Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,317
Ynt: Navara Kullananlar

dvm...kısacası eğer vaktiniz varsa iğneadaya bir uğrayın derim...

iğneada-2 058.jpg

Etiketler

torhan' Alıntı:
evet servislr malesef sadece değiştiriyorlar. E tabi parça parası alacakalr işçilik dediğin her türlü faturaya yansıyor sıkıntı yok. Adamlar niye uğraşsınki tamirle değiştir geç...

Bu arada kafamı karıştıran soru 2" yükseltme yapmadan 265.75.16 sığar mı sığmaz mı ? Bende direksiyonu sola kırınca sürtme yapıyor.

Şu andaki orj ebadı 255/70 R 16 dıydı dimi ?

günaydın arkadaşlar... :smiley: valla Erkan ım sana anlatmaya gerek yok sende bölgeyi biliyorsun zaten....ama öyle 3-4 günle bitecek gibi değil oralar.....en az 6 ay lazım bana.... hatta gel 1 sene yapalım ki girmediğimiz delik kalmasın.... ;D

slm arkadaslar benim adım arda kıbrısta yasıyorum 2007 model bir navaram var d40. Aracımdan cok memmunum sadece bir sıkıntım oldu belki bir fikir verirsiniz burda nissan servisi yok yada ben bulamadım . arac sabah calıstıgında sönüyor ve hareket edince tekliyor ama bir sure gidince düzeliyor ve bir daha 1-2 saat calıstırmazsam bir daha yapmıyor yani arac sogukken bu hatayı veriyor ilk yaptıgı zaman satın aldıgım yer mazot içinde azsa yapar dedi o zamandan beri hep full dolastım mazot filtresini degistim ama orjinalini bulamayınsa yan sanayi olanı taktım telefonla adana tarafında servisle görüstüm mazot pompası diyildir ondan olsa sürekli arac sıcakkende yapar diyor orjinal mazot filtresi ile degistirin filtrenizi düzelebilir diyor siz ne dersiniz

red34' Alıntı:
evladım teknik arızadan bahsediliyor ne resmi... ??? ya Doğuş ne alemsin sen.... ;D

bülent abiiiiiiiiiiiiii işaret demiş ne işareti yavv ;D ;D gögüste ısık yanıor demis ısıgı tasvir etmemis ;D

benim servis kitabım ve kullanma kılavuzum duruyor boş vakitlerimde okuyorum bütün gösterge paneli ışıklarını ezberledim ;D

arac calısırken herhangibi bir arıza ısıgı yanmıyor isaret diye bir seyden bahsetmedim sanıyorum yada yanlıs bir sey yazdıysam kusura bakmayın

bmwarda' Alıntı:
arac calısırken herhangibi bir arıza ısıgı yanmıyor isaret diye bir seyden bahsetmedim sanıyorum yada yanlıs bir sey yazdıysam kusura bakmayın

yok yanlıs anlasılma oldu galiba burdan ısık yanıyor diye anladım ben.

". arac sabah calıstıgında sönüyor "

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri