Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,762
Ynt: Navara Kullananlar

Dmax bunu yapıyorsa benimde yapmam lazım ;D
Lastiklerimizi aynıymış

24102010101.jpg

Etiketler

yaparsın bunda bişi yokki... de amaç ne oraya cıkmakta ;D

Tolga kardeşim senden beklemezdim bu lafı , normal insanlar gibi konuştun ;D oraya çıkmaktaki amaç neymişşşş ;D ;D Peki o zaman bizim ekibin offroad pistindeki çukura girmesinin amacı ney ;D sonuçta doğada karşına çıkan birşey değiil insan yapımı....

Gökhan bilmiyorum neden olduğunu dmax bölümünden aldım resmi oradan sorabilirsin.. :D

doğuş orda bı amaç var parkuru tamamlamak burdakı amac ne o tepeyımı cıkıcak 90 derece ;D

arkaya ilave makas koyucam. vakit bulamadım hep yapıcam diyorum , vakit bulamıyorum. ön ile arka arasında bariz fark var arkada yük var gibi duruyor. istersen resim atayım sende bir bak . yada bana öyle geliyor , sende bir bak yapayımmı yoksa gerek yokmu bir yol göster ne dersin

bak arkaya makas koydurursan pısman olucan ben bunu daha oncede soledım sana ıslarla aynı seyı soluyosun ya 2 tane shackle yaptır makaslara yada makasın altına takoz koydur tabı bunu yapınca amortısorlerın ya daha uzununu al yada ahmet abının bnm arabada yaptıgı gıbı saseının altına bıtane daha amortısor ayagı yaptır. bence uzun amortısor al kafan rahat olsun

ben kestım attım ahmet abının yaptıgı ayakları cunku amortısorler ona ramen kısa gelıyo ve arabanın artıkulasyonunu engellıyo en ıyısı uzun amortısor

walla amortısorune gore degısır gıt bı makascıya hem shackle ın fıyatını sor hem takozun hangısı kafana yatarsa. ben arka amortısorlerı 300 dolara aldım. amortısore kaynak yapıp boyunu uzatıyolar ama nekadar saglıklı tartısılır

Shackle mi ? oda neki ? ben sadece U ları uzatıp ön arka eşit olacak boyutta takoz yaptırayım diyorum amortisör takmazsak ne olur ?

shackle bu... amortısorlerı uzatmazsan devamlı sonda calısır

D40-navara-70_L.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR