Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam Arkadaşlar bir aksilik olmazsa standart aracıma yarın http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8843.20 linkindeki kiti yaptırıp 285.75.16 ebatında lastik takmayı planlıyorum Ayrıca üstüne de Hella 700 FF serisi delici lambalardan iki takım montajı yapılacak. Sanırım navaram biraz daha toprağa uyumlu olacak...
Yalnız montaj konusunda kararsızım orjinal barın öndekini en öne çekip onu delerek mi montaj yapsam yoksa en öne yeni bir bar mı bağlasam karar veremedi...
bir arkadaşım daha önce aldığım ama sadece 100 km kadar yol yaptığım 265.75.16 lastiklerimi almaktan vazgeçince direk onları taktım. Lambaları montajını da erteledik elektrikçim tavanı delmekten bahsetti çünkü dışlardan götürürsek kötü görünür dedi bende tavanı deldirmeye cesaret edemedim. sizler nasıl monte ettirdiniz acaba ?
Bu arada taktığım 265 lastik sola doğru kırdığımda sürtme yapıyor. Şu kiti yapmadan problemsiz sığınca yükseltme gereği duymadım. Sürtmeyi neden yapıyor bilmiyorum ama tek sıkıntı o...