Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,769
Ynt: Navara Kullananlar

sayın beyler bir hususu atlıyorsunuz tamam snorkel snorkel dir amma ve lakin sanak yagış yada serpindili yağışlarda kaliteli snorkel atfosfer basıncından yamursuyunu snorkel kafasından dışarı atar motora yada hava filitresini ıslatmaz ya sizinki ben ce şu tabir bir vardır ucuz etin yahnisi yavan olur bunu lütfen dikkate alınız.

Etiketler

yagmur yagınca terse cevırırsın kafasını oldu bıttı gıttı........ bnmkı safari 1000 tl verdımde noldu 1000 km de bır hava fıltresı degıstırıyoruz..

tolgas' Alıntı:
yagmur yagınca terse cevırırsın kafasını oldu bıttı gıttı........ bnmkı safari 1000 tl verdımde noldu 1000 km de bır hava fıltresı degıstırıyoruz..

tabiki değiştireceksin hava filitresini.......................... hava bu. arada yamur sürekli her yön denmi yağıyor. o zaman kafasına birini oturttur. yamurun yönüne göre sürek li değiştirsin yönünü
oldumu canım mantıklı konuşun yada yazın lütfen.

bu formmu uzun zamandır takip ediyorum sizler kesinlikle cok temiz ve saygın insanlarsınız. Şu bir gercekki hiç biriniz işten yada teknik terimden anlamıyorsunuz tamamen net ten yada burada konuşulan yada yada yazılanlardan öte biryere gecemiyorsunuz lütfen sizlerden ricam sizleri kücük görmek yada kücümsemek değildir bir şey yapacak sanız uzman kişilerden yardım alınız örnek bir. doğuş kardeşimiz aracı en fazla 6,5cm yukselte bildi oysa onun aracı tam olarak 11 yada 13 cm ye ihtiyacı vardı bazı yada tam olarak engellerden gecmeye. sizler burada farkında değilsiniz ama sizlerin yazdıkları yada yorumlaları etkisinde kalan arac sahibleri cok. buda demek oluyor onlara 2 kere masraf tabiki öncü olacaksınız yada fikirlerinizi vereceksiniz sizlerden ricam sizler öğretiçi olun yanlış yada doğru yu tam olarak anlatın ki milli servetimiz boşuna gitmesin sayın navara kullanıcılarına ve tüm offraod ve doğa dostlarına.

tolgas' Alıntı:

tolga niye 1000 km de degistiyorsun filtreyi? 7000 km rahat gidiyor benim filtre, her haftasonu araziye girmesine ragmen..

kışın yagmurda cok fazla yol yapınca snorkelden su fıltreye gırıyo ve nemlendırıyo. sonra fıltre camur gibi oluyo... aslında snorkelın kafasını arkaya cevırsem bişey olmaz... yagmurda otobanda gıttıgın zaman malesef su ıster ıstemez gelıyo fıltreye

kayseride cok yagmura maruz kalmıyoruz ama aslında toz icin bile kafayı cevirmek gerekli..

2 ay once boludan donerken cok fazla kar yagısı wardı... bı ara araba cekısten dusmeye basladı noldu dıe durdum bırde gördumku snorkelın kafası komple buz tutmus köşede küçüçük bi delık kalmıs ordan havayı cekmeye calısıyo ;D yagmurda karda ve tozlu yollarda kafayı terse cevırmek fıltrenın ömrünü uzatıyo BENCE

otecopel' Alıntı:
bu formmu uzun zamandır takip ediyorum sizler kesinlikle cok temiz ve saygın insanlarsınız. Şu bir gercekki hiç biriniz işten yada teknik terimden anlamıyorsunuz tamamen net ten yada burada konuşulan yada yada yazılanlardan öte biryere gecemiyorsunuz lütfen sizlerden ricam sizleri kücük görmek yada kücümsemek değildir bir şey yapacak sanız uzman kişilerden yardım alınız örnek bir. doğuş kardeşimiz aracı en fazla 6,5cm yukselte bildi oysa onun aracı tam olarak 11 yada 13 cm ye ihtiyacı vardı bazı yada tam olarak engellerden gecmeye. sizler burada farkında değilsiniz ama sizlerin yazdıkları yada yorumlaları etkisinde kalan arac sahibleri cok. buda demek oluyor onlara 2 kere masraf tabiki öncü olacaksınız yada fikirlerinizi vereceksiniz sizlerden ricam sizler öğretiçi olun yanlış yada doğru yu tam olarak anlatın ki milli servetimiz boşuna gitmesin sayın navara kullanıcılarına ve tüm offraod ve doğa dostlarına.

ruhsatta arazi aracı yazmıyor diye tam yükseltmedim. kamyonet yazıyor yoksa yükseltirdim. cj5 gibi 4 teker yerden kesilir uçarsa kesin bir yerleri kırar , hliluxlarda fronteralarda navaralarda dmaxlarda l200 lerde b2500 lerde alayı kırar...yok ben kesin cj5 alıcam cj5 e laf edemiyor kimse.

ne olursa olsun o bir snorkel ;D ister safari olsun ister sanayi ürünü yaptığı iş aynı yağışlı ,tozlu,karlı havalarda kafasını ters cevirip devam etmek mantıklı bence

arabayı satmam sattırmam ama arazi için cj5 alıcam. yoksa arabadan çok memnunum navarayı kötülemiyorum gidişi felan güzel 220 yi gördüğümü bilirim eski arabamla.

Arkadaşlar snorkellerin en üstüne traktörlerdeki cam filitrelerden taksanız hem ekstra bir temizleme elde edersiniz hemde filitrenin ıslanma problemi kalmaz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,636
Kaydolan Son Üyemiz
batucelik08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR