Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 544,450

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

aramıza hoş geldiniz o zaman ... ;) aracın resimleri görebilirsek yapmak istedikleriniz hakkında yardımcı olabiliriz....tabii isterseniz.....

darktreys' Alıntı:
kitten ziyade getle yükseltmek daha ucuz hemen hemen aynı yüksekliği elde edersiniz , şu piyasadaki 40mm yükseltme kitinden bahsediyorum.

arka çok basit makas altına takoz...
öne süspansiyon üstüne flanş veya get. ben alüminyum flanş kullandım huma otoda satılan getler var önler için , daha profesyonel birşeye benziyor direk alıp takabilirsiniz.

ben getle yüksettikten sonra kasislere hızlı girince vuruntu olmaya başlamıştı sonradan öğrendim üst salıncak süspansiyon kulesine çarpıyormuş...yükselttikten sonra amortisörler bozuldu (5 yıl ve 100 bin + km den sonra ) bende kit alacaktım 700 küsür liradan 2000 liralara kadar aldı başını gitti... sonra 2 tane tokico amortisör aldım 15-20 bin km oldu problem yok ama gasislerde çarpma yapıyor.. seçim size kalmış ucuz olsun derseniz get işinizi görür. ama profesyonel birşey isterim paraya kıyarım derseniz huma otodaki kit güzel bence. 40mm yazan...

hocam teşekkür ederim ben de aslında çok ciddi offroad yapmıycam hem aracım güzel görünsün hem de tabii ki daha büyük lastikle arazide biraz zorlayayım istiyorum. ben de get yapacağım teşekkür ederim. kaç cm get yaptınız yan bunun sınırı var mı ?

sınırı var tabi , ben öne 3cm et kalınlığında flanş koydum arkayada 4,5 cm lik makas altı takoz ekledim.
getle yükseltmenin sınırı şöyle , fazla kalın flanş koyunca ,.3 cm den fazla koyunca üst salıncak süspansiyon kulesine çarpıyor bide amortisörün vidasını alt salıncağa takamıyorsunuz açıdan dolayı. arkada deneme yapmadım ama fren boruları uzatılırsa takozla baya bir yükseltilir tabi önle orantılı olması lazım ben arkayı biraz daha fazla yükselttim.

mesela bülent abinin kiti gibi bir kit süper bir kit bence...böyle kitler sorunsuz oluyor aracı canlı gördüm salıncakları amortisörleri vs çok farklı hepsi kitle geliyormuş. bunlar profesyonel kitler daha çok sizin ne düşündüğünüz önemli.

eski sayfalarda vardı resimlerim... şu anda bulamıyorum ama burada daha bilgili arkadaşlar var onlarda yardımcı olabilir size

red34 aracınızın fotorafları(profildeki araç) forumda varmı?Varsa link gönderebilir misin?

ilyas kardeşim sayfa da var ama nerelerde bilemiyorum ...olmazsa bir son halini sayfaya yüklerim...görüşmek üzere....

başlayalım o zaman... ;)

NAVARA-5.jpg

NAVARA-4.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR