Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,150
Ynt: Navara Kullananlar

ilden ile montaj fiyatları değişiyor bence safariyede gerek yok sonuçta aynı işi yapıyorlar ve olurda snorkele bi zarar gelirse yenisini üzülmeden takabiliriz o yüzden keyfini çıkar abi :smiley:

Etiketler

Sinbad' Alıntı:
Aykut bence önce bir çıkar arabanın üstüne emanet tutturup bak, sonra ben gibi pişman olma, benimki arabanın görüntüsünü epey bir bozdu :smiley:
Ben şnorkeli 320'e almıştım, mopntajınıda diğer işlerle beraber yaptırdım, o yüzden şu kadar ödedim diyemem, ama en az ödediğin para kadar montaj bedeli isterler gibime geliyor

Turgay sen okadarla çıkarsan süper :smiley:)

walla ben safarıyı 150 tl ye monte ettırmıstım. ıns safarıyle delıklerı falan aynıdırda söküp baska snorkel takabılırsın ;D delık yerlerı farklıysa artık arabanın malı oldu o abı yada camurlugu degıstırıcen ;D

ELEMENT TRADE' Alıntı:

BU KASADAKİ ALET EDEVATI NASIL SABİTLİYCEZ MESELA SU ŞİSESİ TAKIM ÇANTASI VEYAHUT KÜREK FIRÇA BALTA GİBİ ŞEYLERİ...BEN KASAYI DELDİRMEKTEN YANA DEĞİLİM YOKSA DELİP KAPAKLI KUTU YAPILABİLİYOR AMA İSTENİLDİĞİ ZAMAN SÖKÜLEN BİR SİSTEMİNİZ VARMI ? TEŞEKKÜRLER

darktreys' Alıntı:
BU KASADAKİ ALET EDEVATI NASIL SABİTLİYCEZ MESELA SU ŞİSESİ TAKIM ÇANTASI VEYAHUT KÜREK FIRÇA BALTA GİBİ ŞEYLERİ...BEN KASAYI DELDİRMEKTEN YANA DEĞİLİM YOKSA DELİP KAPAKLI KUTU YAPILABİLİYOR AMA İSTENİLDİĞİ ZAMAN SÖKÜLEN BİR SİSTEMİNİZ VARMI ? TEŞEKKÜRLER

Resimdeki gibi kutular yapıyoruz araca bağlamak için ekstra delik delmiyoruz sadece bagajın sasi bağlantı vidasını kullanıyoruz.

P1019438.jpg

Arkadaşlar benim navaramdaki arazi şanzumanının ön şafta bağlanan tarafında boşluk var bu konuyla ilgili tecrubesi olan varmı acaba

o boşluk normalmış benımde aynı sey basıma geldı dedım eywah.... sonra servıse goturdum o boslugun normal oldugunu soledıler.... şaftcıya balans yaptırmaya gıttıgımde bu boşluk normal degıl dıyo ama 3 tane ayrı nıssan servısıne gıttım normal dedıler.... korkulucak bısı yok ;D

tolgas' Alıntı:
o boşluk normalmış benımde aynı sey basıma geldı dedım eywah.... sonra servıse goturdum o boslugun normal oldugunu soledıler.... şaftcıya balans yaptırmaya gıttıgımde bu boşluk normal degıl dıyo ama 3 tane ayrı nıssan servısıne gıttım normal dedıler.... korkulucak bısı yok ;D
Valla ağzından bal damlıyor Tolga çok canım sıkılıyordu bu işe peki seste yapıyormu senin navarada

abı ben lastık sesınden pek bişi duymuyorum ;D

ya cok degıl ama lastık sesınden dıger sesler duyulmuyo tabı ole tıkırtı takurtu falan ;D

Element trade kaç lira bu kutuların fiyatı... ?

Bu arada arkadaşlar arkaya 5 cm lik takoz koydum çok güzel oldu artık arkama yanaşan bmwlerin ve şahinlerin burnu tamponun altına sığıyor yani ışıkta selektör yersem R LOW yapıp üsterine çıkabilirim.

ön 93 arka 90 geliyordu artık ön 93 arka 95 oldu...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,627
Kaydolan Son Üyemiz
Küçük Ahmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR