Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,113
Ynt: Navara Kullananlar

İşte 3 inch yani 7.5cm yükseltme için 1.75 inch yani yaklaşık 4.5 cm flanş yeterli

1[1].75 spacer.JPG

Etiketler

4cm get koyarsan 7.5 yukselmesı lazım onler ıcın ..... arkaya ne koyarsan okadar yukselır... bu arada arkayıda ole bulent abı kadar yukseltmen ıcın butun abs kablolarını fren hortumlarını elfrenı tellerını uzatman lazım

bişi farketmıyokı bodylıft yapıncada dreksıyon mılını ayarlıyosun klıma borusunun bıtanesı kısa gelıyo onu uzatıyosun depo hotrumunu uzatıyosun falan fılan ;D

tolgas' Alıntı:
bişi farketmıyokı bodylıft yapıncada dreksıyon mılını ayarlıyosun klıma borusunun bıtanesı kısa gelıyo onu uzatıyosun depo hotrumunu uzatıyosun falan fılan ;D

EVET ŞASE İLE KASA ARASINDAKİ TAKOZLARI UZATICAĞIM MALİYETİ NE OLUR ÖN ARKA EŞİT KAÇ CM YAPMAM GEREK

Arkadaşlar
Turgay'ın araç bitmek üzere yarın çok büyük bir aksilik çıkmazsa tam olarak aracı bitirmiş olacağız. Bugün çektiğimiz fotolar var ancak tam olarak bitmiş aracın fotolarını Turgayın koymasını bekleyeceğim. Bu zevki ona bırakacağım araç sahibi olarak :smiley: Ama şunu söyleyebilirim yollarımız arazilerimiz çok sağlam bir makina daha kazandı.

ya sızı yakalamısken sorıyım su calmınının ust salıncagı sızde warmıdır yada getırtebılırmısınız ?

NP17570fs1.jpg

CDM-SUBARU' Alıntı:
Bu yüzden çok seviyorum. ;D
Araçtaki bütün sesleri kesiyor,herkese tavsiye ediyorum ;D ;D ;D

Turgay güzel oldu senin makina :smiley:

Bu akşam arabayı alabildim sonunda, seninde dediğin gibi lastikleri sığdırabilmek için çamurlukları kesmek zorunda kaldık ama değdi, bir tek korumalarla vinç montajı kaldı onlarıda tamamlayınca yanına uğrayacağım

bende kestım takmak ıcın 35 lerı ama sankı bulent abı kesmedı dıe hatırlıyorum..... senın kıt bulent abınınkıyle aynı degılmı turgay abı

Kitin ölçüleri aynı, farkı sadece güçlendirilmiş kollarla shocklar, çamurlukları jantlardan dolayı kesmek zorunda kaldık, kötü görünür diye çekiniyordum ama çokta göze batmıyor :smiley:

pacalıkları takınca anlasılmıyo bıle ;D benımde yukseltme olculerı aynıydı ama kestık mecburen dısa offset verınce ;D zaten cok bısı degıl 1 cm falan yetıyo

Keşke 1 cm ile yırtaydık, tabandan 4 cm kadar kestik üste doğruda 6 cm uzayıp sıfırlanıyor. Spacerları geniş istedim bilerek, 5 cm spacerlar + lastiklerin farkıyla dışa 6-7 cm çıktı lastikler, dodikte şart oldu anlayacağın ;)

oyyyyyy baya kesmıssın abı dodık ısını nasıl halledıcen navaraya gore dodık zor

Hem ben internetten araştırıyorum hem de Serhan modelleme yapıyor, artık hangisi önce olursa... Arabanın birkaç resmini de ekliyorum, yarın korumalarla vinç takıldıktan sonra yine çekip eklerim

Görüntü0007.jpg

Görüntü0008.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR