Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,741
Ynt: Navara Kullananlar

ya takması kolay kendınde takarsında onemlı olan ıcındekı ayarları onu tunıngcıler yapar istersen ben gonderıyım sana sen oyle arastır.... yanlıs bısı yapıp bozmasınlarda arabanı

Etiketler

valla herhalde şu koltuğun altındaki kabloya takıyorsun küçük bir kutu değilmi?? ben takarımda ayarını kim yapıcak biraz araştırıcam büyük sanayide vardır kesin. bmw lere yapan bir yer vardı belki o yapar olmadı internetten araştırırım yada senin taktırdığın kimse onla görüşürüm bu arada seninki 100km de kaç litre yakıyor şu anda sttlerle ve 174 beygirken ?? chipliyken kaç yakıyordu ?? bu chipler yakıt tasarrufu sağlamıyormuydu tam tersimi oluyor yani...

koltugun altında olurmu ya doğuşum ;D motorun ustundekı kapagı sokuyosun yakıt kutugunun kablosunu cıkarıp bu chıpı takıyosun .... en ıyısı bı bılene taktır sen ben sana kagıtlarınıda gonderırım...... chıpsız 50 kuruş yakıyo km de chıple 60 kurus yakıyo oda gazlamazsan

tamam kardeş biraz kullanayım aacıtırsa geri gönderirim sen benim adıma karşı ödemeli gönderebilirsin

Yurtiçi kargo dokuma şubesi veya Aras kargo Eski sanayi şubesi - Antalya
Kasım doğuş kılıç ben deniyim

1 dev 1 cüce yan yana

Görüntü0023.jpg

Görüntü0024.jpg

Görüntü0025.jpg

Görüntü0026.jpg

Görüntü0027.jpg

kardeş bulamadım daha chipi evde bıyerde bulunca gonderıcem

geçen gün rampa yukarı çıkıyorum 2 yukarı 1 aşağı yol , kamyonu solladım baktım arkadan cayanne geldi ben ortadayım bana selektör attı bende bastım bastım adam en sola bir kırdı gazımı kökledi ne yaptı bilmyiorum uçtu gitti ;D cayanne turbo s di araba 550 beygir olanlardan varya hani...o anda 1-2 litre benzin tek seferde gitmiştir galiba ;D ;D 22-23 litre yakıyor benzinde kullandım biliyorum.

bu navaranın ön sistemi bizimkilerden farklı galiba??? bunlar böyle üretildimi??benim bahsettiğim sistem buydu komple diferansiyelden geçen akis veya yuvarlak akis olmadı ıstarozlu akis. r

resim

A9WDFJZCA8TATSPCAKLDWUFCA8IAU8ZCAZNXL75CA3TZ22SCAOOOUKWCAHUKLX8CAGCL7HACA88D3M8CAXCGZ37CAUO7UAECAQK5

kasttediğim sağlamlık buydu..ön düzen komple farkı...veya baska arabanın şasesi üzerine koyulmuş ?? difransiyel altta bizimkiler gibi değil yani.

dsci0464ic7.jpg

A9WDFJZCA8TATSPCAKLDWUFCA8IAU8ZCAZNXL75CA3TZ22SCAOOOUKWCAHUKLX8CAGCL7HACA88D3M8CAXCGZ37CAUO7UAECAQK5

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR