Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,354
Ynt: Navara Kullananlar

:mad:...

Görüntü0426.jpg

Görüntü0428.jpg

Etiketler

Navara kullanan kardeşlerim Ve Abilerim Kurban Bayramınızı kutlarım mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle

İlyas kardeşim tşk ederim saol.....bende bütün arkadaşların bayramlarını kutluyorum.... :smiley:

pütürü atamadık bayramdan sonrasına kalacak gibi :mad: :mad:
allah kimseyi sanayiye düşürmesin abilerim...adam gibi esnaf çok azaldı...

ustalara iş öğretiyoruz...

http://www.emulzer.com.tr/emulzer/urunler.php?cat=2&lang=tr&id=62

Sizin gibi güzel insanlara verilmiş bu özel Bayram'ın mutluluk, bereket ve barış getirmesini cenabı Allah'tan niyaz ederim.

Kasım Doğuş Kılıç

Selam Arkadaşlar bir aksilik olmazsa standart aracıma yarın http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8843.20 linkindeki kiti yaptırıp 285.75.16 ebatında lastik takmayı planlıyorum Ayrıca üstüne de Hella 700 FF serisi delici lambalardan iki takım montajı yapılacak. Sanırım navaram biraz daha toprağa uyumlu olacak...

Yalnız montaj konusunda kararsızım orjinal barın öndekini en öne çekip onu delerek mi montaj yapsam yoksa en öne yeni bir bar mı bağlasam karar veremedi...

şöyle birşey olacak...

hella700ff.jpg

hellaaa.jpg

1 kutu arttı onuda mazot deposununa attım ;D iyimi yaptım kötümü yaptım bilemiyorum ama görüntüsü hoşuma gitmiyordu yağlı kirli duruyordu ;D

Görüntü0437.jpg

darktreys' Alıntı:
merhaba arkadaşım , hayırlı olsun.

ben en öne çekip demirin üstünü delmiştim...bilgine

bir arkadaşım daha önce aldığım ama sadece 100 km kadar yol yaptığım 265.75.16 lastiklerimi almaktan vazgeçince direk onları taktım. Lambaları montajını da erteledik elektrikçim tavanı delmekten bahsetti çünkü dışlardan götürürsek kötü görünür dedi bende tavanı deldirmeye cesaret edemedim. sizler nasıl monte ettirdiniz acaba ?

Bu arada taktığım 265 lastik sola doğru kırdığımda sürtme yapıyor. Şu kiti yapmadan problemsiz sığınca yükseltme gereği duymadım. Sürtmeyi neden yapıyor bilmiyorum ama tek sıkıntı o...

Kasayla kabin arasinda havalandirmalar war kabloyu ordan gecirebilirsiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR