Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,335
Ynt: Navara Kullananlar

darktreys' Alıntı:
torhan , 265 75 16 nın sürtme yapmaması lazım...yanlısın var

orjinal jantlarım 17 ydi ve bende eski aracıman kalma 265 75 16 federal couragia mt lastik vardı o nedenle resimdeki jantları aldım. offsetli olduğu için sanırım sürtme yapıyor...

finn jant1.jpg

Etiketler

Alanya da birtane yükseltilmiş navara var. Sanırım alt yapıyı baya bi değiştirmişler. Çok canavar duruyor siyah jantları ile. Tekrar görürsem resmini çeker eklerim.

s.a dün servisteydim , aracın arka aks keçelerinden yağ kaçağı varmıs buda bilyaları yağsız bırakıp boşluk yapmaya tetiklemis dün bıraktım saat 3 gibi aradılar 2 akis degiscek dediler kampanlar balatalar vs vs. 3400 lira gibi birşeyler çıkarttı adamlar kol center gibi çalışıyorlar maşallah. az önce sanayiye gittim ankaradan yan sanayi bilya siparisi verdim cuma günü gelecek keçelerle birlikte degistirecegiz... servis anlayısına yazıklar olsun. adamlar parça onarımndan bi haber ellerine ne geçerse değiştiriyorlar.. bide usta başıolacak adam diyorki bunu presle bilya takıyorlar ama biz bu riske giremeyiz. aksin yolda cıkma ihtimali felan var diyor. ! koskoca 4cx in aks bilyalarını degistirdim sanayide hicbirsey olmadı. adam bunu iddia ediyor. organize suç örgütü gibi ellerine ne geçerse atıp yenisini takıp faturaya yansıtıyor adamlar ! :mad:

evet servislr malesef sadece değiştiriyorlar. E tabi parça parası alacakalr işçilik dediğin her türlü faturaya yansıyor sıkıntı yok. Adamlar niye uğraşsınki tamirle değiştir geç...

Bu arada kafamı karıştıran soru 2" yükseltme yapmadan 265.75.16 sığar mı sığmaz mı ? Bende direksiyonu sola kırınca sürtme yapıyor.

red34' Alıntı:
geçmiş olsun doğuş.... ;) vede arkadaşlara günaydın diyelim....

sagol abi , ankaradan bilya gelicek cuma günü presle takıcam
2 tanede keçe alıcam keçelerinide degistircem

benim frenler sıkma yapıyor demistim simdi meseleyi tam olarak kavradım olan şu

yağ soğukken yapısıyor sıcakken yapısmıyor. o yüzden sabahları yapıyormus. ve balatalara yapıstıgı icin aracın tam durması lazımmıs yoksa yapısmıyordu zaten. genede arabamı seviyorum olur böyle şeyler

biraz resim atalım sayfa renklensin... :D bayramda bulgar sınrındaydım ..eğer vaktiniz olursa iğneada ya bir uğrayın derim acaip rotalar cıkardım 2 sene de bitmez.... ;D

iğneada-2 003.jpg

iğneada-2 006.jpg

;D bülent abi resimler çok güzel

tolga 265 65 16 takmıstım ben standart araca. sürtme yoktu ama neredeyse sürtmek üzereydi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.