Ynt: Navara Kullananlar
Tolga kardeş , benim rotil rotil diye ısrar ettiğim ses rotilden değilmiş. neyse ben en son değiştirdikten sonra tekrar ses gelince sol salıncağın ve tekerin üstündeki görünen bütün civataları kendim sıkmıştım ses kesilmişti. sonra 3-5 gün geçti bir daha yapmaya başladı. her rotil değiştirdikten sonrada sıkılıyordu onlar 3-5 gün ses yok sonra ses aynen devam... sonra jeton düştü dedim bu civata herhalde sıktıkça gevşiyor tekrar sıkalım sıkılırken hangisi gevşekse beli olur dedim. bulduk zaten en alttaki rotilin oradaki uzun civata çok zor söküldü yalama olmuş boydan boya mahfolmuş sıkıyorsun sıkıyorsun gevşiyor dişleri gitmiş...çekiçle felan söküldü ya... 2 liralık civata beni arabadan soğutmuştu en sevmediğim şeyin arabanın sağından solundan ses gelmesi..boşuna 2 kere rotil değişti 2 kere rot ayarı yapıldı ... 2 tane sağlam rotil çöpe atıldı... 1 taneside orjinal nissan hemde ;D en azından sağ taraftak,inide değiştirseydik çöpe attığım sağlam rotile aıcıdım milli servet çöpe gidiyor yerli malı yurdun malı sonuçta... herneyse şimdi oldu artık ses felan yok.
birde ben makaslara ilave yaptırcam makasçı bu arabanın arkası yük attığın için çökmüş dedi ama bu seferde araba çukurlara sert girmezmi..zaten lastiklerin havası çok inik bu şekildede çok oynuyor takoz atsakta makas kırma riski var 500 kilo ile 1000 arası yük atıyorum bazen.. birde ben eski arabamı ilk aldığımda arkası açıkken 1400 litrelik büyük mazot deposunu arabanın arkasına yükletip doldurmuştum hiçbir problem olmamıştı ne eğilme nede birşey..bu arabamı cenabet anlamadım ;D ,,
Seninde rotil bozuktu galiba..bence TEKNOROT marka rotil al garantili ve kaliteli bir ürün...