gozukara
Kamp II
Ynt: Navara Kullananlar
İkiside birbirinden güzel kazasız belasız günlerde kullanın
İkiside birbirinden güzel kazasız belasız günlerde kullanın
platinserkan' Alıntı:hayırlı olsun turgay makına guzel olmus.ne zaman geldın gemıden bu arada gorusemıyoruz
Sinbad' Alıntı:Bu ayın başında geldim ben, bir hafta kadar dinlenip hemen bu işe başladım, ama senin izinde olduğunu bilmiyordum, sen de hoşgeldin
platinserkan' Alıntı:hosbulduk bende yenı geldım bangkoktan.1-2 gun oldu.makına guzel olmus kazasız belasız kullan ınsallah.imrendım valla.sımdılık ben aracın kasasına p/s sıde kasa yaptıracam ama element trade ile fiyatta anlasabılırsek daha buralardaysan göruşelım bos zamanlar uyusursa selamlar serkan.
Sinbad' Alıntı:Sağolun arkadaşlar, bir iki ufak tefek eksik hariç aracı sonunda tamamlayabildik, Serhan ve Erkan kardeşlerime de teşekkür etmek boynumun borcu oldu, insanın böyle dostları olunca işler daha da kıolaylaşıyor
Bülent Abi'nin aracı hala get farkıyla önde, bende kupadan mı kaldırsam acaba ;D
red34' Alıntı:evetttt Turgay ın arabasını gördüm sonunda gayet güzel bir çalışma olmuş bol çamurlu günlerde kullansın ... bence dodiklere gerek yok ama yine de kendisi bilir tabii.... vede benim canavar bir diş önde gidiyor ( GET FARKIYLA )....ama olsun herkesin arabası kendine göre en iyisidir onun içinde fazla yoruma gerek yok.....bütün arkadaşlara kazasız belasız günler diliyorum......
otecopel' Alıntı:MAŞALLAH turgay bey güzel arac olmuş iyi günlerde kullanın tekerinizden camur gönlünüzden muhabbet eksik olmasın.