Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,576
Ynt: Navara Kullananlar

turgay abi burada uygulanmışı var ;D

Resim 562.jpg

Etiketler

Turgay bey sac ozellikle yaya guvenligi acisindan tehlikeli olabilir, Allah korusun biryere surtseniz bicak gibi keser. Bende idareten lastik kesip percinledim camurlugun icine.

Turgaycım dediklerin doğrudur camlar yada arabanın tamamı diyelim acaip çamur oluyor haklısın amaaaa senin arabaya da o yakışır benden söylemesi.... ;) arka kapak neden acıldıki... ??? benim başıma da geldi kapak olayı ... ama sonunda kapağı kitlemeyi unuttuğumu farkettim... ;D bu arada dodikleri sac yapma tehlikeli olur ..allah korusun yayalara sürtersen sıkıntı doğurur haberin ola....minik bir tavsiye diyelim kardeşim... ;)

Bülent Abi kastettiğim bakflipti, arka kapak değil, lastikler sığmadı kasaya mecbur açık bıraktım, sağolsun karayollarıda Gerede'den sonra Kars merkeze kadar tüm yolları aynı anda yenilemeye başlamışlar, hatta çoğu yerde asfaltı komple kazımışlar, yol boyunca çamurda gittim :(

Sacın tehlikesi konusunda haklısınız, hiç öyle düşünmemiştim, olmadı en azından Tolga ile Ömer Bey gibi arazideyken davlumbaza etek gibi birşey tuttururum. Birde kev alayım diyorum, çok ucuzladı onlar, kasada taşıyıp gittiğim her yere götürürüm böylece temizliği halletmiş olurum :D

dodıklerı aldıgım sıteyıde verıyım bu arada.... ben bıraz abartmısım cok genısını almısım doğuşun gonderdıgı resımde goruldugu gıbı..... sonra kestım daralttım onları gayet guzel oldu... en guzel yanı agaca falan yaslayınca bukuluyo sonra kendı kendıne duzelıyo ;D

http://www.autobarn.net/universal-fender-flares.html

Resim 002.jpg

Resim 001.jpg

valla ben şu eğim ölçerden alıcam öyle görüntü olsun diye , bide boya koruma yaptırcam. şu dodikleride belki alırım ama ağaç mağaç sürtüp geç,yorum ne çiziliyor nede çiziği gösteriyor enteresan bir renk :D

egım olcerde şöle bısı war bende

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/RAD-1-Rollover-Avoidance-Device-FREE-SHIPPING-/330550210636?pt=Motors_Automotive_Tools&hash=item4cf653f04c

ben cok kovaladım bu dodıklerı artıc truck ın dodıklerı...... montaj yapmadan dodık vermıyolar malesef

tolgas' Alıntı:
abi naptın sen ya ;D

Yaw bugün arabanın üstünden çamuru dökeyim dedim, buranın toprağında olsa gerek temizleyemedim bir türlü, o makinelerin ufakları var, ciddi ciddi alınabilir aslında :D

yer musaıtse olur abı neden olmasın.... bende warda kapının onunde yıkayınca sıte yonetımınden sıkayet gelıyo ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR