Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,317

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

Sağolun arkadaşlar, bir iki ufak tefek eksik hariç aracı sonunda tamamlayabildik, Serhan ve Erkan kardeşlerime de teşekkür etmek boynumun borcu oldu, insanın böyle dostları olunca işler daha da kıolaylaşıyor

Bülent Abi'nin aracı hala get farkıyla önde, bende kupadan mı kaldırsam acaba ;D

platinserkan' Alıntı:
hayırlı olsun turgay makına guzel olmus.ne zaman geldın gemıden bu arada gorusemıyoruz :smiley:

Bu ayın başında geldim ben, bir hafta kadar dinlenip hemen bu işe başladım, ama senin izinde olduğunu bilmiyordum, sen de hoşgeldin

Sinbad' Alıntı:
Bu ayın başında geldim ben, bir hafta kadar dinlenip hemen bu işe başladım, ama senin izinde olduğunu bilmiyordum, sen de hoşgeldin

hosbulduk bende yenı geldım bangkoktan.1-2 gun oldu.makına guzel olmus kazasız belasız kullan ınsallah.imrendım valla.sımdılık ben aracın kasasına p/s sıde kasa yaptıracam ama element trade ile fiyatta anlasabılırsek :smiley: daha buralardaysan göruşelım bos zamanlar uyusursa selamlar serkan.

platinserkan' Alıntı:
hosbulduk bende yenı geldım bangkoktan.1-2 gun oldu.makına guzel olmus kazasız belasız kullan ınsallah.imrendım valla.sımdılık ben aracın kasasına p/s sıde kasa yaptıracam ama element trade ile fiyatta anlasabılırsek :smiley: daha buralardaysan göruşelım bos zamanlar uyusursa selamlar serkan.

Abi kutuları gördüm, çok kullanışlılar, ben köyde olmasam yaptırırdım herhalde, benim ne taşıyacağım hiç belli olmuyor çünkü :smiley:
Yarın sabah Kars'a dönüyorum ama bir daha ki gelişimde ararım

arabayı yaptıran bulent abının yanında vesıkalık cektırıyo ;D artık gelenek halıne geldı ;D turgay abı cok guzel oldu walla jantlarına bayıldum özellıkle.... bu arada dodik şart olmuş sana ;D bende bı sure öyle kullandım yazın guzel oluyoda kısın camı acamıyosun hıç.... gule gule kullan abı nazar değmesın maşşallahhhh

Sinbad' Alıntı:
Sağolun arkadaşlar, bir iki ufak tefek eksik hariç aracı sonunda tamamlayabildik, Serhan ve Erkan kardeşlerime de teşekkür etmek boynumun borcu oldu, insanın böyle dostları olunca işler daha da kıolaylaşıyor

Bülent Abi'nin aracı hala get farkıyla önde, bende kupadan mı kaldırsam acaba ;D

Teşekküre gerek yok turgay :smiley: Elimizden geldiği kadar ama gerçekten aracın canavar oldu sen keyfini çıkartırsın kazasız belasız inşallah.

turgay abi akıl vermek gibi olmasın ama arabanın biraz daha dolu göstermesi için tavan rayları ön tampona orjinal sis ve tavan raylarının üstüne delici taktır bence ;D

Bende geleneği bozmıyayım dedim Tolgacım :D İstanbul'da yine sorun yokta köyde dodiğin yokluğu iyice belli olacak, en kısa sürede yapmalıyım bencede...
Korumanın içine sis farı takıtırmayı düşünüyorum evet ama orjinal sis farına gerek yok bence, tavan rayları dediğinde sonradan takılırsa pek iyi olmuyor, bence de gerek yok zaten.

evetttt Turgay ın arabasını gördüm sonunda gayet güzel bir çalışma olmuş bol çamurlu günlerde kullansın ... :D bence dodiklere gerek yok ama yine de kendisi bilir tabii.... ;) vede benim canavar bir diş önde gidiyor ( GET FARKIYLA )....ama olsun herkesin arabası kendine göre en iyisidir onun içinde fazla yoruma gerek yok.....bütün arkadaşlara kazasız belasız günler diliyorum......

bugün alt yıkama yaptık , videoların hepsini atamadım çok uzun sürüyor yarın ayrı bir sayfada su geçişlerinin videolarını ekliyeceğim 2-3 tane resim koyayım ;D

Görüntü0144.jpg

Görüntü0156.jpg

Görüntü0149.jpg

MAŞALLAH turgay bey güzel arac olmuş iyi günlerde kullanın tekerinizden camur gönlünüzden muhabbet eksik olmasın.

benim arabamda 2wd deyken yürüyünce altından çıt çıt çıt çıt diye sesler geliyor hareket halinde 4h ye alınca kesiliyor , bu sorun arabayı aldığım zaman vardı sonra kesildi şimdi tekrar başladı .

red34' Alıntı:
evetttt Turgay ın arabasını gördüm sonunda gayet güzel bir çalışma olmuş bol çamurlu günlerde kullansın ... :D bence dodiklere gerek yok ama yine de kendisi bilir tabii.... ;) vede benim canavar bir diş önde gidiyor ( GET FARKIYLA )....ama olsun herkesin arabası kendine göre en iyisidir onun içinde fazla yoruma gerek yok.....bütün arkadaşlara kazasız belasız günler diliyorum......

Sağolasın Bülent Abi, yarışta değiliz elbette ama yine de senin araçla aynı ayarda olması için daha eksiklerimiz var, diferansiyeldi tamponlardı daha hala yapmam gerekenler var, yavaş yavaş artık :smiley:

Abi muhtemelen seninde başına geliyordur ama yolda sorun oldu birkaç kez, malum memleketin yolları araziyi aratmıyor, dün yoldayken yan camlar birkaç kez çamurdan dolayı tamamen kapandı, lastiklerden dolayı kasa kapağıda açık geldim, kasanın içi bile tamamen çamur dolmuş, bugün zor temizledim :smiley:
Benim lastikler seninkinden birkaç cm daha fazla dışarıda, belki o yüzden bende daha fazla çamur yapıyor da olabilir. Dodikleri aracın estetiğini bozmayacak şekilde saçtan yaptırmayı düşünüyorum

otecopel' Alıntı:
MAŞALLAH turgay bey güzel arac olmuş iyi günlerde kullanın tekerinizden camur gönlünüzden muhabbet eksik olmasın.

Sağolun, amacımız arkadaşlarımızla güzelce muhabbet etmek zaten ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri