Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,698
Ynt: Navara Kullananlar

tolgas' Alıntı:
bülent abi olmasaydı bole bı araba yapamazdım heralde ;D ilham kaynagım bülent abiydi ;D bülent abi bu arada şu boyanın son durumu ne çizilme falan warmıdır ?
Büent abim bulmuştur yolunu çizdirmez ;D ;D ;D ;D

Etiketler

yok o acayıp bı boya attırdı arabaya kadife gıbı bı boya.... eğer cızılmedıyse bızım arabalarada uygulanabılır belkı

Benim diğer arabam metalik siyahtı 200 bin olmasına rağmen doğru dürüst çizik yoktu , güneşin altında boyanın durumu nasıl aceba ? Boya koruma pasta cila yaptır tavsiye ederim.

Bu arada yeni donanımların hayırlı olsun kardeş , benim araba boş ya hep ne yapacam ben gördükçe yapasım geliyor fiyatları yüzünden vazgeçiyorum ;D

bolu hatırası ;D

http://www.dailymotion.com/video/xipkvm_navara-bolu-kartalkaya-2011_auto

ne bılım o vardı elımın altında koyuverdım ;D

kolay gelsin arkadaşlar.. :smiley: yok kardeşim estafurullah....ben sadece Tolga kardeşime yardımcı oldum ..sayfayı bile Tolga ya emanet ettik....ama maşallah o da yüzümüzü kara cıkarmadı....vede arabanın üstüne hergün birşeyler koydu ne mutlu bize..demekki doğru kişiyle ilgilenmişiz... ;) Tolga cım arabanın cizilme derdi yok ...arabaya attığımız boya nazar değmesin fıstık gibi hiç bir derdim yok.....en kısa zamanda sana da yaptırmamız lazım...hatta bir ara bana uğrayabilirsen senin yaptırdıklarına da bakmak isterim....

tmm bulent abi ugrarım bi ara zaten ılk boyandıgındada cok guzeldı kadife gıbı ;D

hatta bir ara yan basamaklar ve üstteki lambalar sökülüp kumlanacak ve siyaha boyanacak tekrar...ve arabanın boyasının bazı bölümleri tekrar elden gecirilecek vede seninde söylediğin gibi kadife hissi daha da artacak ... ;)

statık boyadan baska bı cozum bulmak lazım ona ben nereye statık yaptırdıysam zamanla kabardı parca parca döküldü. kazıyıp endustrıyel mat sıyah attık sımdı eskısınden daha ii ama yınede ufak ufak paslanma yapıyo

Tolga cım bence getir sende bizim cemafer de söktürürüz onun kumlamacısı var baya iyi onda beraber yaptırırız ...ama yine de sen bilirsin... ;) yoksa normal boyayla olmuyor...haberin ola...

dur bakalım abı sımdılık fena degıl iice beter olunca öle yaptırırım olmadı

http://forum.donanimhaber.com/m_49056764/tm.htm

böyle araç kaplıyorlar adamlar , belki yaptırırsın tolga kardeş çok güzel

videoyu yeni izledim , video çok güzel olmuş amatör çekim yakıışmış müziğine ve plaka kurban ;D arka camı ne ettin ;D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR