Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,113
Ynt: Navara Kullananlar

tolgas' Alıntı:
abı ben lastık sesınden pek bişi duymuyorum ;D
Tolga servise götürdüm bugün benim navarayı arazi şanzumanındaki boşluk normal dediler seside denge çubuklarının bağlı olduğu rotların yaptığını söylediler tabi bende değiştirmedim bide stepnenin üstünden kocaman bi taş çıktı istavrozların arıza sebebide aracın altını kirlendikçe yıkamam ve yoldaki su birikintilerinden hızlı geçmemden oluyor birde göğüsün içinden bir ses geliyordu oda cd çaların içinden geliyormuş

Etiketler

Aykut benimki farklı biraz kış boyunca babam öyle istediği için asfalttaki hiç bir su birikintisini kaçırmıyorum ayrıca damlama sulamada kullndığımız su pompasıyla arabanın altını yıkıyorum oda çok basınçlı olduğu için istavrozların içine su giriyor heralde

ben sadece off road tan sonra altındaki çamurları yok edecek kadar su tutuyorum ve her su birikintisinden geçiyorum gibi o yüzden sorun çıkmaz umarım :smiley:

navara doktoru gıbı oldum artık ;D her sorununu bılıyorum arabanın ;D bu arada dun partıkul fıltresı sızlere ömür oldu bnm ;D içindeki konvektorunu degıstırdım durmak yok yola devam ;D

yükseltilmiş hali ama arka biraz garip geldi gözüme sizce nasıl olmuş

Görüntü0112.jpg

Görüntü0113.jpg

Görüntü0114.jpg

Görüntü0115.jpg

Görüntü0116.jpg

birde devlet babanın offroad pistini keşfettim iznimde var koca pist bana ait... ;D burası yangına müdahale eden unimog şoförlerinin eğitildiği yer.Antalya orman işletme müdürlüğü yangın eğitim merkezi.

Görüntü0142.jpg

Görüntü0137.jpg

Görüntü0135.jpg

Görüntü0127.jpg

Görüntü0121.jpg

daha önce arkada açı yapmıştık galiba çöktü onun açısı. açıdan şu anda 1cm fark var takozda tam 5 cm geliyor u larıda değiştirdik. önlerdede 4cm lik süspansiyon üstü 3 delikli flanş yani arka 6 ön 4 cm daha yüksek

ön de bu var

arkadada takoz var amortisör yok amortisör orjinal.. belki şu tolga nın aldığı süspansiyon setinden alırım sarı renk ironman markaydı galiba 450 liraydı yanlıiş hatırlamıyorsam.. arkayı istediğin kadar yükselte bilirsin bülent abinin arabasında o kadar büyük bir takoz varki inanamazsın ;D ;D bütün mesele önü yükseltmek ;D

GRNT00~1.JPG

2346479_35_full.jpg

gozukara' Alıntı:
Doğuş önler için 4cm flanş attınmı 6.5-7 cm arası yükselme elde etmen lazım neden sende 4 cm biyerde bir hata var bence

resimdeki flanşı koyduk zaten daha fazla olmuyor üst salıncağa geliyor sığmıyor. flanş işiyle bu kadar olur fakat başka nasıl yükselir bilmiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR