean yaptırdınızmı daha önce? veya enjektörler sökülüp takıldımı ? eurodiesel yani düşük kükürtlü yakıtmı kullanıyorsunuz ? yoksa direk kırsal motorinmi ? kırsal motorin koyduysanız kurum yapmışlar kesin. zaten kurumda arıza cihazında cıkmaz. üst kapak vs sökülünce görebilirsiniz yağlı bir tabaka şeklinde.

dün orjinal mazot filtresini taktık bugun sabah test ettim hiç bir problem kalmadı demekki nissan navaraya yan sanayi bir sey takmamak lazım :smiley:

darktreys' Alıntı:
carbon clean yaptırdınızmı daha önce? veya enjektörler sökülüp takıldımı ? eurodiesel yani düşük kükürtlü yakıtmı kullanıyorsunuz ? yoksa direk kırsal motorinmi ? kırsal motorin koyduysanız kurum yapmışlar kesin. zaten kurumda arıza cihazında cıkmaz. üst kapak vs sökülünce görebilirsiniz yağlı bir tabaka şeklinde.
euro disel kullanıyorum hep carbon clean yaptırmadım hiç

bilyayı buldum

Görüntü0443.jpg

darktreys' Alıntı:
araba nasıl tekliyor bir daha detaylı anlatırmısınız
4-5 saat calısmadıgında araba ilk hareket ederken sanki mazot gelmiyormus gibi yapıp mazot bastıgım halde devir saati yukselmiyor ve ardından sönüyor sonra calıstırıyorum ve hiç bir problem yok cihaza baglandıgındada herhangibi bir hata kodu cıkmıyor filtreyi degistirdigimde sabah calıstırdıgımda yapmadı daha sonra bu aksam ilk defa yaptı bir turlu cözemedim :smiley:

bmwarda' Alıntı:
4-5 saat calısmadıgında araba ilk hareket ederken sanki mazot gelmiyormus gibi yapıp mazot bastıgım halde devir saati yukselmiyor ve ardından sönüyor sonra calıstırıyorum ve hiç bir problem yok cihaza baglandıgındada herhangibi bir hata kodu cıkmıyor filtreyi degistirdigimde sabah calıstırdıgımda yapmadı daha sonra bu aksam ilk defa yaptı bir turlu cözemedim :smiley:

araç tekleme yapınca durdurun filtrenin üstünden elle pompalayın 2-3 dakika sonra yola devam edin tekleme yapmazsa pompadandır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri