Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,632
Ynt: Navara Kullananlar

merhabalar. bizde de bir navara var 2008 se 4'2. ama aracın önü düşük duruyor. navaraların önünün nereden kalktığını bilen varmı acaba? yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

Etiketler

mstdgbkn' Alıntı:
merhabalar. bizde de bir navara var 2008 se 4'2. ama aracın önü düşük duruyor. navaraların önünün nereden kalktığını bilen varmı acaba? yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

lastik ebadı markası ve aracın resmini koyarsanız yardımcı olurum bende 4x2 kullandım.

dün ben plaja indim arabayla kumda baya iyi bir lastik bu , ama aracı kontrol etmek gerçekten çok zor direksiyonu kırınca gömülecek gibi oluyopr zaten 4h de yürümüyor sadece lowda yürüyor kum yapıştırıyor yere..

darktreys' Alıntı:
lastik ebadı markası ve aracın resmini koyarsanız yardımcı olurum bende 4x2 kullandım.

lastik dueler ht ama ebadını tam bilmiyorum ama orjinal ölçüsünde. resimler diğer bilgisayarda kaldı ama daha sonra ekleyeceğim.

4x2 SE modeliyse 16 jant vardır 275 70 16 lastiğe kadar takabilirsiniz yakıt biraz artar araba yükselir... daha büyük takarsanız sürter. At lastik öneririm. 4x2 LE modeliyse 265 65 17 lastik takarsınız. 4x2 lerin önü zaten lastik olsada olmasada yere açılı bakıyor tam düz bakmıyor daha önce çok karşılaştırdım..

darktreys' Alıntı:
4x2 SE modeliyse 16 jant vardır 275 70 16 lastiğe kadar takabilirsiniz yakıt biraz artar araba yükselir... daha büyük takarsanız sürter. At lastik öneririm. 4x2 LE modeliyse 265 65 17 lastik takarsınız. 4x2 lerin önü zaten lastik olsada olmasada yere açılı bakıyor tam düz bakmıyor daha önce çok karşılaştırdım..

araç 4'2 se modeli. üzerinde orjinal jantı ve fabrika çıkışı takılan lastik ebadı var ama arkasına göre önü yere daha yakın. sanırım bu normal.

evet normal... buda eski arabam çakma 4x4 ;D
aradakı farkı anlamanız açısından resim atayım...
2.resim yeni araba gerçek 4x4 ;D

Fotoğraf0077.jpg

GR2B40~1.JPG

darktreys' Alıntı:
evet normal... buda eski arabam çakma 4x4 ;D
aradakı farkı anlamanız açısından resim atayım...
2.resim yeni araba gerçek 4x4 ;D

evet evet bizim araçta aynı böyle. önü hafif düşük duruyor. demek ki hepsi böyle duruyor.

ayrıca 4'4 aracınızın aşamalarını donanimhaberde gördüm. gerçekten iyi olmuş. ama en cok üzerindeki ışıkları sevdim. acaba skystar rally raidlere takılıyor mu :smiley:

şu muzık işini çözemedım biturlu cok boğuk cıkıyo nedense ;D

http://www.dailymotion.com/video/xisknn_nyssan-navara-off-road_auto

ya o değilde o su çektiğin yere ben olsam girmezdim...bide stt ile o düz yerde nasıl patinaja girdi anlamadım ;D bende çoğu zaman resim atıyorum telefonumda varda arabadan inip birisinin video çekmesi lazım genelde tek oluyorum o yüzden video yok bende...

bide arkadaş şu ışıklar her arabaya olur galiba skystara neden olmasın elektrikçi takarsa olur.

benımde acemılıgıme geldı gırmış bulunduk

benim en korkutuğum şey motorun şu çekmesi... ister arabanın içine çamur dolsun ister jant kırsın ister egzos felan alsın götürsün fark etmez yeterki su çekmesin... o yüzden suya girmiyorum . en son saklıkentte bir yerden geçtim herkes hızlı geçti ben yavaş geçtim suyu tavana kadar atmasın diye dibide bataklık .. ben 4h la girdim battım patinaj ettirmeden hemen lowa aldım vurdum çıktım

Tolga sen ne dereler ne dağlar aştın ya ... :smiley: orası senin için cocuk oyuncağı kardeşim... ;)

bülent abi haklısında ancak snorkel şartmış onu ögrendım ama bıraz acı oldu ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
VolkanSabah

SON KONULAR

Geri