Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,150
Ynt: Navara Kullananlar

bugün hava antalyada 30 derece civarı... batmak için çamur bulmak zor artık şu saatten sonra ;D bu yaz sahile sık arabayla inerim artık ;D

Etiketler

Müjde millet benim ön şaft istavrozu yine boşluk yaptı geriye bir tane arkada orjinal kaldı onuda arızalanmadan mı değişsem ne yapsam :mad: ne uyduruk istavroz takmış şu ispanyollar

35 lastik ön çamurluklarda sürtme yapmıyormu üstelik ofsetli jant benim isuzuda önü 8 arkayı13cm yükselttiğim halde lastikleri sığdırmak için çamurlukların arka kısmını 4 cm kestirdim lastik 315x75x16 stt[attachment=1][attachment=2]

100_7515.jpg

100_7946.jpg

gozukara' Alıntı:
Müjde millet benim ön şaft istavrozu yine boşluk yaptı geriye bir tane arkada orjinal kaldı onuda arızalanmadan mı değişsem ne yapsam :mad: ne uyduruk istavroz takmış şu ispanyollar

abi senın arabayı bızım arabayı yapan ıspanyollar yapmadı galıba ;D ılgınc bı durum ben dıfransıyelı kırdım ama saftı hıc bozmadım okadarda arazıye gırıyoruz

tiskeli' Alıntı:
35 lastik ön çamurluklarda sürtme yapmıyormu üstelik ofsetli jant benim isuzuda önü 8 arkayı13cm yükselttiğim halde lastikleri sığdırmak için çamurlukların arka kısmını 4 cm kestirdim lastik 315x75x16 stt[attachment=1][attachment=2]

söyle solıyım bnm arabada önlerde 11 cm yukseltme war arkadada 14 cıvarı ama kesme falan olmadı lastıklerde surtmuyo 4cm de spacer war tam turda yapsan surtmuyo sadece araba arazıde esnedıgınde cok hafıf bı surtme war oda paçalıklara çarptıgı ıcın cok önemlı degıl

Sinbad' Alıntı:
İyi Akşamlar Beyler,
Sonunda benim arabanın modifiyesine başladık. Bugün kit montajına başlandı yarına bitmiş olur. Sonrasında lastik/jant, vinç, şnorkel, korumalar ve çeki demiri takılacak. Tüm işlemler bittikten sonra resimleri eklerim. Sırasıyla hali hazırda yapılmış ve yapılacak olanlar şöyle

Kasada ki havuz parçaları sökülüp polyürea kaplama yapıldı
Fabtech 6" performans kit
35x12.5x17 cooper stt lastik
Mickey Thompson 17" jant
Warn Tabor 12k vinç
Şnorkel
Ön arka koruma
Yan barlara statik boya
Çeki demiri

abi ne zaman geliyon hadi gel artık ben geldim seni bekliyo ığdır off road :smiley:))

ata036' Alıntı:
abi ne zaman geliyon hadi gel artık ben geldim seni bekliyo ığdır off road :smiley:))

Bir aksilik olmazsa haftasonu dönmüş olurum kardeşim.

Bu arada kitin montajı bugün tamamlandı, lastik ve jantları da teslim aldık spacerları bekliyorum. Şnorkeli de monte ettik ama hiç beklediğim gibi olmadı, safari bulamadığım için bunu almıştım ama keşke hiç almasaydım :(

Sinbad' Alıntı:
Bir aksilik olmazsa haftasonu dönmüş olurum kardeşim.

Bu arada kitin montajı bugün tamamlandı, lastik ve jantları da teslim aldık spacerları bekliyorum. Şnorkeli de monte ettik ama hiç beklediğim gibi olmadı, safari bulamadığım için bunu almıştım ama keşke hiç almasaydım :(

snorkeli ne marka aldınız öğrenebilirmiyim yada kaca aldınız

turgay abı spacer ları rescue teamden aldıysan gobeklerı buyuk gelıyo aklında bulunsun ayrıca faturasız yapmıslar spacerları.... bende aldım ıcıne blezık yaptırdım tornada faturalı... allah korusun bıjonları yoldan toplarsın bıkere basıma geldı 3 bıjon kestı araba allah muhafaza allahtan yawas gıdıyodum

tolgas' Alıntı:
spacer ı nerden aldın turgay abı

Bostancı sanayide yapılıyor, Erol Usta'nın bulduğu bir tornacıda.

Dediğin doğru, bende öyle birkaç olay duydum, spacerları yapan usta daha önce Bülent Abi'nin arabaya spacer yapmıştı, zaten O yönlendirdi beni, bir sorun çıkacağını sanmıyorum

otecopel' Alıntı:
snorkeli ne marka aldınız öğrenebilirmiyim yada kaca aldınız

Şnorkeli Huma oto'dan almıştım, resme bakıp siparişi verdik :smiley: Fiyata gelince o ayrı bir dert; ben aldığımda şimdiki fiyatın 2 katıydı, üründe aynı ürün, alacaksanız nacizane tavsiyem başka bir şnorkel almanız, malzeme kalitesi idare eder ama kalıp berbat, safarinin modeliyle uzaktan yakından alakası yok. İnternette iki model daha görmüştüm, bulabilirsem onlardan birini alıp bunu sökeceğim

huma otodakini bende takıcam ama hala takmadım üşeniyorum ;D ne yönden pişman oldun abi ayrıca snorkel montaj dahil ne kadara mal oldu :-\

akt' Alıntı:
huma otodakini bende takıcam ama hala takmadım üşeniyorum ;D ne yönden pişman oldun abi ayrıca snorkel montaj dahil ne kadara mal oldu :-\

Aykut bence önce bir çıkar arabanın üstüne emanet tutturup bak, sonra ben gibi pişman olma, benimki arabanın görüntüsünü epey bir bozdu :smiley:
Ben şnorkeli 320'e almıştım, mopntajınıda diğer işlerle beraber yaptırdım, o yüzden şu kadar ödedim diyemem, ama en az ödediğin para kadar montaj bedeli isterler gibime geliyor

bence aracı öyle görmeye alışık olmadığından dolayı biraz garip geldi yavaş yavaş alışırsın güle güle kullan abi ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,627
Kaydolan Son Üyemiz
Küçük Ahmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR