Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,769
Ynt: Navara Kullananlar

yuvarlak başlıkları kastediyorsunuz sanırım evet onlarda bir çözüm yolu tabiki :smiley:

Etiketler

arabanın önünü fazla yükseltmişim , arkası çökük kaldı. ön 95.7 cm geliyor arkada 91.3 cm arkaya takoz yapıcam açı yaptık pek yükselmedi bir ara yapıp eklerim. bide mufazalarıda yapıcaz vakit olursa tabi... 1 gün arabasız kalamam.

muhafaza ıcın kartondan şablon alsınlar araba yokkende yapabılırler..... arka makasların altına kamalı takoz koymadınızmı doğuş u boltları uzatıp ?

yok uzatma sadece makaslara açı verdik okadar. şimdi takoz koyalım ön arkayı denk yapalım diyorum fazlası azı da zarar .

bu arada az önce gördüm beslediğim kanaryalarıdan 1 tanesi hakkın rahmetine kavuşmuş allah rahmet eylesin çok üzüldüm moral felan kalmadı ya

arkayı yukseltmedıysen nıe acı verdınkı doğuş ;D neyse basın sağolsun

ne bileyim ben ya gidip soracam niye vermiş. neyse olan oldu artık. bu kuş niye öldü hala anlamadım ya offfffff

kardeş bendede war 30 tane uretımde yapıyorum amator olarak bı hastalıgı falan warmıydı

yok komşu verdi al besle dedi çok zor bakması aynı mamayı verince ölüyorlar bende 4 gündür değiştirmiydum gündüz geldim çelimsiz olanı ölmüştü digeride sünmüş kalmştı hemen kafesten çıkarttım bizim balkon var telli oraya aldım hava alsın diye uçtu biraz mama yedi düzeldi şimdi yatıyor ama diğerine çok üzüldüm . komşumuz besliyor satıyor ona geri vericem buda ölürse vicdan azabından uyuyamam geri vericem olmaz böyle.

yumurta hasla ıcıne bebek biskuvisi koy bıraz havuc rendele ver guçsuz kalmıstır o toparlar kendını

kardeş komşuya anlattım durumu , hasta felan değildi dedi. kesin tırnağı kafesin kapısının oradaki 2 kat tellerin arasındaki dar yere sıkışmıştır dedi. bende aynen bulduğumda orada sıkışmıştı.açlıktan öldü diye çok üzülmüştüm bu biraz olsun rahatlattı beni

Tolga kardeş , benim rotil rotil diye ısrar ettiğim ses rotilden değilmiş. neyse ben en son değiştirdikten sonra tekrar ses gelince sol salıncağın ve tekerin üstündeki görünen bütün civataları kendim sıkmıştım ses kesilmişti. sonra 3-5 gün geçti bir daha yapmaya başladı. her rotil değiştirdikten sonrada sıkılıyordu onlar 3-5 gün ses yok sonra ses aynen devam... sonra jeton düştü dedim bu civata herhalde sıktıkça gevşiyor tekrar sıkalım sıkılırken hangisi gevşekse beli olur dedim. bulduk zaten en alttaki rotilin oradaki uzun civata çok zor söküldü yalama olmuş boydan boya mahfolmuş sıkıyorsun sıkıyorsun gevşiyor dişleri gitmiş...çekiçle felan söküldü ya... 2 liralık civata beni arabadan soğutmuştu en sevmediğim şeyin arabanın sağından solundan ses gelmesi..boşuna 2 kere rotil değişti 2 kere rot ayarı yapıldı ... 2 tane sağlam rotil çöpe atıldı... 1 taneside orjinal nissan hemde ;D en azından sağ taraftak,inide değiştirseydik çöpe attığım sağlam rotile aıcıdım milli servet çöpe gidiyor yerli malı yurdun malı sonuçta... herneyse şimdi oldu artık ses felan yok.

birde ben makaslara ilave yaptırcam makasçı bu arabanın arkası yük attığın için çökmüş dedi ama bu seferde araba çukurlara sert girmezmi..zaten lastiklerin havası çok inik bu şekildede çok oynuyor takoz atsakta makas kırma riski var 500 kilo ile 1000 arası yük atıyorum bazen.. birde ben eski arabamı ilk aldığımda arkası açıkken 1400 litrelik büyük mazot deposunu arabanın arkasına yükletip doldurmuştum hiçbir problem olmamıştı ne eğilme nede birşey..bu arabamı cenabet anlamadım ;D ,,

Seninde rotil bozuktu galiba..bence TEKNOROT marka rotil al garantili ve kaliteli bir ürün...

doğuş sevındım sorunun cozuldugune... bence ek makas koyma zıplamaktan bobrek taslarını dusurursun ya kavıs verdır yada alta takoz attır .... extra yuk ıcın huma otoda extra loader ları war bızım arabanın 250 kg daha atabılıyosun..... makasın ust kısmına koyuyolar ve arabayı sertlestrmıyo sadece yuk koyunca devreye gırıyo.... chipi ben taktım ama cok yakıyo dıe soktum öle durup duruyo bagajda... performans ınanılmaz artıyo ama yakıtta aynı oranda yukselıyo... bana gucu yettıgı ıcın soktum chıpı

kardes bana göndersen denesem bir baksam nasıl memnum kalırsam parasını vereyim yoksa geri gönderirirm olurmu

olur ama orda ayarını yaptırıcak bıyer bulabılıcenmı ?

valla nasıl birşey kardeş ... buluruz herhalde immibilizer felan takan söken bir elektronikçi var belki o takar bizim sokakta..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,636
Kaydolan Son Üyemiz
batucelik08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR