Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turgaycım dediklerin doğrudur camlar yada arabanın tamamı diyelim acaip çamur oluyor haklısın amaaaa senin arabaya da o yakışır benden söylemesi.... arka kapak neden acıldıki... ??? benim başıma da geldi kapak olayı ... ama sonunda kapağı kitlemeyi unuttuğumu farkettim... ;D bu arada dodikleri sac yapma tehlikeli olur ..allah korusun yayalara sürtersen sıkıntı doğurur haberin ola....minik bir tavsiye diyelim kardeşim...
Bülent Abi kastettiğim bakflipti, arka kapak değil, lastikler sığmadı kasaya mecbur açık bıraktım, sağolsun karayollarıda Gerede'den sonra Kars merkeze kadar tüm yolları aynı anda yenilemeye başlamışlar, hatta çoğu yerde asfaltı komple kazımışlar, yol boyunca çamurda gittim
Sacın tehlikesi konusunda haklısınız, hiç öyle düşünmemiştim, olmadı en azından Tolga ile Ömer Bey gibi arazideyken davlumbaza etek gibi birşey tuttururum. Birde kev alayım diyorum, çok ucuzladı onlar, kasada taşıyıp gittiğim her yere götürürüm böylece temizliği halletmiş olurum
dodıklerı aldıgım sıteyıde verıyım bu arada.... ben bıraz abartmısım cok genısını almısım doğuşun gonderdıgı resımde goruldugu gıbı..... sonra kestım daralttım onları gayet guzel oldu... en guzel yanı agaca falan yaslayınca bukuluyo sonra kendı kendıne duzelıyo ;D
valla ben şu eğim ölçerden alıcam öyle görüntü olsun diye , bide boya koruma yaptırcam. şu dodikleride belki alırım ama ağaç mağaç sürtüp geç,yorum ne çiziliyor nede çiziği gösteriyor enteresan bir renk
Yaw bugün arabanın üstünden çamuru dökeyim dedim, buranın toprağında olsa gerek temizleyemedim bir türlü, o makinelerin ufakları var, ciddi ciddi alınabilir aslında