Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,297
Ynt: Navara Kullananlar

dvm..

ÇANAKKALE  MEVZİLERİ 009.jpg

Etiketler

öncelikle herkese selamlar :smiley: uzun zamandır sessizdi buralar canlandırmanız iyi olmuş.

konuya gelirsek; eve üçüncü navarayı almak için uğraşıyoruz. 2006 model 160 binde otomatik vites. sol yanda komple boya var. bir de diğer taraftan bir parçada boyası var. araca yapılan tüm işlemler servis tarafından gerçekleştirilmiş. 6 milyarlık hasar kaydı var araçta. tek sorunu bu yani :smiley: ama içine binen 160 binde değil 50 binde filan sanır o kadar ki temiz bir araç. siyah renk. neyse işte siz navara severler bu aracın edeceği fiyat hakkında bana bilgi verebilir misiniz ? ne kadara alsak iyidir ? 1 - 2 yıl bineriz 50 bin km filan. sonrası nasıl olur hiç bilmiyoruz çok kararsızız ? sizce ne yapmalı ? saygılar...

araca servis baktıysa vede servis güvendiğiniz bir yerse pek problem olacağını zannetmiyorum ....amaaaa siz genede başka bir serviste de tekrar kontrol ettirin derim...eğer istanbul da iseniz size yardımcı olabilirim eğer arzu ederseniz....aklıma gelmişken tekrar sorayım dedim...araba da sürtmeden dolayı mı boya atılmış yoksa darbe varmı... ::smiley:

red34' Alıntı:
araca servis baktıysa vede servis güvendiğiniz bir yerse pek problem olacağını zannetmiyorum ....amaaaa siz genede başka bir serviste de tekrar kontrol ettirin derim...eğer istanbul da iseniz size yardımcı olabilirim eğer arzu ederseniz....aklıma gelmişken tekrar sorayım dedim...araba da sürtmeden dolayı mı boya atılmış yoksa darbe varmı... ::smiley:

teşekkürler ama ben adanadayım. bu arada aracın kayıtları hem okar'da var hem de bizim kaportacı da aynı şeyleri söyledi. araçtaki boya ezik ve sürteden kaynaklı. ufak çaplı kaza diyebiliriz.

selamlar herkese....

maaşallah 200 sayfa olmuş navara ile ilgili paylaşım , oku oku bitmiyordu ben bir merhaba diyip kendimi tanıtayım dedim.
ismim Özdemir İçmimarım İstanbulda yaşıyorum ,uzun süredir navara hayali kuruyordum.
sonunda hayalim gerçek oldu. volvo mu satıp 34000 kmde 2009 model otomatik 4x4 le navaramı aldım.
4 çeker olmasının sebebi bu forum ve Bülent abidir. Sen beni tanımasan da ben senin tanıyor gibiyim...
Aslında ilk o benznicide gördüm o güzel makineyi, sonra her e5 den geçişimde bakıyordum ordamı diye, derken şansa forumda görünce Bülent abiyi tamam dedim bu adam işin piiri dedim ve yazılanlara göre 4 çeker almaya karar verdim... yakında tanışmak ümidiyle...

Kendimden bahsetmeye devam edeyim ,daha önce hiç 4 çeker deneyimim olmadı ,aracı alıp kullanma klavuzunu okuyarak bayramda Gümüşderede kumsala :smiley: girdim, hiç banamısın demeden kumsalda gidince doğru karar verdiğimi anladım...
bundan sonra bilgi edinmek ve paylaşmak için bende buralardayım...

ozdemiry' Alıntı:
selamlar herkese....

maaşallah 200 sayfa olmuş navara ile ilgili paylaşım , oku oku bitmiyordu ben bir merhaba diyip kendimi tanıtayım dedim.
ismim Özdemir İçmimarım İstanbulda yaşıyorum ,uzun süredir navara hayali kuruyordum.
sonunda hayalim gerçek oldu. volvo mu satıp 34000 kmde 2009 model otomatik 4x4 le navaramı aldım.
4 çeker olmasının sebebi bu forum ve Bülent abidir. Sen beni tanımasan da ben senin tanıyor gibiyim...
Aslında ilk o benznicide gördüm o güzel makineyi, sonra her e5 den geçişimde bakıyordum ordamı diye, derken şansa forumda görünce Bülent abiyi tamam dedim bu adam işin piiri dedim ve yazılanlara göre 4 çeker almaya karar verdim... yakında tanışmak ümidiyle...

Kendimden bahsetmeye devam edeyim ,daha önce hiç 4 çeker deneyimim olmadı ,aracı alıp kullanma klavuzunu okuyarak bayramda Gümüşderede kumsala :smiley: girdim, hiç banamısın demeden kumsalda gidince doğru karar verdiğimi anladım...
bundan sonra bilgi edinmek ve paylaşmak için bende buralardayım...

aramıza hoşgeldiniz.

red34' Alıntı:
Doğuş arabanın fazla birşeyi yoktu zaten navara farkı... ;D sadece boya yada kaplama işi vardı onu hallettim...onuda başaramadılar ... :mad: mekanikte herhangi bir sıkıntı yok asayiş berkemal.....zaten araba cıkar cıkmaz çanakkale ye gittim bayramda vede şehitlikleri gezdim baya güzeldi..eğer gitmeyen varsa şiddetle tavsiye ederim...benim 2.ci gidişim ama ilk sefer gibi heyecanlandım....yarın bir kac resim atarım sayfaya hareket olur......

pazar günü bende çanakkale yi gezmeye gideceğim.şehitlerimizi saygıyla anmaya.ordan ver elini bozcaada üzüm-şarap olayı yani :smiley:

Özdemir kardeşim aramıza hoşgeldin...ve navaran hayırlı olsun kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullanman dilağiyle diyelim..... :smiley: bence en güzel kararı vermişsin aynen devam... ;) navara nın piri olamadım daha ama yine de güzel sözlerin için tşk ederim sağolasın....en kısa zamanda seni istasyona kahve içmeye bekliyorum arabayı kutlamamız lazım... ;D dostlarıma kapım her zaman acık ..... seninde söylediğin gibi 4x4 alman en hayırlı iş olmuş ...4x2 ler biraz zayıf kalıyor hele birde parkura gireceksen yaptığın en iyi iş olmuş....bundan sonra benim yapabileceğim bir iş varsa her zaman yanındayım.....servisle ilgili bir sıkıntın olursa da benim servis emrindedir haberin ola... ;) iyi günlerde kullanman dileğiyle ......

arkadaşlar ÇANAKKALE olayı bambaşka bir olay...bence anlatılmaz sadece yaşanır ....şehitlikleri gezerken özellikle BİGALI KÖYÜ nü gezin..oradaki ATATÜRK ün evini vede müzeyi gezin ve üst kattaki yazıları özellikle okuyun derim ....nefes alamadım konuşamadım gözlerim doldu zaten en sonunda da ağladım.... gidin görün ve bu topraklar için kimlerin neler yaptığını herkese anlatın buna cok ihtiyacımız var....ve gercek vatanseverleri çanakkale ye yönlendirin....

ÇANAKKALE  MEVZİLERİ 015.jpg

fazla yazmak istemiyorum yine boğazım tıkanmaya başladı kusura bakmayın lütfen sadece resimleri yükleyeceğim.....

ÇANAKKALE  MEVZİLERİ 016.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR