Ynt: Navara Kullananlar
Maşallah gülle gülle kullamın
Sinbad' Alıntı:Birkaç resim daha
Maşallah gülle gülle kullamın
Sinbad' Alıntı:Birkaç resim daha
oda iyiymis ;Dtolgas' Alıntı:abi cok guzel olmuş çiziksiz pırıl pırıl ;D ben arabayı yıkatmıyorum artık yıkatınca daha kotu butun cızıkler cıkıyo meydana ;D
tolgas' Alıntı:abi cok guzel olmuş çiziksiz pırıl pırıl ;D ben arabayı yıkatmıyorum artık yıkatınca daha kotu butun cızıkler cıkıyo meydana ;D
tolgas' Alıntı:abi cok guzel olmuş çiziksiz pırıl pırıl ;D ben arabayı yıkatmıyorum artık yıkatınca daha kotu butun cızıkler cıkıyo meydana ;D
Sinbad' Alıntı:Çizik bende de çokta resimlerde belli olmuyor, hem boşver, pırıl pırıl arazi aracı mı olur muş; illaki çizilecek
Sinbad' Alıntı:Hem ben internetten araştırıyorum hem de Serhan modelleme yapıyor, artık hangisi önce olursa... Arabanın birkaç resmini de ekliyorum, yarın korumalarla vinç takıldıktan sonra yine çekip eklerim
resımdekı gıbı kutuların fıyatını ögrenebılırmıyım acaba tam da aradıgım gıbı çok uygun duzenlı.ELEMENT TRADE' Alıntı:Resimdeki gibi kutular yapıyoruz araca bağlamak için ekstra delik delmiyoruz sadece bagajın sasi bağlantı vidasını kullanıyoruz.
platinserkan' Alıntı:resımdekı gıbı kutuların fıyatını ögrenebılırmıyım acaba tam da aradıgım gıbı çok uygun duzenlı.