Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,370
Ynt: Navara Kullananlar

bulabildiklerim şimdilik bu kadar....ama yukarıda da söylediğim gibi navara sayfalarında ve iğneada gezimizin sayfasında diğer resimlerde var diye biliyorum....fikir verme açısından yardımcı olabildiysem ne mutlu bana....

Etiketler

red34' Alıntı:
aramıza hoş geldiniz o zaman ... ;) aracın resimleri görebilirsek yapmak istedikleriniz hakkında yardımcı olabiliriz....tabii isterseniz.....
çok sağolun bende ondan bahsedecektim resim internetten herhangi bi navara resmi gibi olacak çünkü dediğim gibi en boş haliyle açıkcası bir de şu an o kadar paraları toptan verecek durumum yok küçük küçük halletmeye çalışacağım

bülent abi son resimde araba parlamış ;D , bende cadde işi takılıyorum artık arabayı kaporta boyaya bıraktım arka çamurluklar ve etek altını boyatıyorum ön tampon boyanıyor üst tavan raylarını değiştiricem belki.. resimleri yakında.. caddeci demeyin bana ;D

günaydın arkadaşlar... :smiley: Aykut cum bir şişe su her deva oluyor.... ;) Cihangir kardeşim sıkıntı yok bende arabayı aldığımda cıplaktı yavaş yavaş topladım bende...ama 3 ayda herşeyi toplamıştım ...biraz tez canlıyımdır..... ;D sen başladığın zaman bizde yardımcı oluruz problem değil..... :smiley: Doğuş senin araba zaten cadde versiyonu güzel kardeşim... :D hele birde boyatmaya başladıysan yandın artık .... ;D düştün dilime...... :smiley:

1 haftadır arabam kaporta- boyacıda yatıyor , kolum bacağım kırık gibi hissediyorum kendimi , ne güzel pazar günleri boş vakittle ilgilenirdim onunla bu pazar sağı solu çekiçlenmiş boyası kazınmış tamponu sökülmüş bir şekilde macun kokulu oto boya dükkanında camları açık bir şekilde yatıyor...perşembe günü teslim alıyorum , "etek altı" boyanıyor ön tampon boyanıyor arka çamurluklar komple boyanıyor. tavan rayları mat siyaha boyanabilir daha konuşmadık , çok sağlam bir yapıştırıcı ile yapıştırmışlar o yüzden tavanı bozmadan sökmek mümkün değil. aracı ordan aldıktan sonra autowaxta pasta cila + boya koruma yaptırmak istiyorum vakit olursa hafta içi... boyanan yerlerin sırıtmaması gerek koyu renk olduğu için boyacı sırıtacak diyor. boya görmeyen kısımlar zaten bol bol orman içinde dala çalıya çırpıya takılıp çizilmiş. yetişirse kompresörle şu tolganın alttığı pütürden atmak istiyorum ama benim aracımda bir garip durum var altını defalarda yıkattım çok yağlı bir tabaka yapışmış belli noktalara spatula ile denedim olmadı. aldım elime bir çivi bastırarak kazımaya çalıştım uzun uğraşlar sonunda biraz çıkarttım zift ve yağlı kir arası birşeydi bunları üstüne pütür atılmaz zaten. bunları nasıl çıkartıcam bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum... birde kampana kapaklarında taş izleri var onların üstü paslanmış onlarıda boyatıcam...

ben bir seferinde aküsüz traktöre asılmıştım vurdurarak çalıştırmıştık o zamandan beri araç ilk kalkışlarda zorlanıyor d ye takıyorum mesela gaza basıyorum 1-1,5 devir oluyor araç yürümüyor ama bunu bazen yapıyor devamlı yapmıyor .. biraz daha gaz verince birden bırakıyor. bu işlemler bittikten sonra aracı servise götüreceğim inş şanzımandan değildir araç serviste yatmaz. korktuğum başıma gelmez İNŞALLAH !

bugün arabayı soyduk adam macun çekti ufacık yeri 2 gündür boyamıyor zaten kafayı yedim adam yüzünden araba bağlı kaldı daha yapacak çok iş var diyorum adam anlamıyor... sağ sol kuşak altını komple yeniden boyatıyorum , biraz pütürüde aldım kompresörle atılacak daha sonra ahmet abinin orda arka karpuza ve altına muhafaza yapılacak muhafaza işleri ama bayram sonrasına kalacak gibi. 2 tane 70 likdüz boru aldım 2 ucuna kör tapa kaynattırdım antipas ve mat siyah boya atıldıktan sonra basamaklarıda takıyorum. resimleri bugün atamadım kart okuyucum bozulmuş malesef...

darktreys' Alıntı:
bugün arabayı soyduk adam macun çekti ufacık yeri 2 gündür boyamıyor zaten kafayı yedim adam yüzünden araba bağlı kaldı daha yapacak çok iş var diyorum adam anlamıyor... sağ sol kuşak altını komple yeniden boyatıyorum , biraz pütürüde aldım kompresörle atılacak daha sonra ahmet abinin orda arka karpuza ve altına muhafaza yapılacak muhafaza işleri ama bayram sonrasına kalacak gibi. 2 tane 70 likdüz boru aldım 2 ucuna kör tapa kaynattırdım antipas ve mat siyah boya atıldıktan sonra basamaklarıda takıyorum. resimleri bugün atamadım kart okuyucum bozulmuş malesef...

doğuş adam seni sevmiştir salmak istemiyordur :D :D :D sen d e nereden buluyorsun enterasan adamları anlamıyorum ucuz etin yahnisi derler buna doğuuşşş............

eski bir Nissancıyı tekrar doğru yola getirdik yaşasın Nissan Kardeşliği ;D ;D Hayırlı olsun çiçeğime

[attachment=1]

IMG_0607.JPG

way hayırlı olsun barbaros abi güle güle kazasız belasız inş ;D

Ruhsat Erkan'ın üstüne arabanın anahtar bende araba bende, parasını barbaros verdi hahahaha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR