ULTRABA' Alıntı:carbon cleaning i duymadim, fakat su katki maddeleri duzenli kullanimda cok ise yariyor.
ehliyetimi kaybettigim donemlerde aracim (2002wrx) uzun sure yattigindan enjektorlerde ufak tikanmalar oldu, ve CEL-servis isigi yaniyordu.
subarucular bana "seafoam" denen kimyasal kokteyli onerdi. depoya katip yarim depo doldurup bitene kadar geziyorsunuz, tabi arkanizdan beyaz kokulu dumanlar cikiyor... ama ise yariyormus. neyse seafoam u deneyemedim cunku enjektor katkilari 2-3 depoda temizledi herseyi, ustune bir de yag degistirdim, oooh, cila
KLL' Alıntı:GM combustion chamber cleaner diye bir ürün var. oksijen sensörünü bozmuyor antifriz veya ATF yakmak gibi.
emme manifoltundan döküyorsunuz azar azar araç boğulur gibi oldukça kesiyorsunuz vs. bitince bekliyrosunuz aracı kapatıp. sonra tekrar çalıştırıyorsunuz 15 dk sonra. yanma odalarını temizliyor. jeep servislerinde var mesela. 15 dolar sanırım. ben denemiştim. rölanti düzene girmişti.
navaraextreme' Alıntı:Bende iyi bir icad diye benim ml 270 cdi a yaptırdım
Sonuç
bana maliyeti 5700 euro oldu aslında çok işe yaradı neredeyse motorun yarısı değişmek zorunda kaldı sonra yaptığım araştırmalarda birçok kişinin carbon clean den sonra motor problemi yaşadığını öğrendim...
Bilgilerinize
yasarergun' Alıntı:Karayolu,kalabalık alışveriş yerleri,barlar ve bağdat caddesi...hepsi artık fasafiso geliyor..Yaşasın Soğucak yaylası,kuzu yaylası,menekşe yaylası ve keşfedilmeyi bekliyen doğa Gülümseme"